SEKS TOY REVIEW #129: THE ANAL PLEASURE SYSTEM, THE PROBE

Naam: The Anal Pleasure System
Producent: Made in China
Prijs: € 6,99 (3 -1-2013)
Formaat: one size fits all
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Zacht rubberen buttplug.’
Is dat ook zo? Dit is een buttplug inderdaad.
Score 6/10

anal pleasure theprobe

Tijdens het opruimen, reorganiseren en inventariseren van al m’n nog-te-testen en geteste seksspeeltjes kom ik een klein doosje tegen met daarop de naam ‘The Anal Pleasure System’. Systeem? Systeem? Een anaal-plezier-systeem? Nou, nee! In het doosje zit een zakje met daarin maar 1 buttplug(je) en een systeem moet voor mij toch minstens 3 verschillende buttpluggen bevatten (zoals dit ‘systeem’ bijvoorbeeld: KLIK).

Ik wil graag even van deze online gelegenheid gebruik maken om de vormgevers uit de jaren ’70 te complimenteren met de verpakking van deze Probe. Het is een verpakking geworden die al minstens 30 jaar ongeveer gelijk is gebleven en alleen de heel groten, zoals Heineken, Nivea en Marlboro kunnen dat hetzelfde zeggen. In plaats van een vrouwelijke snollebol staat er een keertje een mannelijke lellebel op de verpakking. En dat is toch weer eens wat anders! De blonde, hoogstwaarschijnlijk Duitse Adonis staat met z’n kont gehuld in een jogg-strap naar de kijker toe en zo’n slipje, ja, ik weet het niet hoor… zijn er echt mannen of vrouwen die dat er geil uit vinden zien? Ik niet. 100% yukiyuki-verpakking dus.

theprobe1

Het buttplugje zelf is 1,5 centimeter breed en als je nu meteen even naar je wijsvinger kijkt, dan zie je dat-ie dus ongeveer zo breed is als je wijsvinger. Erg klein dus als je al eerder anale seks hebt gehad, maar erg groot als je nog nooit anale seks hebt gehad. En hier zit ‘m meteen de crux; dit is geen speeltje voor gevorderden en dit is geen speeltje voor normale beginners; dit is een speeltje voor beginners die geen vinger in de reet van de ander durven te stoppen. Oh, wacht, mijn conclusie gaat meteen mank, want dit kan ook een speeltje zijn voor beginners die geen vinger in zichzelf durven te stoppen. Of voor beginners die niet lenig genoeg zijn om een vinger in zichzelf te steken.

Ik vind dit persoonlijk dus niet echt een heel geil ding. Dan heb ik liever een anaalketting, een iets grotere plug of een vibrerende metalen plug, maar… voor beginners is dit best een leuk en spannend plugje. Ik (als iemand die al wel wat bekender is met anale seks) voel deze Probe dus wel als-ie er eenmaal in zit, maar echt veel doet het me niet (ik voelde vooral het rechthoekige stuk plastic tussen m’n billen dan het plugje zelf). Als je nog nooit iets in je anus, reet, kont hebt gehad en je wil zelf niet met een vinger aan de slag en je hebt geen partner die de boel daar wil verkennen met een vinger; dan is een speeltje als dit best handig.

anal pleasure

Er zijn veel betere anaalspeeltjes te koop. Veel duurdere vooral. En het plastic-aroma komt je tegemoet, zodra je de verpakking van deze The Probe open doet. Maar als je 0,0 anale ervaring hebt en je wil toch een beetje experimenteren en NEE dat anale experimenteren mag je van mij niet doen met kaarsen of andere huis-tuin-en-keuken-voorwerpen, dan snap ik heel goed dat je JA zegt tegen een in principe yukiyuki-speeltje als dit. Dus ik ga dit speeltje geen onvoldoende geven, ondanks de foute verpakking en ondanks de slechte afwerking. The Probe is solide, want ik heb behoorlijk hard aan het ding lopen trekken en ik kreeg ‘m niet kapot. Dus de Probe is prima voor een eerste keer.

Beloof me alleen dat je, als je The Probe lekker vindt, je meteen gaat sparen voor mooiere en vooral betere speeltjes.

THE PROBE, THE ANAL PLEASUREMENT SYSTEM IS HIER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.