GIVE AWAY: FUN FACTORY STRONIC G

Okay, ik denk dat dit toch wel een van de betere give away’s is hoor!!!!! HOLY SHIT! OMG! De Fun Factory Stronic G is, vind ik, de allerbeste G-spot stimulator die ik in huis heb. Het is een sekstoy die perfect, maar dan echt perfect, nee, eigenlijk nog beter dan de realiteit, een setje vingers in je vagina nabootst! En ja, over het algemeen zijn echte vingers in je vagina lekkerder dan een seksspeeltje, maar een setje vingers kan niet 30 minuten in een constant ritme over je G-spot blijven wrijven en de Stronic G kan dat dus wel! Zelfs een uur lang! Lees m’n review anders nog een keertje: FUN FACTORY STRONIC G – SEXTOY REVIEW #399! Die wil je natuurlijk winnen!! Hoe! Laat even een berichtje achter hier (of eigenlijk liever op Instagram) (Instagram.com/lunaclimaximaal) en ik maak vrijdag 24 juli om 20:00 de winnaar bekend!

DE FUN FACTORY STRONIC G IS HIER TE KOOP (€ 159,90) >> (écht de moeite waard om op je wishlist te zetten)

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. JJ schreef:

  Gaaf ik heb hem maar vind dat mijn moeder deze ook verdiend!!

 2. An schreef:

  Oooo, deze staat op mijn wishlist. Hij is zo duur, dat houdt me helaas tegen. Geen partner dus al een tijd geen vingers in mijn vagina helaas. Dit zou dus een welkom alternatief zijn :). Ik ben zo benieuwd hoe hij is. Gave giveaway weer!

 3. Patrick schreef:

  Fun factory, altijd top. Mooie actie weer. We doen graag mee. Ik zal toch eens een Instagram account overwegen.

 4. j schreef:

  Ik zou het super vinden om deze aan mijn vriendin cadeau te kunnen doen!! Ben 3 weken van huis in het buitenland dus de stronic G kan mooi een handje helpen om g-spot orgasme te geven!

 5. Menno schreef:

  Wat een gave gif away!!
  Deze review kende ik nog niet (terwijl ik dacht de allemaal gelezen te hebben)
  Hij staat op het lijstje door jouw ook met de enjoy wand aan de gang (goed voor de spierballen)
  We zijn heel Benieuwd of deze haar wel kan laten squirten (niet het doel wel heel geil)
  Bedankt voor al je reviews!!

 6. Mike schreef:

  Superleuke weggeef weer. Altijd weer een lach op ons gezicht bij een nieuwe review en een extra brede lach bij een giveaway. Wij doen zeker weer graag mee. Helaas geen Instagram, dus we doen het gewoon via de site.

 7. Heidi schreef:

  Dat lijkt mij een heel bijzonder speeltje. Ik zou het graag eens uitproberen en loot graag mee. Hier en op instagram

 8. Emily schreef:

  Oh oh oh!! Super deze! Bij mij mn favoriet maar zou m zeker willen winnen voor mn bestieee die alleen maar veel te veel uitgeeft aan haar hond en niet meer aan dr eigen plezier denkt.

 9. Mien schreef:

  Oh ben super benieuwd! Ook instagram-loos, dus waag een kansje hier.

 10. Demonprince schreef:

  Hier kan ik mijn vriendin wel mee verblijden!

 11. Tara schreef:

  Yes! Je zou mij heul blij maken met deze gigant… net pas goed mijn Gspot ontdekt, minder ‘verlegen’ en eindelijk ook op deze manier klaarkomen is een feestje. Deze stronickan ons een handje helpen. Nooit iets gewonnen en via Insta te intiem…. Zin in!

 12. Essie schreef:

  Zonder stimulatie van mijn G-spot kom ik er niet. Al teveel uitgegeven aan een womanizer dus deze valt voorlopig budgettair niet uit te leggen. Ik hoop maar dat het mij gegund is om deze te winnen. Voor als ik spontaan zin heb tijdens het thuiswerken en mijn kerel er niet is met zijn geweldige tong en magische vingers…. leuke invulling van de lunchpauze in Corona tijd!

 13. DP schreef:

  Misschien leuk om the kijken wie er in eerste instantie bij de originele review ook enthousiast hebben gereageerd en hem nog steeds graag willen. ;)
  (daar ben ik overigens niet bij dus zeg dit niet uit eigen belang)

 14. Marcel schreef:

  Mijn vrouw is na de Njoy en de Womanizer erg benieuwd naar dit apparaat….

 15. Michel schreef:

  Something inside so strong!

 16. Mea schreef:

  Oh my!
  Deze staat bovenaan mijn wishlist en torent ver boven mijn budget uit. Ik doe graag mee, maar vind deelname via insta nog wat spannend; wat als al mijn bevriende collega’s en tantes zien dat ik gewonnen heb?! (Bloos)

 17. Gh schreef:

  Yes please Tijdens de lockdown heel je site doorgespit en verschillende dingen aangeschaft. Ben wel weer toe aan wat nieuws ;)

 18. Annet schreef:

  Jaah zeg, wat een goede giveaway! En jaaaah mijn g-spot heeft eeecht aandacht nodig. Al met dan 2,5 jaar geen seks gehad, whaaaa haha…. G-spot orgasmes zijn voor mij zo lastig alleen, maar zo’n groot gemis. *Going slightly insane* ;)

 19. Claire schreef:

  Oh Luna, lijkt mij heerlijk om met dit apparaat de vakantie in te gaan, en dan maar lekker veel alleen zijn in mijn tent……… liefs Claire

 20. Gerald schreef:

  Een toy voor de G-spot zou een perfecte aanvulling zijn in ons assortiment. Om de zomer wat dragelijker te maken nu er het hele jaar al geen festivals zijn.

 21. Mandy schreef:

  Op de valreep wil ik toch nog meedoen met deze give away. Dank je wel voor alle geweldige reviews die je telkens weer voor ons schrijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.