LUNA GEEFT WEG: 1 X GRING VINGER VIBRATOR


Het werd weer de hoogste tijd voor een give away! Geen supergrote prijs dit keer, maar… wel een goeie! Ik schreef eerder een review van deze Gring vinger vibrator: SEX TOY REVIEW #267: GRING VINGER VIBRATOR en hij scoorde toen een 8! Dikke prima dus! Hoe doe je mee? Heel simpel; laat een leuke, lieve, geile reactie achter en volgende week donderdag (17 augustus 20:00) maak ik de winnaar bekend!

Update: Mijn diepe, nederige excuses voor het niet op tijd bekend maken van de winnaar, maar… ik had een excuus, want ben herstellende van m’n galblaas-operatie! Operatie gelukt, galblaas eruit, nu rustig aan bijkomen (maar ‘rustig’ is niet echt een staat-van-zijn waarin ik graag verkeer)! De winnaar van de Gring is… Loveboy100! Ik heb je inmiddels gemaild!!

DE GRING VINGER VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 39,-) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Roajdje schreef:

  Ik zou hem graag als ik hem zou winnen weg geven en tja dan zou ik het een leuke blonde dame uit Rotterdam gunnen die ik een beetje heb leren kennen als natteva

 2. Esmé schreef:

  Jha ik wil.. speeltje dat trilt is welkom. Hopelijk beter dan het laatste wat ik zelf heb aangeschaft. Wie dit speeltje ook wint have fun!

 3. JW Russell schreef:

  In dit geval vind m’n vrouw het vast niet erg als ik d’r ’the finger’ geef.

 4. JW Russell schreef:

  In dit geval vind m’n vrouw het vast niet erg als ik d’r ’the finger’ geef.

 5. K schreef:

  Misschien dat ik dan ook een keertje aan de beurt kom… anders kan ik t altijd nog zelf doen

 6. Kimberly schreef:

  Wannahave! Ik ben een lastige met klaarkomen, het is me zelfs pas gelukt op m’n 35ste dankzij een vibrator na jaren ervan overtuigd te zijn geweest dat er iets mis met me was (inmiddels ben ik 1,5 jaar ervaring verder). Sindsdien ben ik ‘hooked’ en heb al menig speeltje gekocht maar het kost me vaak nog steeds veel geduld. Sinds die eerste keer ben ik druk op zoek geweest naar eerlijke reviews en ben daardoor dus ook hier terecht gekomen. Ik hou van je eerlijkheid en openheid, het helpt me enorm om gericht speeltjes te kopen. Deze give away oogt super aanlonkelijk en ik kan niet wachten om ‘m uit te proberen! *wink*

 7. SharonSexy schreef:

  Nou mijn pussybooster van bijna 12 jaar oud kan wel een vervanger gebruiken.
  Zonder haperingen spelen lijkt me wel eens fijn hihi en zou hem dus graag uit testen.

 8. Wendies schreef:

  Nu zit ik al een tijd zonder werk.. en moet beknibbelen op alles.. voorheen kocht ik voor mezelf zo nu en dan een speeltje, als kadootje. Met als voorpret door alle leuke geile reviews spitten op climaximaal.. nu lees ik nog steeds alle berichten, maar een nieuw speeltje kopen zit er nu niet in. Ik zou deze graag willen winnen, met in het vooruitzicht gelukzalige orgasmes :D

 9. Cynthia schreef:

  Dit is zo toevallig (of meant to be) ik zocht naar vinger vibrators en ik dacht ik zoek is een review op van jou Luna en dit is het eerste wat ik zie, geweldig toch?! Wil ik zeer graag hebben zo’n ving vibrator :)

 10. Laurens schreef:

  Ik zou er graag mijn vriendin mee willen verrassen. Ze heeft het nog niet echt op speeltjes, maar als ik haar soms verras dan weet ik van te voren al dat het een leuke avond wordt ;)

 11. jesper schreef:

  lijkt me superr om hiermee mn vriendin te verrassen op onze reis naar azië!!

 12. An schreef:

  Superlief dat je zelfs nu je in de lappenmand zit de tijd maakt voor een give-away. Na je review had ik deze al uitvoerig bekeken op het web. De bijbehorende plug zou ik er zeker bij aanschaffen, wel zo leuk.
  Hopelijk voel je je al weer een stuk beter, nogmaals beterschap gewenst. Dat je maar snel ook zelf weer op volle toeren kunt genieten met de Luna-fluisteraar :).

 13. Bart schreef:

  Er lopen twee vingervibrators over de Noordpool. Zegt de ene tegen de andere: BRRRRRRRRR!

 14. Mike schreef:

  Oeh, leuk en lekker. Die willen wij wel uitproberen ;)

 15. Florence schreef:

  Ziet er leuk uit, wil ik wel eens proberen! ;P

 16. Loveboy100 schreef:

  Wat ben ik hier benieuwd naar! Zou het geweldig vinden om uit te proberen met mijn vriendin ;-)

 17. Pauline schreef:

  Een vriendin van mij is nog nooit klaargekomen… ik zou hem heel graag voor haar winnen! Misschien komt ze er dan eindelijk achter wat ze mist…

 18. LR schreef:

  Ik zou deze ontzettend graag winnen. Momenteel is ons voorspel een beetje standaard en hetzelfde. Daar moet verandering in komen! Wanneer hij terugkomt van vakantie, zou ik hem graag verrassen met wat nieuwe dingetjes. Ik houd het haast niet meer… :)

 19. Mike schreef:

  En, en, en…. wie is de gelukkige?

 20. Cynthia schreef:

  Veel beterschap Luna!

 21. Loveboy schreef:

  Wanneer krijg ik hem eigenlijk? Je zegt wel dat ik win maar heb nooit iets ontvangen :/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.