VLOG: UNBOXING MAART

Even een vlog om te laten zien dat het heel leuk is om een seksspeeltjes-tester te zijn! Want… je krijg regelmatig hele leuke post en ik ben gék op leuke post!!! In deze unboxing video laat ik jullie zien welke speeltjes ik dit weekend kreeg! Ik ga heel erg hard m’n best doen om ze zo snel mogelijk te reviewen… want… ik denk dat m’n winterdip nu echt voorbij is (en zo niet, dan toch)!

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Mark schreef:

  The moove remote schijnt super te zijn,
  Dus doe hem maar weggeven haha

 2. Sandra schreef:

  Gezellig!! Wat een berg ook. Ik ben heel benieuwd hoe dit allemaal gaat scoren.
  Aan het werk!

 3. Hot Stuff schreef:

  Wat een geweldige vlog weer Luna! En geweldig dat ik je weer heb kunnen verassen ;) Liefs! Xx

 4. Iris schreef:

  Hey Luna, leuke vlog weer! Hopelijk is die g-spotvibrator van Lovense net zo spectaculair als hij er uitziet… ik heb wat close-up bewegend beeld van die vibrator gezien als hij aanstaat, en het ziet er bizar (maar tegelijkertijd nieuwsgierigmakend) uit. Veel testplezier! X

  • Luna schreef:

   Ja, ik denk nu achteraf ook; waarom heb je ‘m niet even aangezet tijdens de unboxing-video?? Lekker suf! Maar ik ben wel het meest benieuwd naar die Ocsi!

 5. An schreef:

  Tjonge, je krijgt het er maar druk mee. Maar wel leuk druk! Die lovense maakt me het meest nieuwsgierig. In het promofilmpje wordt hij gepresenteerd als de eerste oscillerende gspotvibrator. Dat klinkt goed! Veel succes met testen.

 6. Cynthia schreef:

  Osci lijkt wel interessant, ben benieuwd :)

 7. Sandy schreef:

  Lijkt elke keer wel kerstmis deze unboxings haha!

 8. J.T. schreef:

  ja hoor, doet u mij die Edge maar…..

 9. Liner schreef:

  Grappig hoe de kast achter je stiekem steeds meer uitpuilt haha! Gooi je ook wel eens wat weg, Luna? :)

 1. 9 maart 2018

  […] de XL doos met goodies en geilige dingetjes die ik onlangs van Hotstuff.nl kreeg (zie mijn UNBOXING HOTSTUFF.NL MAART VLOG) zat ook een doosje met daarin de Moqqa Surfer! Moqqa is een Duits merk dat ik niet ken (ik testte […]

 2. 16 maart 2018

  […] van Hotstuff.nl kreeg zat ook de Lovense Osci (thanks P. en D.!). Tijdens mijn unboxing-video (VLOG: UNBOXING HOTSTUFF.NL) kun je al zien dat ik niet helemaal snapte waar ik te maken mee had. Ocsi, Ocsi, Ocsi, wat een […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.