SEX TOY TEST #111: MAGIC WAND MULTISPEED CONTROLLER

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Magic Wand Multispeed Controller
Producent: made in China
Prijs: € 39,95
Formaat: 300 mmx 210 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Met de Magic Wand Multispeed Controller verandert u uw Hitachi Magic Wand Vibrator in een multispeed variant!’
Is dat ook zo? Ja, dat is zo
Aantal punten: 5/10

magic wand multispeedcontroller

Dit is niet echt een seksspeeltje an sich, maar meer een apparaatje om een bestaand seksspeeltje te verbeteren. Het is een apparaatje wat je tussen je Hitachi Magic Wand en het stopcontact aansluit. Normaal gesproken kan de (originele) Hitachi Magic Wand maar in 2 standjes; keihard en ultrahard. Door deze Magic Wand Multispeed Controller ertussen te plaatsen wordt het, volgens de fabrikant, mogelijk om de vibraties traploos op te voeren. Op zich een briljant plan.

En de Magic Wand Multispeed Controller zorgt er ook daadwerkelijk voor dat de Hitachi nu traploos verstelbaar is (je kunt ‘m dus langzaam aan op laten komen) en dat is best wel handig, want je wil niet altijd die ultraharde trillingen, toch? Eh? Dus, Luna, eigenlijk is dit een heel handig product, heb je nou nog wat te zeiken? Ja.

De Magic Wand Multispeed Controller is eigenlijk achterhaald

Je moet de Magic Wand Multispeed Controller dus tussen je Hitachi en het stroomnet koppelen en dat gaat alleen met een Amerikaanse, originele Hitachi (dus die op 110V). Als je in Europa woont, dan hoef je tegenwoordig niet meer de Amerikaanse Hitachi aan te schaffen, want er is ook een Europese variant; de Europe Magic Wand. En die Europese variant heeft geen megazware adapter om die 110V om te vormen (want dat is kut) en ook nog eens 6 verschillende trilstandjes (okay, ze zijn niet traploos).

Maar op zich wel handig

Daarnaast, stél dat je jaren geleden de Hitachi hebt gekocht, in de tijd dat er nog geen Europe Magic Wand te koop was, en dat je er eigenlijk spijt van hebt, omdat je ‘m toch té hard vindt en dat-ie daarom al jaren op zolder ligt. Dan is deze Magic Wand Multispeed Controller misschien wel handig. Maar! Dan loop je wel enorm te kloten met wéér een extra stuk snoer en apparaat in je bed. Moet je niet willen. Daarnaast haalt de Multispeed Controller ook wat kracht weg van je Hitachi (niet heel erg veel, maar hij trilt toch minder hard op z’n hardst).

magic wand hitachicontroller

Conclusie van dit verhaal: als je een Hitachi wil, dan koop je dus ‘gewoon’ de Europe Magic Wand (ik gebruik de termen vaak door elkaar, maar ze komen in principe op hetzelfde neer). Die heeft 6 standjes en daar heb je genoeg plezier aan. En hij gaat op z’n hardst dus keihard. En je koopt zo’n Hitachi niet omdat je zo van zachte trillingen houdt. Je koopt een Hitachi omdat je graag diepe en harde trillingen wil. KEIHARD! JA! Dan moet je niet gaan lopen piepen dat-ie té hard gaat en dat het allemaal wel wat zachter mag. Dan moet je gewoon een andere vibrator aanschaffen.

DE EUROPE MAGIC WAND IS HIER TE KOOP (€ 112,95) >>

DE MAGIC WAND MULTISPEED CONTROLLER IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. E.G. schreef:

    Op de laagste standen vind ik de EMW veel dieper trillen dan op de hogere standen. Geeft echt een ‘whoa, bam!’ gevoel dat je dan alleen nog maar verder op kan bouwen. Afhankelijk van m’n stemming werkt snel of langzaam beter; de mogelijkheid om te kunnen kiezen is in ieder geval heel erg fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.