VLOG: INMI ROTO

Sommige seksspeeltjes zien er zo op het oog fantastisch uit, maar blijken in de praktijk vies tegen te vallen. Zo was het met de Inmi Roto! Je kunt mijn geschreven review ook nog een keertje lezen: VIBRATOR REVIEW #364: INMI ROTO (hartstikke leuk), maar m’n advies is vooral; don’t buy this at home! Neem voor goede toys vooral een kijkje tussen m’n lijstje met seksspeeltjes die een 10 op de schaal van Luna scoorden: de allllllerbeste sekstoys!

DE INMI ROTO IS NIET MEER TE KOOP >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. J schreef:

    Ik weet dat je geen fan bent van Toyjoy, maar die hebben wel iets wat jij nu beschrijft. Van een soort siliconen-materiaal (geen medisch denk ik, maar er hangt geen geur aan en is heel glad en zacht), met een draaiende schacht, roterende ballen en een clitoris-stimulator die wel iets zou moeten raken.
    Heet de Toyjoy Diamond Dancer. Kost ongeveer €70 (wel op batterijen), maar het lijkt de moderne variant van de Tarzan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.