FUN FACTORY LAYA II BLACK LINE


Zijn jullie mijn gewauwel over de Black Line-collectie van Fun Factory al zat? Nee toch? Want die collectie is FANTASTISCH! En… ze hebben er wéér een nieuw product aan toegevoegd! Dit keer heeft Fun Factory de Layaspot, 1 van hun meest populaire toys (en de enige clitorisstimulator die ze hebben) aan een upgrade onderworpen! Hij is nu dus zwart, heeft meer power dan z’n voorganger, is oplaadbaar en heeft 4 steady trilpatronen en 6 ritmes! Enne, hij heet tegenwoordig Laya II! Hij kost € 99,90 en is momenteel alleen nog maar verkrijgbaar bij www.funfactory.com. Als je daar de code ‘LUNA’ gebruikt krijg je 10% korting (op alles trouwens en bijna alles van Fun Factory is TOP)!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. An schreef:

    Hopelijk komt de bi stronic drei ook uit in de black line. Die lijkt me wel echt het proberen waard en de kleurtjes van fun factory vind ik persoonlijk over het algemeen niet zo mooi, beetje boel schreeuwerig.

  2. Guido schreef:

    Wij wachten vol verwachting op de Bi Stronic Fusion in het zwart. Oh, en tot we klaar zijn met sparen…

  3. Josje schreef:

    Mmm ik twijfel altijd over oplegvibrators… Voegt dat nou echt iets toe als je al een intense diepe toffe zinderende relatie hebt met je Doxy? Wat vind jij Luna?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.