ELKE DAG EEN SEKSSPEELTJE? LUNA TESTTE ER 365!

1 januari 2013 begon ik enthousiast aan mijn 365-dagen-project! Het was m’n bedoeling om in 2013 elke dag een seksspeeltje te testen en te reviewen voor deze site. Is niet gelukt. Ik deed er uiteindelijk 4,5 jaar over. Maar dat maakt het afronden van dit project niet minder geslaagd!

Ik testte en reviewde toen al veel langer seksspeeltjes (al zo’n 13 jaar) (nu dus al 17 jaar, OMG) dus ik dacht; ach dagelijks testen en reviewen, dat doe ik er even bij. No sweat. Bleek niet helemaal zo gemakkelijk te zijn als ik toen dacht. Want ik dacht ook; als je geen zin hebt, dan maak je maar zin. En hoewel ik de afgelopen 4,5 jaar (want zo lang deed ik over dit ‘project’) zeker wel eens zonder zin een speeltje heb getest, moet ik bekennen; het is gewoon leuker om seksspeeltjes te testen als je wél zin hebt. En het is niet alleen leuker, het is ook beter. En eerlijker. Naar mezelf (en m’n lichaam) toe. En naar m’n lezers toe. Want een seksspeeltje tegen je zin in testen zorgt bij voorbaat al voor een negatieve vibe.

Daarnaast; het leven haalt je soms in. Kanker bij je moeder, burn-out bij je partner, relatieproblemen, financiële problemen, weer kanker bij je moeder, een partner die je jaren lang heeft bedrogen op alle gebieden, een echtscheiding, nog maar een keer kanker bij je moeder en er dan zelf lichamelijk ook niet al te best aan toe zijn. Soms waren er belangrijkere dingen dan het testen van seksspeeltjes of het bijhouden van deze site. En ook al zorgt deze site voor een gedeelte van m’n inkomsten en is het dus ‘m’n werk’; dit werk moet wel leuk blijven, anders moet ik ermee stoppen. En gelukkig vind ik het, vooral de laatste maanden, weer LEUK (en lekker)!

Vandaag zette ik m’n 365ste review online! WOW!

Op naar de 1000!

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Tess schreef:

  Yay! Super koel! Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!

 2. Marjan schreef:

  Gefeliciteerd! Ik vind het sowieso top zoals jij al die speeltjes én getest hebt én er dan ook nog een geweldige review over hebt geschreven. In hoeveel tijd je dat hebt gedaan, dat boeit op zich niet zo toch? 365 speeltjes, naast je prive ups and downs… Zeker een mijlpaal!

 3. Kimberly schreef:

  Wow, wat een hoop heftige gebeurtenissen! Top dat je deze mijlpaal hebt bereikt en ik kijk uit naar de volgende 635

 4. Mark van Euphoria (zie banner) schreef:

  Gefeliciteerd! Ik vind het een geweldige mijlpaal! Elke dag testen zou ook wel erg veel zijn… Ik vind het knap dat je binnen 4,5 jaar zoveel seksspeeltjes hebt getest! En dan ook nog een uitgebreide review schrijven… Poeh!

  Ik hoop dat je nog veel toys voor ons gaat testen. Er ligt nog wat leuks op de plank en van sommige verwacht ik toch dat jij en daarom vele anderen veel plezier gaan beleven.

 5. DeArie schreef:

  Super prestatie Luun!

 6. Zera schreef:

  Yeahaa!! 365 x gefeliciteerd! Op naar de volgende mijlpaal, BAM!!

 7. Jur schreef:

  Gefeliciteerd Luna,

  Top dat je dit gehaald hebt….. en helemaal leuk dat je doorgaat.

  Moet je heel eerlijk zeggen dat ik ze nog niet allemaal gelezen heb, maar sinds ik je site weet te vinden heb je mijn geholpen miskopen te voorkomen. Heel veel dank daarvoor.

  Ik heb lang geleden 11-2013 een xxxl verrassing pakket gewonnen bij je door een verhaal te delen. Dat was heel leuk om uit te proberen , zowel dat verhaal delen als alle spulletjes in de doos.

  Nogmaals bedankt luna,

  GOL

 8. An schreef:

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Zeker weten dat er vele lezers uitkijken naar alle reviews die nog gaan volgen.

 9. dirkie schreef:

  Luna, je reviews zijn altijd een feestje om te lezen en je ‘all that glitters’ product foto’s brengen minimaal een glimlach maar vaak een big smile bij mij teweeg. Gefeliciteerd met het behalen van je doel, 365 tests! Met deze snelheid kunnen wij nog een jaar of 8 a 9 genieten van jou als toy tester. Bedankt sexy human unicorn. XOXOX

 10. dirkie schreef:

  die 8 a 9 jaar als je voor de 1000 gaat maar hopelijk langer dan dat :)

 11. Claire schreef:

  Dat is een hele prestatie Luna. Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Als je hulp nodig hebt zeg je het maar, ik help wel.

 12. Else schreef:

  Je bent een topper, maar doe vooral rustig aan.

 13. Cynthia schreef:

  Heel tof! Gefeliciteerd! :D

 14. Josje schreef:

  Gefeliciteerd Luna! En alle 365 reviews zijn pareltjes om te lezen ;) Ik zie al uit naar de volgende 635!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.