VIBRATOR REVIEW #307: ZWARTE, GEDRAAIDE VIBRATOR

Naam: Zwarte, gedraaide vibrator
Producent: Easytoys Vibe Collection
Prijs: € 34,95
Formaat: 19,3 x 3,6 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Waar te koop: Easytoys.nl
Materiaal: siliconen
Verkooppraatje: ‘Dit speeltje bezorgt je binnen no time een hemels orgasme. De zwarte sextoy is een gedraaide vibrator van siliconen met een klassiek design.’
Is dat ook zo: Ben niet heel erg onder de indruk
score: 6

zwarte-gedraaide-vibrator

Het is eigenlijk te heet om te testen, het is te heet om überhaupt te neuken, het is te heet om achter mijn computer te zitten, het is te heet op m’n zolder-kantoortje, het is eigenlijk gewoon overal te heet voor, maar ja, werk is werk! En op mijn TODO-lijstje van vandaag staat toch echt; ‘schrijven review zwarte gedraaide vibrator van Easytoys.nl‘. Dus. Tijd om iets van dat lijstje af te strepen vandaag!

Deze ‘zwarte, gedraaide vibrator’ is 1 van de seksspeeltjes uit de Easytoys Vibe Collection; een betaalbare collectie vibrerende seksspeeltjes! De speeltjes uit deze collectie zitten allemaal in een prima verpakking; lekker fris, duidelijk, geen gekkigheid, geen geile wijven die je uitdagend aankijken. Gewoon netjes. Houd ik van. Geen superdure verpakking dus (want hé, het moet wel een betaalbaar speeltje blijven). Hij kost dus € 34,95.

zwarte-gedraaide-vibrator-2

De naam ‘zwarte, gedraaide vibrator’ is eigenlijk perfect

Deze ‘zwarte, gedraaide vibrator’ heeft geen fancy naam als ‘Lindsay’, ‘Rocketella’ of Twisted Tina’, maar heet dus gewoon ‘zwarte, gedraaide vibrator’. En… hoewel die naam ook prima de lading dekt, vind ik het persoonlijk wel jammer dat deze vibrator niet een voor vibratoren gebruikelijke naam heeft. Dat schrijft voor mij een stuk gemakkelijker. Maar ja, als je in bed ligt en je wil aan je partner vragen om een specifieke vibrator erbij te pakken, dan bekt ‘die zwarte gedraaide vibrator’ ook wel weer een stuk beter datn ‘Twisted Tina’. Maar de ‘zwarte, gedraaide vibrator’ is dus een… zwarte, gedraaide vibrator van 19,3 x 3,6 centimeter. Lekker medium formaatje dus.

Twist en draai

De zwarte, gedraaide vibrator heeft dus een gedraaide vormgeving, waardoor je ‘m gemakkelijk naar binnen zou kunnen ‘draaien’. Althans, ik denk dat dat het idee achter zo’n swirl is, want echt heel erg functioneel is het niet. Althans, niet bij vaginaal gebruik, want vaginale speeltje zouden sowieso (met glijmiddel) gemakkelijk naar binnen moeten kunnen glijden. Anaalspeeltjes met zo’n swirl zijn dan wel weer handig, maar deze vibrator is dus NIET voor anaal-gebruik (een klein stukje zou kunnen, maar doe gewoon maar niet, want de kans dat hij helemaal naar binnen schiet is altijd aanwezig). De vibrator is gemaakt van het soort siliconen waar je vlekken heel erg gemakkelijk op ziet. En hij is dus ook nog zwart. Je ziet dus gemakkelijk vingerafdrukken met zweet, glijmiddelsporen, nou ja, alles dus. You get the picture. Niet heel aantrekkelijk, maar ja. Ik vind zwarte seksspeeltjes verder vaak wel het geilste om te zien, maar dat is persoonlijk.

gedraaide-zwarte-vibrator-review

Hij doet het op 2 AA-batterijen

Het blijft een beetje oldskool, seksspeeltjes op batterijen, maar het prijsverschil tussen een oplaadbaar speeltje en een vergelijkbaar speeltje op batterijen is toch vaak zo’n 20 euro. Ik zou zelf altijd doorsparen voor een oplaadbaar seksspeeltje, maar soms is de nood hoog en wil je een seksspeeltje NU bestellen en heb je niet zo’n groot budget. Dan zou deze vibrator best een okay keuze kunnen zijn. Je plaatst de batterijen in de ‘huls’ en de draaidop is nu eens niet ook het bestuursysteem, maar boven de dop zit een knopje. Veel van dit soort vibrators hebben een ’traploos vibratiesysteem’, wat inhoudt dat je door middel van een draai aan de dop de vibraties van zacht naar hard kunt regelen. Een ruk-systeem en dat systeem is al helemaal oldskool. De trillingen van deze zwarte, gedraaide vibrator regel je door het knopje aan de onderkant te gebruiken. Met iedere druk op de knop scroll je door de 10 verschillende vibratiepatronen (de eerste 3 zijn steady vibraties). Als je de knop 3 seconden ingedrukt houdt, dan stoppen de trillingen. Ook niet echt het meest geavanceerde systeem, maar het blijft een budget-vibo.

zwarte-vibrator

Maar hoe trilt-ie??

De vibrator heeft een zware, metalen behuizing en daardoor worden de trillingen door de hele vibrator goed doorgegeven, dus niet alleen in het topje, zoals bij veel andere vibrators. Al zijn het wel oppervlakkige trillingen. En ze maken ook best nogal wat herrie. Maar het feit dat je de trillingen door de hele vibrator goed voelt maakt dit wel tot een leuke staafvibrator. Maar ja, van dit soort oppervlakkige trillingen in mijn kutje kom ik persoonlijk dus never nooit niet klaar. Ik moest er dus mijn DOXY Die Cast (ooooooh, ik hou van dat ding) bijpakken. Heel misschien was het me met alleen de trillingen van de zwarte, gedraaide vibrator op m’n klit ook wel gelukt na een tijdje, maar het is heet. Het is warm. M’n kantoor zit onder het dak en daar is het bijna 40 graden. Onze slaapkamer tikt de 30 graden wel aan. Dus het is te warm om langer dan 10 minuten te testen (ik ben 40+, straks krijg ik een hartaanval!). Maar het hád me eventueel wel kunnen lukken.

Conclusie

Het is nogal een standaard-ding, deze ‘zwarte, gedraaide vibrator’. Maar soms is dat precies waar je naar op zoek bent.

DE ZWARTE, GEDRAAIDE VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 34,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.