IN HET NACHTKASTJE VAN… PEITHO

Naam: Peitho
Leeftijd: 38
Relatie: getrouwd
Beroep: IT
Hoeveel speeltjes heb je: 12

vibratorsinnachtkastje

Vertel eens wat over je seksleven!
Je zou kunnen zeggen dat ik een laatbloeier was. Als kind werd ik gepest, en dat heeft een aantal jaren voor problemen gezorgd omdat ik in den beginne niet bijster zelfverzekerd was, en ook omdat ik tot m’n 15e nooit echt veel vrienden had, en dus ook niet naar disco’s en dergelijke ging. Ik kwam dus nooit met meisjes in aanraking.
Mijn eerste vriendin kreeg ik pas toen ik 19 was. Mijn eerste seks was echter met mijn tweede vriendin toen ik 20 was, bijna 21.
Sindsdien heb ik denk ik zo’n 40 sekspartners gehad, waarvan 4 dames in een langere relatie. Er moet wel gezegd worden dat het allemaal erg vanille begon, maar in de loop der tijden heb ik een aantal grenzen opgezocht:
– Seks met een man: niet m’n ding.
– Seks met een transgender: was erg geil.
– Seks met twee dames en mijzelf: je krijgt het quake-effect: als je op twee doelen richt mis je ze allebei. Ik vind gewoon one on one leuker. Evengoed, gepijpt worden door twee vrouwen tegelijkertijd is gewoon JOTTEM en HULDE enzo. Sorry.

Voor sommige dingen hoef je geen ‘sorry’ te zeggen, hahaha! Ga door!
– Seks met een dame, een heer, en mijzelf: Leuker, je ziet de dame van de aandacht genieten, maar op het eind wordt het vreemd bij het slapengaan. Nogmaals, een op een is leuker.
– Seks in een swingers-club, alleen met eigen partner: bijzonder geil. In een orgie-kamer waar van alles gebeurd je ding doen is erg leuk.
– Seks met een dominatrix: is op zich een aardig experiment, maar ik ben geen sub en vind er ook geen zak aan. Moeilijk-doenerij.
Ook in termen van mijn smaak heb ik gemerkt dat ik een lichte dom ben, maar zeer zeker niet met pijn en vernedering werk. Ik wil de regie wel voeren, maar op basis van gelijkwaardigheid van de betrokkenen.
In de loop der jaren is er wel een zekere kink in mijn smaak geslopen. Ik houd er niet van als vrouwen grenzen opwerpen zonder dingen een kans te hebben gegeven, het moet voor mij speels en onbekommerd zijn. Wat dat betreft zijn eten en seks hetzelfde in mijn hoofd.

Ik denk dat ik nog nooit zo’n openhartig en uitgebreid antwoord heb gekregen op bovenstaande vraag! Super! Herinner je je eerste seksspeeltje nog?
De eerste sekstoy kocht ik niet, maar mijn toenmalige vriendin. Ik was 24, en zij had en haar vriendinnen hadden zo’n soort van seks-Tupperware party georganiseerd. Zij kwam toen aan met de gedoodverfde Pearl ‘n’ Rabbit. Ik heb nooit wat aan dat ding gevonden. Ik vind ‘m vulgair en onelegant, en dat heeft me altijd al geplaagd. Ik houd ook niet van zaken met batterijen en lampjes. Het is Walibi Flevoland niet, zal ik maar zeggen.

Ik noem dat soort ‘rabbits’ altijd een ‘kermis in je kut’… Niet echt sexy! Hoe vaak gebruik je een seksspeeltje?
Hangt er van af. Ik ben nu vier jaar getrouwd, en merk wel dat er bijna nooit meer een speeltje bij komt wat vibreert. Dames vinden in grote getale dat vibrators cool zijn voor masturbatie, maar dat het bij seks afleidt. Wel gebruik ik regelmatig nog een plugje of restraint, da’s altijd geinig.

Je stuurde een foto mee van de seksspeeltjes die je in huis hebt! Daarvoor; 100 punten! Tof!!!

photo

Gebruik je seksspeeltjes altijd samen met een partner of ook voor soloseks?
Als ik een nieuwe partner heb, dan zoek ik de grenzen op voor die persoon, en passeren speeltjes dus ook de revue. Het gaat er met name om om mensen op de snede te krijgen van ongemak en genot, met uitslag naar dat laatste. Het mooiste wat er is is iemand een grens over zien te stappen en daar op te kicken.

Wat is je laatste aanschaf?
De Lelo Noa, ter vervanging van de We-Vibe I, die stuk ging.

Ooooh! En? Was het wat? Vast niet!!
De We-Vibe 1 was ronder, plezanter en bood meer focus. De
LELO Noa is wat harder, ongemakkelijker en zie ik als een totale miskoop. Het probleem met de We-Vibe I was echter dat het gat voor het opladen zo slecht gedaan was, en daar ging hij ook op stuk. Wel zonde voor 99 euro, maar qua genot een prachtig dingetje.
De Lelo Noa met afstandsbediening is een gezeik van jewelste. Die motion-sensor is een aardig idee, maar tijdens seks beweeg je nu eenmaal, dus het leidt af. Zoals gezegd, bovendien is het materiaal harder. Noch mijn vrouw, noch ik, komen er van, terwijl het een Bonanza was met de We-Vibe I. Ik mis dat ding.

Ik zou er gewoon weer eentje kopen! Maar dan een II of III. Koop je liever online of offline?
Het liefst in de winkel. Los van het feit dat ik graag mensen over seksspeeltjes zie praten, moet ik een object ook voelen voor ik het koop.

Hoeveel seksspeeltjes koop je per jaar/maand/week?
Sinds ik grossier in hogere kwaliteit niet veel meer. De Mona, Nea en Bo van LELO zijn de meest gebruikte, en die gaan niet stuk. Verder gebruik ik zelf nog al eens iets in m’n kont voor masturbatie, en die gaan ook niet stuk.

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy? Wat vind je een ‘normale’ prijs?
Maakt me niet uit of het 150 euro is als de kwaliteit maar goed is. Onder kwaliteit versta ik:
– Materiaal, moet gezond en soft zijn zonder jelly-achtig te worden
– Oplaadbaar, het liefst zonder plug
– (spat)waterdicht
– Ergonomisch zo gevormd dat het lekker in het gebruik ligt, en ook doet wat het moet doen.

Er zijn dus speeltjes die je nooit zou kopen?
Mijn vrouw kocht een speeltje omdat ze nieuwsgierig was. Ik had haar in het begin van onze relatie haar eerste Mona gegeven, maar ze kocht dus onlangs zo’n vermaledijde Pearl ‘n’ Rabbit. Godverdomme, wat een lelijke dingen zijn dat toch. Da’s onverminderd irritant. Gelukkig heeft ze me laten weten dat ze het een rotding vindt, dus die kan binnenkort richting de vuilnisbak. Kortom: Ordinaire meuk die goedkoop en tacky aandoet, te luid is, met batterijen: bah. Ik heb één speeltje met één batterij, een mini-stick, en die is fantastisch voor anal play, maar ziet er ook niet tacky uit verder.

Je gaat naar een onbewoond eiland en je mag maar 1 seksspeeltje meenemen, welke is dat?
Als ik alleen ben wordt het een buttplug (waarschijnlijk de LELO Bob als ik geen lifetime Lube-supply meekrijg), als ik met een vrouw zou zijn de Fun Factory Flexi Felix.

lelobob

Wel eens een relatie (of seks) gehad met iemand die echt niets van seksspeeltjes moest hebben?
Jawel, maar gelukkig vond ze het dan weer geil als ik haar jurkjes aandeed (zag er niet uit, maar goed), vastbond, zij mij vastbond en ze kreeg ass-gasms, dus dat was nooit een probleem. Speeltjes zijn voor mij ook geen breekpunt, het gaat mij er om dat je leuke opties met mekaar aan het ontdekken bent.

Als je al meerdere seksspeeltjes hebt gebruikt/gehad, begrijp je dan waar ik het over heb als ik zeg dat sommige speeltjes ‘buzzy’-vibraties hebben en sommige diepe vibraties? En dat je dus die diepe moet hebben?
Ik denk het wel. De “muggen” onder de vibrators zijn voor 9 van de 10 vrouwen teveel op de clitoris. De sterk vibrerende wat grotere zaken zoals de LELO Mona en dergelijke doen het beter voor de vrouwen die ik heb gekend dan de buzzy vibrators zoals jij ze beschrijft.

Kan je ook klaarkomen zonder? Of is het makkelijker met?
Ikzelf kwam als een schuimkanon met die rare We-Vibe. Zal er weer eens een bestellen en die rare LELO Noa de deur uit flikkeren. Maar in principe is mijn orgasme negen van de tien keer spooning, cowgirl, reverse cowgirl of BJ gerelateerd, of natuurlijk voor mezelf de ouderwetse handkar.

Ja, ik stuur ook gewoon de standaardvragen aan iedereen door, maar jij bent natuurlijk een man… daarom de vraag; de vrouwen uit jouw leven, kwamen/komen die makkelijker klaar mét of zonder seksspeeltje?
Veruit de meesten komen van orale seks. Ik ben daar ook uitgesproken goed in, en doe het met verve en plezier, niet onbelangrijk. Verder is er een aantal die van neuken komt. Mijn vrouw is er één van. Het is dan nog steeds clitoraal, want het gaat er om het schaambeen te grinden.
Met toy wordt door de vrouwen die ik heb gekend in grote getale als moeilijker gezien, maar wel intenser als het lukt. Ik had een vriendin die echter ass-toy fetishist was, en dat was gewoon ongelofelijk leuk en geil.

Heb je ook wat sekstoy-miskopen? Welke? En waarom?
Alles wat ik ooit kocht waar batterijen in zitten. Bah. Goedkope meuk. Bah. Die rare LELO Noa van hierboven is een onverwachte miskoop.

Speeltjes die snel kapot gingen? Merken?
De We-Vibe 1 was snel ter ziele. Goedkope meuk beschrijf ik niet eens, want da’s sowieso snel foetsie, maar die We-Vibe heb ik huilend in de regen begraven.

Hahaha, ik kan het me voorstellen! De We-Vibe blijft ook een speeltje dat ik er graag bijpak tijdens een vrijpartij met de echtgenoot. Nog wel eens een blunder meegemaakt op sekstoy-gebied?
Ach, blunder… Nee, niet echt. Je ontdekt dat mensen gewoon verschillende smaken hebben op dat gebied. Wat voor de een werkt kan voor de ander irritant zijn.

Welk seksspeeltje staat nog op je wishlist?
Nu ik er zo over heb gepraat, toch maar eens een We-Vibe 3 of 4 bekijken. Heb je zelf tips in die richting?

Ik heb alle 4 de We-Vibes in huis en getest… ik moet alleen van de 4 nog m’n review schrijven en ‘m nog een paar keer testen (want ik vind ‘m tot nu toe dus niet zo fijn als z’n voorgangers). De We-Vibe 4 heeft een andere vorm en die vorm vind ik (en mijn man) niet lekker (het deed hem zelfs pijn en ja, dan wordt een speeltje al snel aan de kant gelegd). De We-Vibe 4 is wel een stukje krachtiger dan z’n voorgangers en voelt qua materiaal ook lekkerder aan. Maar ja, die vorm hè? Als je genoeg geld te besteden hebt, ga dan voor de 3, zo niet, dan is de 2 ook prima (alleen heeft die dus geen afstandsbediening) (OMG, ik zie net dat er net een We-Vibe 2 Plus op de markt is, mét afstandsbediening). Ik wens je sowieso heel veel plezier met jezelf, je vrouw en misschien weer met een We-Vibe! Heel erg bedankt voor je openhartigheid!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. JT schreef:

    Haha, ik zie dat wij een zelfde soort bucket list aan t afvinken zijn! ;-)
    En ben aardig onder de indruk van je collectie toys…. Ik zou je toch ook eens aanbevelen er 1 uit het Aneros assortiment te proberen. Gezien dat je wat ervarener bent dan de gemiddelde man zou ik maatje Progasm uitkiezen. Bij mij verdween na deze geprobeerd te hebben de Lelo snel terug de verzameldoos in ;-) suc6!

  2. Onyx88 schreef:

    Volgens mij heeft de We Vibe II plus geen afstandsbediening… Dat staat tenminste op de website van We Vibe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.