TENGA IROHA LIPSTICK VIBRATOR


Ik schreef al eerder een stukje over lipstick vibrators en waarom ik die dingen gewoon stom vind (WHY TELL ME WHY, LIPSTICK VIBRATORS), maar toch blijven merken met dit soort dingen op de markt komen! En zelfs hele goede merken, zoals Tenga! Ik snap ’t niet! Dus nogmaals; WHY TELL ME WHY!? Waarom moet een vibrator op een make-up-product lijken??? Lekker girly! KOTS! Iroha (de vrouwen-afdeling van Tenga) kwam onlangs met bovenstaande lipstick-vibo en nou ja, zucht en steun. Natuurlijk ben ik ergens wel benieuwd naar de power van dit apparaatje, maar er is voor mij nog steeds maar 1 mini-vibrator op de markt die écht wat power kan produceren en dat is de We-Vibe Tango!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. An schreef:

    Het idee zal waarschijnlijk zijn dat je je speeltje mee kunt nemen naar wherever en dat, zelfs als je tas omvalt, geen hond doorheeft dat je een vibo op zak hebt. Ik vind het niets, liever iets dat goed werkt. Ik neem mijn speeltjes sowieso nooit mee buiten de deur.

  2. Sandy schreef:

    Toevallig net de we vibe tango besteld. Ben benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.