MÖTLEY CRÜE VIBRATORS

Lovehoney (een seksspeeltjes-shop die zich ook bezig houdt met het ontwikkelen van ‘eigen’ sekstoys) heeft onlangs 8 nieuwe vibrators op de markt gebracht. Vibrators die geïnspireerd zijn op de rockband Mötley Crüe.

motley crue vibrators

Nu heb ik het allemaal even moeten Google’en, want natuurlijk kende ik de naam Mötley Crüe wel, maar een liedje van die band?? Niet echt! Maar ook na wat Google’en en Youtube-luisteren ging er niet echt een lampje bij me branden, al leerde Google’en me wel dat Tommy Lee, ja, die ene van Pamela Anderson, de drummer van de band was en ja, Tommy Lee, die ken ik dus wél! Maar dan ook alleen van die ene sekstape.

Deze band uit de jaren ’80 heeft dus sinds kort een eigen vibrator-collectie en volgt daarmee die andere rockband uit de jaren ’80 op, want Motörhead, die had dus al een Motörhead-vibrator-collectie. Het mannetje van Lovehoney is erg te spreken over de samenwerking: “The eight eye-catching vibes capture the style and sex appeal of the band perfectly and deliver the power and pleasure you’d expect from ‘The World’s Most Notorious Rock Band’. The toys are targeted predominantly at rock fans, but even those unfamiliar with the band are bound to enjoy them just as much thanks to the high quality, intense power and gorgeous designs.”

Binnenkort volgen AC/DC-anaalpluggen, Iron Maiden-handboeien, Black Sabbath-beflapjes, Aerosmith-cockringen en Kiss-prostaattoys! HOERA! Zit de wereld op te wachten, ik weet het zeker.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Jan schreef:

  Een tijd geleden hadden ze ook al een Motörhead-serie gelanceerd: http://www.lovehoney.co.uk/brands/motorhead/

 2. Josje schreef:

  Black sabbath beflapjes… :’) count me in! Zien er wel echt tof uit!

 3. Dirkie schreef:

  In 2009 had Rammstein al een speciale boxset bij hun album Liebe Ist Fur Alle Da. Deze boxset bevatte naast hun CD, handboeien en glijmiddel, 6 dildos die volgens de geruchten gemodelleerd zijn naar de 6 bandleden van Rammstein.
  http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=49108

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.