VOU VIRGO – VIBRATOR REVIEW #625

Naam: VOU Virgo
Producent: VOU
Prijs: € 54,95
Formaat: Totale grootte: 19,1 x 3,6 cm , invoerbare deel: 13 x 3,2 cm.
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB met magneetje
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Met award winning krachtige motoren, aanbevolen door toy testers! Unieke programmering. Elk van de sensationele motoren heeft zijn eigen bedienings knop.’
Is dat ook zo: Ik raad ‘m zeker aan!!!
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van vou virgo vibrator

Ooit (1.5 jaar geleden) reviewde ik een aantal vibratoren uit de collectie van VOU (een submerk van Amorelie) en ik was daar toen zeer over te spreken! Ik ontdekte bij Bol.com dat deze collectie nu enorm afgeprijsd is (van € 129,- voor € 54,95) (OMG) (ik denk dat de collectie eruit gaat) en ik kwam erachter dat ik nog een VOU-vibrator had liggen die ik nog niet gereviewed had! Dus! Hieronder even weer een kleine lofzang op die VOU-vibrators die nu in de aanbieding zijn én een review van de VOU Virgo (die ik nog niet getest had) die ik vergelijk met de VOU Ucino (een duo-vibrator met een waanzinnig goed vorm).

Uit de VOU-collectie reviewde ik eerder de VOU Ucino (VOU UCINO – VIBRATOR REVIEW #487) , de VOU Nimbo (VOU NIMBO – VIBRATOR REVIEW #473) en de VOU Strato (VOU STRATO – VIBRATOR REVIEW #455). Er zijn nog meer VOU-vibratoren in de collectie en ze hebben allemaal 1 of 2 megakrachtige motortjes! Ik vind deze toys erg stil ook trouwens! Ook een groot pluspunt!

De verpakking van de VOU Virgo

Ja, alleen al voor de verpakking zou je een VOU-vibrator aanschaffen, want; WOW! Prachtige, doos in prachtig diepblauw! De kartonnen sleeve is blauw met een afbeelding van de vibrator in kwestie erop gedrukt, maar daaronder vind je dus een bewaardoos! Met daarin de vibrator, een USB-oplaadsnoertje, een stevig satijnen bewaarzakje en de gebruiksaanwijzing. Ook zit er nog een leeg opschrijfboekje bij. Ik vraag me af waarom. Om bij te houden hoe je vaak je met de VOU Virgo bent klaargekomen? Wanneer je ‘m voor het laatst hebt opgeladen? Welk standje je lekker vond? Nou ja, raar, maar who cares, want de verpakking voelt als een cadeau!

Dit is een afbeelding van vou virgo verpakking

Het verschil tussen de VOU Ucino en de Vou Virgo

Vooropgesteld; ze zijn allebei supergoed! Ze hebben precies dezelfde motortjes en knopjes! En precies dezelfde kop en ook het gedeelte dat je clit stimuleert is precies hetzelfde. De Virgo heeft alleen een wat meer klassiekere duo-vibrator-vorm en de VOU Ucino heeft een heel aparte U-vorm (maar die blijkt dus geniaal te zijn) (voor mijn lichaam dan) (het is eigenlijk een soort grote We-Vibe Chorus).

Zoals je op de foto ziet is de ‘invoerlengte’ van de VOU Ucino minder lang (totaal 7 centimeter) én het clitorale gedeelte zit bijna precies ‘bovenop’ het gedeelte dat tegen je G-spot trilt. Wanneer je de VOU Ucino inbrengt, dan zit alles meteen ‘precies goed’ (bij mij in ieder geval wel). Je brengt een klein, maar best breed gedeelte in en wanneer de kop tegen je G-spot zit dan zit het clitorale gedeelte meteen bovenop je klit.

Dit is een afbeelding van vou ucino vs vou virgo
Boven de VOU Virgo en onder de VOU Ucino!

De VOU Virgo is een duo-vibrator van een medium formaat (de kop is 3,5 centimeter breed, de maximale invoerlengte is 11 centimeter). Je zult de VOU Virgo dus wat verder naar binnen moeten brengen, zodat ook het clitorale gedeelte je clitoris raakt. Dit is overigens bij álle duo-vibratoren zo; omdat iedereen uniek is, zul je even moeten zoeken naar dé manier waarop zowel je klit als je G-spot gestimuleerd wordt. Dit is bij de een door de duo-vibrator helemaal naar binnen te brengen, bij de ander door het clitorale gedeelte wat te buigen richting je clitoris, of allebei. De staaf van de VOU Virgo kan wel ietsje buigen, maar is best stug. De VOU Ucino is buigzamer.

Hoewel de VOU Virgo écht een prima duo-vibrator is qua vorm, gaat mijn voorkeur uit naar de VOU Ucino. Deze vorm voelt voor mij zoveel natuurlijker en prettiger! Ik vraag me dan meteen af of dit misschien aan mij ligt, want waarom zien de meeste duo-vibratoren er eigenlijk uit zoals de Virgo? Omdat de meeste vulva’s en vagina’s die vorm juist prettiger vinden? Omdat deze vorm het meest op een piemel met een ‘dingetje erop’ lijkt? Of heb ik een unieke vulva en vagina?

Het enige ‘nadeel’ van de Ucino is dat hij er wat makkelijker uitfloept als je ‘m niet vasthoudt. Je moet dus echt wel druk blijven zetten, maar dit is iets wat ik meestal automatisch al doe. Je zou de Virgo eventueel wél in kunnen brengen en dan handsfree genieten.

De knopjes van de VOU-vibratoren

Het hele merk VOU heeft een knopjessysteem waar je écht even aan moet wennen. Maar als je een paar keer hebt gespeeld met een toy van dit merk dan weet je op een gegeven moment niet beter meer. De VOU-vibratoren hebben 2 knopjes waarmee je de trillingen van de staaf én de trillingen van het clitorale gedeelte kunt regelen. Altijd bonuspunten voor het feit dat je trillingen afzonderlijk kunt regelen en niet dat alles tegelijk harder of zachter gaat (of aan of uit).

Als je 1 keer op het knopje drukt, dan gaat de Ucino aan (het bovenste knopje regelt de trillingen tegen je klit, het onderste knopje regelt de staaf). Nog een keer drukken en je scrollt naar het volgende vibratiepatroon en zo scroll je door de 7 patronen (eerste patroon is steady).

Dit is een afbeelding van de knopjes van de vou virgo
De knopjes liggen bovenop de vibrator en zijn goed voelbaar (FIJN)!

Als je het knopje 2 keer snel achter elkaar indrukt, dan stoppen de trillingen. Ik hou er altijd heel erg van als speeltjes een duidelijke stopknop hebben, maar dit is ook zeer fijn, want het werkt snel en effectief.

De functie die mij het minste aanspreekt is die waarmee je hem harder en zachter kan laten trillen. Dit doe je door het knopje ingedrukt te houden; dan gaan de trillingen steeds harder, harder, harder, tot, hij niet meer harder kan. Dan gaan de trillingen zachter (als je ‘m dus ingedrukt blijft houden). Als je het knopje loslaat, dan blijft hij in dat standje trillen. Dit geldt dus voor zowel de clitorale trillingen als de trillingen van de staaf.

Het is een functie waar ik niet echt aan kan wennen. Of… ik kan er wel aan wennen, want ik houd er tijdens het gebruik rekening mee, maar als je een toy op z’n hardst laat trillen (maar je weet dus niet dat dit het hardst is) en je denkt; nog 1 tikje harder, dan gaat-ie zachter. Dat is dan wel een beetje jammer. Maar, dit is echt het enige minpuntje wat ik kan ontdekken aan de vibrators van VOU, wat zeg ik, ik geef hier slechts een half minpuntje voor.

De trillingen van de VOU Virgo

Want al is de manier van het bedienen van de knopjes niet echt gebruikelijk, toch zijn de trillingen van de VOU Virgo, van het zachtste standje, tot het hardste standje echt waanzinnig goed en diep! Heel erg krachtig! Ze doen mij denken aan de trillingen van de speeltjes van het merk L’Amourose, een merk dat helaas niet meer op de markt is.

Dit is een afbeelding van vibrator vou ucino

Zoals (helaas) gebruikelijk bij zo’n 99% van alle duo-vibratoren zijn de trillingen in de staaf een stuk krachtiger dan die op je clitoris (ze zijn echt waanzinnig goed). De trillingen van de staafvibrator van de Vou Virgo zijn zelfs zo goed en diep en krachtig dat ze doorgegeven worden aan het clitorale ‘armpje’ ook al staat die uit! Maar ook de trillingen van het clitorale gedeelte op je clitoris zijn nog steeds een dikke voldoende.

Moeilijk om niet klaar te komen

Voor mij is het lastig om niet klaar te komen met de VOU Virgo (en ook de VOU Ucino), juist omdat de trillingen van de staaf zo goed zijn (en worden doorgegeven aan m’n klit). Er is er dus geen knopje dat ‘m zachter laat trillen en daarna weer harder (want je moet eerst op z’n hardst voordat je weer naar zacht kan). Normaal kan ik wel een beetje edgen (m’n orgasme uitstellen) door een sekstoy op z’n zachts te laten trillen, maar dat gaat bij deze toy dus lastig. Die moet ik echt tussendoor uitzetten om de trillingen daarna weer op te bouwen.

Conclusie

De trillingen van alle VOU-vibrators zijn echt, echt, écht supergoed! En zowel de VOU Virgo als de VOU Ucino zijn geweldige duo-vibratoren! Maar!!! Mijn keuze gaat al snel naar de Vou Ucino, want die vorm! Die vorm! Ik snap gewoon echt niet dat er niet meer duo-vibratoren op de markt zijn met deze vorm! Maar zoek je een wat klassiekere duo-vibrator-vorm, dan haal je met de Virgo echt iets goeds in huis.

DE VOU UCINO KOOP JE HIER (€ 54,95) >>

DE VOU VIRGO KOOP JE HIER (€ 54,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Patrick schreef:

    Mooie review weer. Keep up the good work.

  2. Sandra schreef:

    Klinkt goed. Leuk jurkje heb je trouwens op de foto aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.