MIMIC +PLUS CLANDESTINE DEVICES – VIBRATOR REVIEW #560

Naam: Clandestine Devices Mimic
Producent: Mimic +Plus
Prijs: € 129,95
Formaat: 10 x 9 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Mimic +PLUS heeft een fijne ronde vorm en heerlijk zachte vleugels. Met de precisietip en de royale vleugels kun je gericht stimuleren of een spannende golf van vibraties achterlaten.’
Is dat ook zo: JA! JA! JA!
Score: 9

Dit is een afbeelding van clandestine devices mimic plus vibrator review

Van het meisje van Easytoys.nl kreeg ik de Mimic +Plus opgestuurd, een speeltje dat vaste lezers en sekstoy-fanaten misschien wel zullen herkennen! Ik reviewde al eerder de Clandestine Devices Mimic (CLANDESTINE DEVICES MIMIC – VIBRATOR REVIEW #400) en daar was ik niet zo over te spreken (understatement). De Clandestine Mimic +Plus is de 2.0 versie en de vraag is natuurlijk; is-ie ook beter dan z’n voorganger? Spoiler-alert; ja, veel en veel beter!

De eerste Mimic scoorde bij mij een 4, ook al vond ik het speeltje allemachtig prachtig. Onder die review kreeg ik een nare, ietwat zure reactie van iemand die vond dat ik best wel wat positiever mocht zijn, want er bestaan ook heel gevoelige clitorissen en misschien wat de Mimic daar wel heel fijn voor. Kon ik niet tegen, tegen die reactie en ik schreef een gezellige, heel positieve reactie terug (oooh, als ik er nu aan terugdenk word ik weer pissig): WIE NEEMT MIJ NOG SERIEUS???

De 1.0 kon wat mij betreft dus wel een update gebruiken en het mooie is; het lijkt wel alsof ze al mijn punten van kritiek hebben meegenomen in het creëren van de Mimic +Plus! Hoera! Mijn punten van kritiek waren trouwens dezelfde punten van kritiek van volgens mij alle sekstoy testers alllll over the world.

De verpakking van de Clandestine Devices Mimic +Plus

Het enige (niet overdrijven, niet het enige) waar ze helemaal niets aan hoefden te veranderen wat mij betreft was de verpakking van de Mimic 1.0. Die was WOW en prachtig en alles wat je van een goede, veilige toy mag verwachten. Ik kreeg een testexemplaar van de Mimic +Plus, dus zonder verpakking, maar gelukkig zag ik online dat er aan de verpakking van de Mimic +Plus ook helemaal niets veranderd is.

Dit is een afbeelding van verpakking mimic plus vibrator clandestine devices

Ik kreeg de grijze versie, maar hij is ook verkrijgbaar in het roze (cyclaam).

De look and feel van de Mimic +Plus vibrator

Ik vond de 1.0 versie er al supermooi en functioneel uitzien (dus het was niet allemaal gezeik in m’n vorige review) en deze 2.0 ziet er haaaaleeeeeluuuuja nog steeds zo supermooi en functioneel uit. Alleen is-ie een stuk dikker (want veel betere motor) en daardoor ook iets zwaarder. En de nieuwste versie van de Mimic is ook een slagje groter. Het speeltje heeft de vorm van een rog, net als z’n voorganger en die vorm is perfect voor zo ongeveer elke denkbare massage, omdat het speeltje zo goed in je hand ligt (daarover later meer).

Dit is een afbeelding van de clandestine vibrator review
Het was wat lastig om een foto te maken waarop de verschillen tussen de 2 toys goed te zien zijn qua formaat. Maar; dikker, zwaarder en wat langer dus.

Even wat algemene informatie: de Mimic +Plus is gemaakt van siliconen en 100% waterproof ( kan dus ook mee onder de douche of in bad). Je laadt de Mimic +Plus op via een magnetische USB-kabel.

Het opladen van de Mimic +Plus

Je laadt de Mimic +Plus op met een magneet-USB-snoertje. Dit werkt natuurlijk al 100 keer beter dan de manier van opladen van vorige versie; met zo’n plastic frummeltje dat je uit het materiaal moet pulken en dan een snoertje erin duwen (dat plastic frummeltje breekt gegarandeerd een keer af). De 2 magneetpuntjes van de Mimic +Plus zijn echter niet heel erg krachtig, dus je moet opletten tijdens het opladen; als je er tegenaan stoot, dan kan het snoertje los gaan.

Dit is een afbeelding van opladen mimic plus vibrator
Magneet-USB-opladers altijd beter dan van die frummeltjes!

Wat kan-ie en hoe zit het met de knopjes van de Mimic +Plus?

De Mimic +Plus heeft net als de originele Mimic 8 vibratiepatronen (waarvan 1 steady) en al die patronen kun je harder en zachter zetten in 6 verschillende sterkten. Je zet de Mimic aan door de middelste knop 3 seconden ingedrukt te houden en je kunt daarna met de +-knop en de –knop tussen de intensiteiten scrollen. De verschillende vibratiepatronen bedien je met de middelste knop. Als je ‘m uit wil zetten, dan druk je die middelste knop weer 3 seconden in.

Alles werkt prima, al zijn de knopjes, zeker als je de vibrator aan het gebruiken bent, ietwat moeilijk in te drukken. De knopjes zijn te klein, best moeilijk voelbaar (zeker als er vocht aan te pas komt) en je moet, zeker het middelste knopje, best stevig indrukken. Mocht er ooit nog een Mimic 3.0 komen, dan is dit iets wat ik graag anders zou zien. Maar, dit zijn kleine verbeterpuntjes, want… deze toy trilt heerlijk!

Dit is een afbeelding een oplegvibrator clitoris
Mom????

Maar… hoe voelt de Mimic +Plus?

Het is echt zooooo fijn om te merken dat een bedrijf écht iets met de op- en aanmerkingen van gebruikers en sekstoy testers doet! Alleen daarom al verdiend Clandestine Devices een lintje en een dikke knuffel! Ze hebben in 2018 al een prijs gewonnen voor ‘luxury pleasure product of the year’ en ‘innovative sextoy design of the year’ dus ik denk dat ze mijn lintje en knuffel ook wel kunnen waarderen!

Dit is een afbeelding van happy met m'n mimic plus vibrator
Ik kreeg er in ieder geval een BIG SMILE van!

De Mimic +Plus voelt namelijk zoooooo veel beter! En dan bedoel ik dus echt; ZO VEEL BETER. Nu voel ik er überhaupt iets van (okay, wederom niet overdrijven, maar de 1.0 was gewoon erg oppervlakkig qua trillingen).

De trillingen van de Mimic +Plus zijn een stuk dieper dan die van z’n voorganger en daardoor kon ik optimaal genieten van de geweldige vorm van dit speeltje. Uiteraard moet je de toy lekker gebruiken op de manier die voor jou fijn is (en je kan ‘m ook op piemels, perineums, tepels en ballen laten trillen) (!). Ik vond het zelf het fijnst om het middelste gedeelte van de toy tussen m’n schaamlippen te laten trillen en zo de vleugels juist tegen m’n schaamlippen te voelen (en die trillen ook mee). Door de vorm van de Mimic kun je toy gemakkelijk harder en zachter tegen je klit aanduwen, maar ik vond het op en neer glijden (met uiteraard de trillingen aan) heel fijn.

Dit is een afbeelding van mimic plus vibrator review test

Houdt je, in tegenstelling tot mij, wél heel erg van pinpoint-stimulatie, dan is het tipje van de Mimic hier uiteraard erg geschikt voor! Je kan het puntje precies op je klit zetten. Maar met de Mimic kun je dus echt alle kanten op, want wil je wat ‘bredere’ stimulatie op je clitoris dan kun je de bolling dus op je klit laten trillen.

Dit is een afbeelding van puntje mimic plus vibrator clandestine devices
Zoals je ziet is het puntje van de Mimic +Plus ook ietsje anders dan die van z’n voorganger.

Conclusie

Ja, ik ben fan! Van eigenlijk wel alles aan deze ‘opleg vibrator’; de vorm is écht 100 punten en de verbeterde trillingen zijn écht dé verbetering die deze toy nodig had. Het is een speeltje dat je heel organisch mee kunt laten bewegen tijdens het vrijen, haast alsof je geen toy in je handen hebt, maar trillende handen (ik meen het; dit speeltje zit qua vorm zo goed in elkaar). Houd je van heel erg zachte en subtiele trillingen die je haast niet voelt? Dan is de Mimic 1.0 ook nog steeds te koop (en goedkoper), maar die zou ik lekker links laten liggen en voor de Mimic +Plus gaan.

DE CLANDESTINE DEVICES MIMIC +PLUS IS HIER TE KOOP (€ 129,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Tess schreef:

  Jaaa ik ben gewoon helemaal blij om te lezen dat jij ‘m ook zo awesome vind haha! Ik ben gewoon echt Mimic Plus fan hoor <3 Ik hou van dit ding!

 2. JJ schreef:

  Ik zou me niet steeds soortje van verontschuldigen omdat je schrijfstijl overdreven zou zijn door 1 opmerking… Gewoon lekker je eigen ding doen je review zijn top!

 3. DP schreef:

  Luna, je bent lekker aan het shinen met je big smile, dromenvanger t-shirt en die fijne toy. De Mimic zelf ziet er trouwens prachtig uit.

 4. Lien schreef:

  Hoi Luna, hoe zou jij deze vergelijken met de Svara Yva qua vorm, trillingen en mogelijkheden?
  Ik heb vorig jaar de Yva besteld, maar hij vertoonde na een tijdje kuren en ik heb hem retour gestuurd (viel nog onder garantie). Die flapjes vond ik geweldig, zijn deze net zo flexibel? Thanks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.