LUNA DATE MET MARITH EN ANDERSOM

https://youtu.be/_jBFIGi-dE0
Alweer een eeuwigheid geleden, toen de zon nog scheen, toen je nog zonder jas naar buiten kon, toen alle blaadjes nog keurig aan de bomen zaten, toen er nog geen sprake was van een herfstdepressie met zicht op een winterdip, toen… toen had ik een date met Marith Iedema voor het YouTube-kanaal van Easytoys.nl! We hadden een lang gesprek over van alles wat met sextoys, daten en sex te maken heeft en we maakten ondertussen allebei een dildo van siliconen! Helaas moet zo’n leuke dag geknipt en geplakt worden tot een snel YouTube-filmpje, maar aan het resultaat is volgens mij wel te zien dat het gezellig was!

En… in het filmpje krijg ik 2 cadeaus; een Good Vibes Oron vibrator t.w.v. € 49,95 en een Loveboxxx Romantic Couples Box t.w.v. € 69,95. Heel lief natuurlijk, maar ja, jullie weten hoeveel seksspeeltjes ik heb (tooooo much, tooooo much)! Die ga ik dus allebei weggeven! Wil je ze winnen? Laat hieronder dan even een leuke, lieve of geile reactie achter (ook als je ‘m niet wil winnen zijn reacties altijd leuk en gezellig)! Ik maak de winnaar volgende week maandag 28 oktober om 20:00 bekend!

Update: de winnaar van dit pretpakket is… Menno! Ik heb ‘m inmiddels gemaild!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. DP schreef:

  Sending you a virtual hug and <3 in deze donkere regenachtige tijden.
  Still single (M) hier dus de 2 prijzen mogen naar iemand die er wel plezier aan gaat beleven, maar ik wil natuurlijk wel een kleine reactie achter laten.
  Het zag er zeker gezellig uit Luun, ik vond vooral de questionnaire erg leuk, precies zoals jij bent, snel, gevat en eerlijk. Ik ben heel benieuwd of er een toymaker in jou schuilt en zou het super gaaf vinden als je jouw eigen gemaakte dildo gaat reviewen. Kan jij, met zoveel ervaring, het juiste design creëren of is het toch een vak apart (wat zelfs door een hoop toymakers niet even goed wordt verstaan)?

  • Patrick schreef:

   Hoi Luna, schrijf je ook review over de test van de “dildo by Luna” :). Ik zou het leuk vinden om hem als review te zien in ieder geval.
   Het interview was leuk om te zien.

   En uiteraard doe ook graag mee voor de prijzen.

 2. M. schreef:

  Wat een gezellig filmpje, had van mij best langer mogen duren :) ( ik dacht sowieso dat er nog een testreactie zou komen en dat het afsluitende beeld een pauzebeeld was :’) )

  Ik herken de vorm van eentje van fun factory, was dat je inspiratie?

 3. Susan schreef:

  Wat een leuke actie weer!! En super leuk filmpje . Ik wil wel meedoen aan de winactie !!

 4. L schreef:

  Oh leuk filmpje! Maakt mij enthousiast! Maak graag een kleine kans van de love boxxxx, die partner van mij verdiend het wel eens om verrast te worden door en met mij

 5. Finlay schreef:

  Ik wil graag meedoen voor de good vibes oron vibrator.
  Waarom, nou ja waarom ook niet. Omdat ik een gezond meisje ben met een gezonde dozis goesting!
  Wie experimenteerd er niet graag! Alleen of samen met mijn partner..
  Fingers crossed

 6. Tim schreef:

  Hoi Luna,
  Wat een fantastisch filmpje met een leuke setting!!
  Ik volg je blog nu al een tijdje en jouw blog heeft ons een hoop slechte toys bespaard, maar nog meer goede toys laten kopen. Bedankt!
  (wij spelen mee voor de sex toys, want de onze zijn wel aan vervanging toe :))

 7. Jessica schreef:

  Het filmpje had ik een tijdje geleden al gezien :) En het eerst wat ik dacht: ik wil die jurk ook!!!
  Fantastische jurk dus en ook leuk om te horen hoe M en jij bij elkaar gekomen zijn :)

 8. Jeremy schreef:

  Oh La Luna, bring on the romantic love box baby…

  Mooi om te zien hoe jullie sextoys uit het ‘stiekeme’ hoekje halen .

 9. Glen schreef:

  Ik zou graag de good vibes oron testen bij mijn vriendin. Ze vind het zo super lekker als ik met trillende speeltjes over haar clit speel.
  Vind het zelf ook zo opwingend om met mijn vriendin te spelen. Haar zo zien genieten, en haar tot haar hoogtepunt brengen.. vind het zo lekker allemaal. Dus bij deze hoop ik haar te kunnen verassen met deze vibrator. Dan word het een wilde nacht…

 10. Menno schreef:

  Hoi Luna,
  Wat een tof filmpje net als de rest van je blogs (slijm slijm)
  Door je reviews al een aantal top toys gekocht en winnen willen we natuurlijk ook
  En wat ik ook graag zou willen weten hoe de selfmade nou was
  Veel werk plezier wij genieten er elke x weer van

 11. Thomas schreef:

  Luna!! Echt een hele leuke en enthousiaste video, ik ben fan! (meer Luna video’s?). Ik kijk uit naar de review over de zelfgemaakte dildo.

  Voor de win actie, mijn vriendin heeft binnenkort op ons tweejarige jubileum wel een leuk extraatje verdient

 12. L schreef:

  Origineel leuk filmpje :-)
  Altijd plezant om te zien.
  En natuurlijk willen we meedoen met de wedstrijd,
  go Loveboxxx :-p

 13. Saskia schreef:

  Wat een gezellig gesprek. Maar hoe beviel de zelfgemaakte dildo? Na al die ervaring zou je bijna verwachten dat deze zelfgemaakte perfect is voor jou…
  Ik zou graag meedoen voor de Loveboxxx. Wij kunnen de box goed gebruiken bij 39 weken zwanger, lees: gestuntel in de slaapkamer. Ook mag die kleine wel komen en wat kan er beter helpen dan een goed orgasme ;)

 14. San schreef:

  Ja graag! Mijn seksleven kan wel een boost gebruiken….

 15. Margot schreef:

  Supertof filmpje ! Graag doe ik mee voor de winactie, m’n man en ik kunnen wel een prikkelende boost gebruiken.

 16. John schreef:

  Is het heel raar dat ik een soort onbevredigd gevoel heb na het kijken van dit filmpje? Waar blijven die testresultaten!?! Oh en mijn vrouw en ik zijn echt wel toe aan die Romantic couples box pfffff (kunnen wel een impuls gebruiken zeg maar) Help us out!

 17. R schreef:

  Hi Luna,

  Wat een leuke actie zeg!

  Jouw reviews zijn al lan een richtlijn bij het uitzoeken van speeltjes. Mijn vriendin ik zijn vanalles aan het uitproberen en proberen elkaar om en om te verassen. Het zou echt leuk zijn als we tegelijkertijd verrast worden. Groetjes !

 18. J schreef:

  Binnenkort een halfjaar samen met mijn nieuwe vriend na een relatie van 3,5 jaar. Helaas heb ik hetzelfde probleem met klaarkomen en zou de koppelbox dus super leuk en spannend zijn!
  Je schrijft ook echt goede reviews en ze zijn altijd leuk om te lezen!

 19. J schreef:

  Binnenkort een halfjaar samen met mijn nieuwe vriend na een relatie van 3,5 jaar. Helaas heb ik hetzelfde probleem met klaarkomen en zou de koppelbox dus super leuk en spannend zijn!
  Je schrijft ook echt goede reviews en ze zijn altijd leuk om te lezen! Liefs

 20. Suzanne schreef:

  Wat een leuk interview! Wij kunnen wel wat extra spanning in de slaapkamer gebruiken met de koude maanden voor de boeg. (en net zoals iedereen wacht ik op de test resultaten ;))

 21. tom schreef:

  Super leuk filmpje!
  ben benieuwd naar wat voor score je hem gaat geven, moet natuulijk een 10+ zijn.
  graag loten me vriendin en ik mee voor de partner box, toch een leuk extra’tje voor haar verjaardag (en een beetje voor me zelf natuurlijk)

 22. Tamara schreef:

  Zo’n leuk speeltje daar weet ik altijd wel raad mee.

 23. Annemarie schreef:

  Hoi Luna ik wil op de valreep nog meedoen met de actie! Onze (nog kleine) collectie kan wel een aanvulling gebruiken! (Nieuwe speeltjes kopen doen we natuurlijk via de linkjes onderaan de reviews)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.