VLOG: JIMMYJANE HELLO TOUCH

Even een kort filmpje tussendoor over het (naar mijn mening) slechtste speeltje van 2013; de JimmyJane Hello Touch. Mijn geschreven review vind je: HIER. Ik ben beter in geschreven reviews, I know, maar de filmpjes vormen denk ik wel een gezellige afwisseling en dan zie je meteen hoe een seksspeeltje er in werkelijkheid uitziet. De JimmyJane Hello Touch kreeg ik opgestuurd van het mannetje vanX-toys.nl en ik ben hem daar uiteraard zeer dankbaar voor. Helaas vond ik er niks aan en deed het speeltje gewoon pijn. De Hello Touch is ook niet meer te koop…

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.