VIBRATOR REVIEW #269: THE VICTORIA VIBRATOR

Naam: The Victoria Vibrator
Producent: Closet Collection
Prijs: € 74,95
Formaat: 180 x 35 mm
Batterijen/oplaadbaar: 4 x AAA-batterij
Materiaal: siliconen
Verkooppraatje: ‘Deze vibrator heeft maar liefst 3 verschillende uiteinden waarmee je stuk voor stuk heerlijk kunt genieten. Of je nu op zoek bent naar G-spot stimulatie of je anus wilt stimuleren, met de Victoria vibrator kan het allemaal!’
Is dat ook zo? Ik vind dit heel ingewikkeld
Score: 3

the victoria vibrator

Een vibrator die eruit ziet als een krokodil. Weer eens wat anders! En… een beetje vreemd of anders, kan heel lekker zijn! Kan, ja, maar The Victoria kan dit niet. Want deze vibrator faalt op een aantal belangrijke punten en dat is jammer, want het idee achter The Victoria is best okay (3 motortjes en 2 ‘uiteinden’). Ik heb ‘m getest, maar raakte vooral gefrustreerd om diverse redenen.

Closet Collection

The Victoria is een speeltje van het merk Closet Collection. Ik had nog nooit eerder van dit merk gehoord. Op zich niet zo gek, want sekstoy-merken komen en gaan en komen en gaan en komen misschien weer onder een andere naam terug, het kan allemaal! Closet Collection heeft in ieder geval een ‘mission statetement’ waar ik weinig mee kan: ‘We all know a woman’s best friend is her shoe collection. Now there’s a line of adult toys that can be that same inspiration. Pairing sophisticated style with high-end performance, each unique massager comes in discreet, stylized packaging that takes its cues from your favourite couture shoes.’ Oh. Okay. Ik hou best van mooie schoenen, heus wel, maar om mijn schoenencollectie nu m’n ‘best friend’ te noemen? Neen. Maar goed, het is een leuke metafoor Luna, dus loop niet zo te zeiken. Het logo van Closet Collection is dus ook een (lelijke) schoen en ook met hun verpakkingen proberen ze op schoenendozen te lijken, volgens mij, want: ‘The package highlights designing with intentions of reusability and multi-functionalities. These innovations have helped Closet Collection earn numerous awards, including the 2015 AVN Award for ‘Best Pleasure Product Manufacturer’. Ehm. Okay. Ik vraag me al regelmatig af wie bepaalt wie die prijzen wint en ook de verpakking van Closet Collection is wat mij betreft niet echt een winnaar. De verpakking is okay, maar een goedkoop ogend regenboog-luipaard-printje met daarop een lettertype uit de jaren ’80 is nu niet echt een ‘designing highlight’.

closet collection the victoria

De extra-bonus trillingen van The Victoria vibrator

Okay, here we go! De trillingen van The Victoria zijn verschrikkelijk. Nagels-over-het-schoolbord irritant. Ik krijg er kippenvel van (en dan dus niet het goede kippenvel). Ik wil ‘m meteen weer uitzetten als ik ‘m aan heb gezet. En waarom? Omdat The Victoria op 4 AAA-batterijen werkt die je er via een houdertje in moet schuiven. En dat houdertje, dat houdertje, OH, MAKE IT STOP, dat houdertje dat trilt op de een of andere manier tegen de buitenkant aan, waardoor dus niet alleen het motortje (of eigenlijk de 3 motortjes) trilt, maar ook dat houdertje en dat is echt heel, heel, heel vervelend! Deze extra bonus-trillingen stoppen wel als je de vibrator vasthoudt op de plek van het houdertje, maar ja, dat is dus niet handig als je ‘m ook daadwerkelijk wil gebruiken. Want dan moet je ‘m op een heel andere plek vasthouden (zeker als je ook nog op de knopjes wil drukken). OH!!! MAKE IT STOP! Ik word hier heel zenuwachtig van. Het aantal decibel dat een vibrator produceert maakt me over het algemeen niks uit, maar het moet wel een ‘mooi’ geluid zijn. Van dit geluid worden al m’n neurotische trekjes in 1 trilling geactiveerd.

the victoria vibrator battery holder

The Victoria vibrator heeft 3 motoren (maar is dat zo?)

Het geluid dat deze vibrator produceert als de ‘flapjes’ trillen is gewoon eng, maar het kan nog erger! Want The Victoria heeft, zeggen ze, 3 motoren, en die worden aangestuurd door 2 knopjes. Dat vind ik op zich al raar, want in een ideaal scenario zou je dus de 3 motortjes afzonderlijk aan willen kunnen sturen, toch? Maar dat kan dus niet. Het ‘anaaldingetje’ onderaan kun je wél los aansturen, maar als je die aanzet, dan gaat dat zilveren ABS-plastic wat in de kromming zit ook meetrillen, wat voor een nóg irranter en snerpender geluid zorgt dan de rammelende batterij-houder. Ik denk dat eenieder al snapt dat ik er op dit moment eigenlijk al geen zin meer in had om The Victoria vibrator verder te testen. Ik werd er helemaal zenuwachtig van.

Maar goed, 1 motortje is dus vergeven voor dat harde anaaldingetje onderaan. De andere 2 motoren zouden dus voor die 2 flappen bovenaan moeten zijn. Maar die kun je dus niet afzonderlijk laten trillen, want je activeert hun trillingen met dus maar 1 knopje . En alhoewel je dus met die ene knop door diverse vibratiepatronen kunt scrollen, heb ik geen patroon kunnen vinden dat die flappen afzonderlijk van elkaar laat trillen. Heel bijzonder allemaal. Ik zou de vibrator open moeten snijden om er zeker van te zijn dat er maar 2 in plaats van 3 motortjes in deze vibrator zitten en ik wil geen enkele toy-fabrikant van liegen verdenken, maar eh, nou ja, eigenlijk wel; als er in The Victoria 3 motortjes zitten, dan is de verkoopprijs van € 74,95 voor een op batterijen aangestuurde vibrator (!!!) ook gewoon hartstikke logisch!

Zeg je nou dat ze liegen? Of plegen ze plagiaat?

Ja, ik durf dus wel met een aan waarheid grenzende zekerheid te zeggen dat ze bij Closet Collection liegen over het aantal motortjes in The Victoria. Maar ik durf ook nog wel ietsje verder te gaan, want ze hebben bij het maken van The Victoria ook wel érg goed gekeken naar de G-Vibe (ja, die vibrator met die 2 ‘tongen’) (lees hier mijn REVIEW #112: G-VIBE). Nu is een vibrator met 2 tongen helemaal niet zo nieuw en The Victoria ziet er verder qua vorm heel anders uit dan de G-Vibe. Dus om ze nou van plagiaat te betichten, dat gaat wel ver. Toch? Nou, nee. Bij The Victoria zit een papiertje met daarop tekeningetjes met voorbeelden hoe je The Victoria vibrator kunt gebruiken.

the victoria handleiding
En die tekeningetjes, die kwamen me wel heel bekend voor. Van de gebruiksaanwijzing van de G-Vibe dus.
gebruiksaanwijzing the victoria

En dit bedrijf wint dan AVN-awards? Ha! Hahahahaha! Met het een beetje overtrekken van de gebruiksaanwijzing van een ander product van een ander bedrijf? Mag ik hier wat van vinden? Ja, dat mag.

Maar hoe voelen de trillingen?

Als het geluid niet zo bloody irritant was, dan waren de trillingen eigenlijk nog best okay geweest. Er zijn 12 vibratiepatronen en met genoeg glijmiddel zijn die 2 tongen dan eigenlijk best leuk en lekker. De bolletjes erop voegen echt iets toe (en dat heeft de G-Vibe niet). De G-Vibe is ook groter en ‘flubbeliger’ en daardoor lastiger in en uit te bewegen en daar heeft The Victoria geen last van. Je kan de flappen tegelijk intern gebruiken, maar ook 1 flap in je kutje en 1 tussen je schaamlippen. Leuk (maar afgekeken van de G-Vibe natuurlijk). Maar het is allemaal niet echt heel erg bijzonder. Niet zo bijzonder als de vorm van The Victoria zou doen denken.

the victoria vibrator review

Het anaaltrildingetje is écht een aanfluiting. Hij is hard (en dat is handig bij het naar binnen brengen), maar het zilveren ABS-dingetje heeft een scherp randje en dat randje schuurt dan zo lekker langs je anus of kutje, of waar je ‘m ook maar in wil stoppen en dat doen gewoon pijn. En dit stukje ABS-plastic is ook volledig overbodig eigenlijk. Puur en alleen voor de esthetiek erin gezet, maar vooral pijnlijk tijdens het gebruik, om over het schoonmaken nog maar te zwijgen. Je kunt dat ‘anaaltrildingetje’ dus eigenlijk alleen maar gebruiken om tegen je klit te houden en dan heb ik echt 100 vibrators in m’n kast liggen die beter en fijner trillen dan dit. Wat zeg ik; met m’n klit tegen m’n nachtkastje aan schuren is nog lekkerder.

Conclusie

The Victoria van Closet Collection is een overprized yukiyuki-vibrator in een schoenendoos. Meer kan ik er niet van maken.

THE VICTORIA IS HIER TE KOOP (€ 74,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Tessa schreef:

  Ugh! Ik vind het sowieso al stom als een vibrator gewoon nagemaakt wordt, en als het dan ook nog zo slecht gebeurt… blegh! :S

 2. Richard de graaf schreef:

  Ben ik nou de enige die na dit verhaal denkt.. Hoe doe je dat precies met je nachtkastje?

 3. A! schreef:

  Hi hi, schuren met je nachtkastje! Het zou ze bij Closet Collection nog op ideeën kunnen brengen. (Op je nachtkastje klikbare krokodil?)
  Wat een Eng ding!

 4. Marijke schreef:

  Ik was best enthousiast toen ik de afbeelding zag! Maar na het lezen niet meer. Jammer zeg; en die batterijen!! Als je dan toch iets kopieert, doe het dan goed en maak het oplaadbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.