WHY TELL ME WHY: LIPSTICK VIBRATORS

Oh, zucht en steun! Vibrators in de vorm van een lippenstift heb ik nooit begrepen, het schijnt zelfs een echte ‘term’ te zijn als je op zoek bent naar een klein en ‘krachtig’ vibratortje; een Lipstick Vibrator. Ja, je kan ‘m gemakkelijk in je tas opbergen, zodat niemand in de gaten heeft wat jij bij je hebt, maar eh, ik vind het persoonlijk niet zo prettig als vreemden in mijn tas gaan rommelen. En als je tas door de douanecheck moet, dan zien ze op hun scan heus wel dat die ‘lippenstift’ geen echte lippenstift is… dus eh… why tell me why!

lipstick vibrators

Even een greepje uit de productbeschrijvingen die bij deze lipstick vibrators horen:

– Deze vibrator, in lippenstiftvorm, kun je zo in je handtas stoppen, zonder dat iemand het merkt.
– Alleen jij weet welke krachtige vibraties dit speeltje teweeg kan brengen.
– Door de leuke vormgeving en het handige formaat, kan je deze incognito vibrator gewoon meenemen in je handtasje.
– Discrete mini vibrator in de vorm van een lipstick. Past in ieder damestasje en niemand weet dat het jouw persoonlijke, geheime clitorisverwenner is.
– Ideaal voor het gebruik op reis, voor een stiekeme verwennerij op het toilet of in de auto. De krachtige fluisterzachte vibraties brengen u gegarandeerd in een uiterste staat van opwinding.
– Deze vibrator ziet er namelijk uit als een lippenstift en is op te bergen in je handtas.
– Om je vibrator discreet overal mee naar toe te nemen is deze vibrator in lippenstiftvorm uitermate geschikt. Onherkenbaar past hij in elk handtasje.

Dus… als het nu nog niet duidelijk is; zo’n lipstick vibrator stop je dus in je handtas, zodat je waar dan ook (in de rij in de supermarkt, in de wachtkamer van de dokter, als je staat te wachten in de file, als je in de trein zit, of de bus) kunt genieten van de hoogstwaarschijnlijk yukiyuki-trillingen die dit speeltje zal voortbrengen. Zucht.

we vibe tango

De enige goede lipstick vibrator is de We-Vibe Tango, al ziet hij er dan niet precies uit als een lippenstift met een houder, maar meer als een stuk lippenstift zonder houder. Of zoiets dan. Deze We-Vibe Tango heeft voor zo’n klein vibratortje enorm goede en diepe trillingen en… hij past in iedere handtas (hahahaha). De We-Vibe Tango is hier te koop voor € 79,-.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.