SEX TOY TEST #100: KEY CERES LACE VIBRATOR

Naam: Ceres Lace
Producent: Key (onderdeel van Jopen)
Prijs: € 52,90
Formaat: 185 mm x 37 (op z’n breedst)
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘De KEY – Ceres Lace Vibrator is gehuld in zacht siliconen en is smooth als een kleine streling. De textuur in combinatie met de zeven verschillende vibratie-standen brengt je naar extase.’
Is dat ook zo? Ik ben aangenaam verrast
Aantal punten: 8/10

key ceres lace

‘Well, hello gorgeous!’, staat er op de verpakking. Nou, well, hello, Ceres Lace! Nice to meet you! Ik kan niet goed uitleggen waarom ik deze vibrator ontzettend mooi vind. Het is een vibrator die ik meteen vast wil pakken en ook meteen wil voelen. En hij voelt lekker. Lekker qua materiaal en lekker qua gewicht. En ik vond het patroon op de vibrator er in eerste een instantie een beetje uitzien als een gecapitonneerd stoeltje, maar gezien de naam Ceres Lace denk ik dat ik eerder te maken heb met een poging een stuk kant na te bootsen. En hoewel ik dit soort ribbels en frutsels nooit echt leuk vind (en al helemaal niet voel in m’n kutje) vind ik het toch wel enigszins erotisch om met m’n vingers de Ceres Lace aan te raken.

De Key Ceres Lace heeft est een lekker formaatje

Het is een speeltje wat qua formaat zeker beginners aan zal spreken (hij is niet intimiderend groot), maar hij is wel groot genoeg om leuk te blijven als je al wat meer gewend bent. De totale lengte is 18,5 centimeter en hij is 3,7 centimeter op het breedste stuk. Doordat de Key Ceres Lace een soort ‘knuppelvorm’ heeft, is-ie (zegt ‘men’) geschikt om tegen je G-spot aan te trillen. Nu kan je, zeg ik dan, elke vibrator wel tegen je G-spot laten trillen, als je er maar hard genoeg tegenaan duwt.

De Key Ceres Lace heeft 7 trilstandjes die je door middel van een knop aan de onderkant van de vibrator kunt doorlopen. Dus 1 keer drukken 1 standje 1, 2 keer standje 2 en je moet het hele programma weer doorlopen om bij een bepaald trilstandje uit te komen (je kan dus niet terug, mocht je dat willen). Dit systeem is een beetje ouderwets, maar het is nou ook weer niet het einde van de wereld. Als je de knop langer dan 3 seconden ingedrukt houdt dan gaat de Ceres Lace uit en dit vind ik altijd een prettige feature van vibrators. Bij sommige speeltjes moet je dus eerst keer 8 keer op zo’n knopje drukken voordat-ie stopt met trillen en ik ben vaak zo ongeduldig dat ik 9 keer op het knopje druk en dan wéér het hele arsenaal aan trilstandjes moet doorlopen om vervolgens wéér een keertje teveel te drukken. Heb je met de Ceres Lace geen last van.

key ceres lace2

De Key Ceres Lace trilt best wel hard voor een speeltje dat het doet op 2 AA-batterijen. Valt me helemaal niks tegen. Hij is zowel lekker tegen je clitoris (zeker klaarkom-materiaal), maar doet het ook erg fijn als interne vibrator. Een G-spot-orgasme heb ik er niet mee kunnen krijgen, al denk ik wel dat het mogelijk is (als je wat beter je best doet). Voor een speeltje dat zo hard kan trillen maakt-ie verdomd weinig geluid! Zeker niet hoorbaar in een kamer ernaast en zelfs niet echt hoorbaar als je de vibrator onder de dekens houdt (hij kan dus mee naar de camping). De Ceres Lace is zo fluisterstil doordat je de batterijen eerst in een soort plastic vel doet voordat je ze in de vibrator zelf stopt. Heel handig (als je het plastic vel niet per ongeluk weggooit).

Beetje vervelend met schoonmaken

Even een klein nadeeltje; schoonmaken gaat niet zo heel gemakkelijk. Door het reliëf op de vibrator zul je ‘m echt goed in alle hoekjes en naden schoon moeten maken (onder de kraan met wat zeep en dan goed boenen). Hij is waterproof, dus dat in geen enkel probleem. Het is alleen wat extra werk. Verder is het ook jammer dat de Ceres Lace het doet op batterijen en dat hij niet oplaadbaar is.

Toch kan ik deze Key Ceres Lace zeker aanraden. Hij ligt lekker in de hand. Is lekker tegen je klit. Is lekker in je kutje. Voelt lekker aan. En is ook lekker om naar te kijken. Lekker, lekker, lekker. Hij is er trouwens ook in 2 andere lekkere kleuren; roze en paars.

DE KEY CERES LACE IS HIER TE KOOP € 52,90 >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.