LINGERIE REVIEW #2: GORGEOUS GIRL, SATIJNEN CORSET

Naam: Satijnen corset
Merk: Gorgeous Girl
Wat is het: Een satijnen corset met string
Prijs: € 35,-
Het verkooppraatje: ‘Het strapless, satijnen corset heeft een afwerking in romantisch kant, haakjessluiting voor en vetersluiting achter. Is rondom voorzien van 10 verstevigende baleinen en kanten afwerking. Dit Kiss Me-corset is té mooi om als lingerie te dragen.’
Is dat ook zo: Als ik het had gepast, dan had ik het zéker onder mijn trouwjurk gedragen!

ssatijnencorset

Ik mocht van de PABO-dame dus wat bruidslingerie uitkiezen. En dat mocht ik al 6 weken vóór de trouwdatum en de PABO-dame stuurde alles ook binnen 1 dag naar mij toe, dus aan de voortvarendheid van de PABO-dame heeft het onderstaande relaas zeker niet gelegen.

Ik kreeg dus zo’n 6 weken voor mijn trouwdatum een doosje met lingerie thuis gestuurd en ik maakte het doosje open en ik vond het allemaal supergaaf, woehoe, en het was allemaal wit en ik draag normaal nooit wit, maar ik ging trouwen en hoe gaaf!!!! Ik was teveel met andere dingen bezig om de lingerie uit dat doosje ook te gaan passen. Want natuurlijk zou het passen, duh, en ik had veel belangrijkere dingen te doen, zoals het ontwerpen van de trouwkaarten, het uitzoeken van de ringen, het bestellen van een nieuwe frituurpan en het zorgen dat ik voldoende pluchen teddyberen in huis had om op m’n trouwjurk te naaien. Allemaal zeer belangrijke taken en uiteindelijk had ik zo’n lange TODO-lijst dat ik helemaal niet meer aan m’n bruidslingerie dacht. Tot ik een paar dagen voor de trouwdatum een jurk aantrok van hetzelfde merk en met dezelfde pasvorm als m’n trouwjurk. “Hmmm, m’n borsten worden hier eigenlijk wel heel erg in platgedrukt, of niet?”, vroeg ik aan de verkering. “Hmmm”, zei de verkering, die weet wanneer hij z’n mond moet houden en weet wanneer hij kordaat moet optreden, “als je er maar voor zorgt dat je borsten meer uitsteken dan je buik.”

Nu zou ik hier volledig van over de zeik kunnen gaan als ik niet zo’n stress had. Want ik weet dat ik de neiging heb om met m’n buik naar voren te staan en dit noem ik dan gewoon een ‘holle rug’, maar eigenlijk heb ik gewoon een chubby buik én een slechte houding. Maar ik heb wél hele goede borsten en het was dus niet de bedoeling dat die borsten niet de centerpiece van mijn bruidsjurk zouden zijn!!!

Dus! Ik trok het corset aan dat ik van de dame van PABO had gekregen, want, onder mijn strapless trouwjurk zou dat corset mijn borsten perfect omhoog duwen. Althans, dat was dus de bedoeling. Maar… het corset paste niet. Ik had van de dame van de PABO, heel lief, een L, een XL en een XXL gekregen, just to be sure, maar de L was veel en veel te klein (waarschijnlijk een maatje 34), net als de XL trouwens (waarschijnlijk een maatje 38) en de XXL was weer veel te groot (waarschijnlijk een maatje 44). En het zijn prima corsetten, best okay materiaal, best mooi afgewerkt, zeker voor die prijs en zeker voor een geil avondjes met z’n tweeën en je zou ‘m ook gerust als ‘bovenkleding’ kunnen dragen, maar de maatvoering klopt niet helemaal (of mijn lichaam is gewoon echt heel raar)!

corset

Ik vertelde het bovenstaande verhaal aan mijn 61-jarige buurvrouw. “Oh, ik heb nog wel een strapless bh liggen”, zei ze, “ik ga ‘m wel even halen, ik heb ‘m zeker 20 jaar niet gedragen.” En ik trok die vintage bh aan en hij paste meteen. M’n hele handeltje werd nog steeds enigszins platgedrukt, maar het zag er allemaal toch net wat appetijtelijker uit dan zonder bh. “Het moet nu alleen nog wat naar het midden gedrukt worden, gewoon even een extra oomph erin”, zei ik tegen de verkering, “ik ga even naar een lingeriewinkel!” Dus een dag voor mijn trouwdatum vertrok ik naar de binnenstad van Tiel. Op zoek naar van die kipfilets om in je bh te dragen, zodat m’n borsten ietwat omhoog gepust zouden worden.

tietentrouwen

Dus ik trouwde in de huidkleurige, strapless bh van mijn 61-jarige buurvrouw (met huidkleurig bloemetje tussen m’n borsten), gevuld met 2 plastic kipfilets. Geil man.

HET GORGEOUS GIRL, SATIJNEN CORSET IS HIER TE KOOP (€ 35,-) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  En ergens… het is allemaal zo jij… ik kijk hier niet eens van op, het past op de een of andere manier gewoon bij je….

  het verhaal op zich is al zo hilarisch..

 2. Martine schreef:

  Nu al hilarisch maar wat denk je over 20 jaar? ‘ Zeg, wat had jij op je bruiloft voor ‘something old and new’? LOL

 3. Maurice schreef:

  Edoch. Je hebt wel een lekkere kont :)

 4. Inge schreef:

  Wauw, wel echt een heel mooi corset, jammer dat het niet paste.

 1. 3 november 2014

  […] mijn trouwjurk zou plaatsen, maar helaas paste ze geen van drieën (het verhaal hierachter kun je HIER lezen).  Dus… laat hieronder een reactie achter (iets liefs, leuks of geils) en laat meteen […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.