BESTE VIBRATOR OOIT: HITACHI MAGIC WAND

Een YouTube-filmpje over mijn meest favoriete seksspeeltje ever; de Hitachi Magic Wand. Alhoewel ik waarschijnlijk zeer druk en van-hot-naar-her overkom (ik doe m’n best, maar zo ben ik altijd, ADHD, drukdrukdruk, het is al een wonder dat de kleur van de bloem in m’n haar matcht met de kleur van m’n nagellak), heb ik, geloof ik, wel alles uitgelegd. Zo niet, dan ben ik altijd bereid om vragen te beantwoorden natuurlijk (zie ook mijn rubriek Lieve Luna)!

DE HITACHI MAGIC WAND (uit het filmpje) IS HIER TE KOOP (€ 179,-)>>

(dit is zelfs een veel beter exemplaar, want… DRAADLOOS) (bovenstaand filmpje is van een paar jaar geleden)!!!!

 

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Beppie schreef:

  Ik willum! Diepe harde trillingen come to mama!
  Goed om hem eens in het echie te zien.
  Mooi gespeeld met je *love* op ’t eind ;-)

 2. Bianca schreef:

  WAAAAAAANZINNIG ding!
  Heb hem ook al jaren!!
  Misschien een tip voor dames die hem toch wat duur vinden en er eerst mee willen experimenteren: Op marktplaats vind je ze ook, aangeboden als Hitachi Magic Wand 220V versie. Die komt dus uit china HEEFT NIETS TE MAKEN MET DE ECHTE of de EUROPEAN MAGIC WAND (uit Denemarken) en men zegt dat deze even hard trilt. Nou NIET DUS. Maaaaaar, wat Luna ook zegt. De echte trilt HARD en dat kan nogal afschrikken, maar ik ben het eens…..deze is elke euro dubbel en dwars waard!

 3. Inge schreef:

  Ga nu toch wel steeds meer twijfelen of ik hem toch zal gaan kopen…

 4. Robin schreef:

  Ik vind het super om een vlog van je te bekijken! :) Nu zien we ook het plezier waar je het mee doet. We love to see more! :-)

 5. Mara schreef:

  Yeah eindelijk weer meer updates! Je 2 filmpjes zijn hardstikke leuk, inderdaad, niks meerdere taken gewoon hoppa!
  Can’t wait for more!:)

 6. Madelief schreef:

  Maar, maar… Hoe staat het nu met je Lelo Smart Wand dan? Uit je recensie maakte ik op dat die inmiddels ietsje favorieter is dan de Hitachi.

  • Luna schreef:

   De LELO Smart want is 100 keer mooier, chiquer, ongeveer net zo duur, ongeveer net zo hard en heeft verschillende vibratiepatronen… Ik zou iemand die een Wand-vibrator wil kopen (en er nog geen eentje heeft) dus zeker de Lelo aanraden… alleen ben ik zelf erg gehecht aan m’n Hitachi… (en ik heb er 3, verschrikkelijk luxe probleem).. De LELO Smart is echt de mooiste… (want zeg nou zelf; die Hitachi ziet er niet uit, hahaha)!

   • JooRs Truly schreef:

    Tsja, maar die Hitachi is dan ook om je nek te masseren, spierpijn weg te masseren etc. Dan moet hij alleen maaar effectief zijn……. en dat is die…..
    Met die Lelo zie ik nog niet mijn schouder los masseren
    lol

 7. Jessica schreef:

  Heb net de 220v variant binnen (gekocht via marktplaats). Wow, als de echte nog harder trilt snap ik dat hij voor gevordereden is.
  Ik snap je Luna, ik ben op slag ook verliefd!

  Yes
  (Goede tip Bianca!)

  • Luna schreef:

   Ik denk dat ze qua trillingen niet heel veel van elkaar verschillen (op z’n hardst dan)… de 220v heeft meer trilstandjes (6 geloof ik)… Er zijn er ook weer met vibratiepatronen en er is er ook eentje die traploos verstelbaar is… (ik ga ze nog een keer naast elkaar vergelijken)… Maar; geniet van je nieuwe liefde ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.