SVAKOM PRIMO – BUTTPLUG REVIEW #474

Het Belgische sekstoy-test-stel D. en E. is lekker bezig geweest! Hieronder lees je hun review van de Svakom Primo, een buttplug die warm wordt! Dankjewel D. en E. voor de wederom toffe review!

Naam: Svakom Primo
Producent: Svakom
Prijs: € 62,95
Formaat: 12 x 2,6 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Primo verwarmende vibrerende buttplug van Svakom is een anaal seksspeeltje voor zowel hem als haar. Met een constante verwarmende functie wordt de vibrerende buttplug opgewarmd tot een prettige temperatuur van 38 graden Celsius.’
Is dat ook zo: Mooi, lekker en stylish, yes!
Score: 7.5

Dit is een afbeelding van svakom primo review test buttplug

In de doos met toys vonden we er ook weer eentje van het luxemerk Svakom. Zoals je al kon lezen in onze review van het trileitje, de Svakom Elva (SVAKOM ELVA – REVIEW #423), waren we al vrij enthousiast over hun technologieën. Deze keer verwende Luna ons met een speeltje voor ons beiden, namelijk een vibrerende, op afstand te bedienen, verwarmde buttplug. Wauw, dat is een hele boterham. De plug kwam in net hetzelfde mooie, luxueuze doosje als de Elva. Ook de afstandsbediening was dezelfde, dat beloofde dus al veel goeds… We kregen al meteen vele fantasieën. Nu konden we naar een feestje gaan terwijl we volledig controle over elkaar hadden. E. met de Elva en D. met de Primo, de afstandsbedieningen uitgewisseld. Gelukkig hielden we de eerste test voor de slaapkamer.

De buttplug zelf heeft ongeveer de lengte en de dikte van een volwassen middelvinger en wordt aan het einde een breed afgeplat stuk dat afgewerkt is met een eenvoudige aan-uit-knop en een gouden versiering. Een juweeltje in je kont dus.

De Svakom Primo is dun en lang

Door zijn geringe dikte is het niet zo lastig om de buttplug in te brengen, zowel niet voor D. die al wel wat ervaring heeft, als voor E. voor wie het al sneller teveel wordt. De lengte daarentegen maakte het voor E. al sneller lastiger. Het is een stijve toy die zich niet aanpast aan de vorm van je lichaam. Je endeldarm doet dat (gelukkig) wel en dus is de houding belangrijk tijdens het inbrengen, het beste kantel je je bekken een beetje naar voren. Zelfs voor D. zat de buttplug zo af en toe op het randje.

De Svakom Primo trilt behoorlijk intens

Tijdens de eerste test merkten we al meteen dat de trillingen van deze buttplug vrij tot zeer intens zijn. We kregen het er beide al warm van. Om de trillingen te testen hebben we hem zelfs eerst getest op het klitje van E., als zij hiervan kon klaarkomen, dan moest het wel in orde zijn. Het werd een succes – veel succes.

Ook toen de Primo bij D. was geïnstalleerd werd duidelijk hoe sterk te trillingen waren en hoe deze over de hele buttplug mooi verdeeld werden. Dit is een heel fijn gevoel, zowel de binnenkant van je kontje worden verwend alsook de spieren eromheen Zo weet je goed te ontspannen – soms zelfs iets te goed. Doordat er bij de Primo geen groot verschil is in breedte tussen de bovenkant en de kant waar die spieren zich normaal rond spannen, is het niet altijd even makkelijk om hem binnen te houden.

Hij maakt wat geluid

Ook hier viel op dat de Svakom Primo bij lange na niet zo fluisterstil is als zijn zusje, de Elva (dus maar goed dat we hem niet direct mee de wijde wereld in namen, maar eerst in onze privé-suite aan een test onderwierpen). Dit komt waarschijnlijk doordat (als alles goed gaat) hij altijd wel met een gedeelte uitwendig blijft zitten, dit zorgt er dan weer voor dat hij wel een goed ontvangst heeft voor de afstandsbediening. Die laatste doet het trouwens echt goed, je kan tot vele meters weggaan alvorens je de controle verliest. Met de afstandsbediening kan je de trillingen en de warmte regelen.

Dit is een afbeelding van svakom primo buttplus

De Primo wordt ook nog eens warm

We hebben het nog niet gehad over het belangrijke feit, namelijk dat deze toy zich verwarmt tot maar liefst 38 graden Celcius. Dit leek ons heel erg geil omdat het dan een beetje voelt alsof je te maken hebt met ‘the real deal’, zijnde een echte pik. Maar in werkelijkheid voelt het eerder als een verspilling van batterijduur. Hoewel, je voelt wel iets van een warme gloed in je kontje, maar het moet gezegd zijnde dat dit slecht een graadje warmer is dan het normale klimaat in die regionen. Niets wereldschokkends dus. Als we wel een klein voordeel mogen gunnen aan de verwarmingsfunctie van de Primo is dat het feit dat je kontgaatje de toy dan niet zo snel als een ‘vreemd object’ beschouwd en zich er letterlijk wat sneller voor open stelt.

Conclusie

De Primo is geen toy die gericht is op directe stimulatie van de prostaat, daarvoor mist die wat z’n vorm. Het is ook geen speeltje dat wij direct in het openbaar zouden gebruiken, of er moet flink wat kabaal zijn en je moet niet gaan zitten. De verwarmingsfunctie is wat overrated en er mocht ietwat meer ‘buttplug’-vorm aan zitten. Maar qua trillingen doet de Primo prima zijn werk en is het eigenlijk wel een leuk speeltje om er eens bij te pakken tijdens een vrijpartij, zowel voor hem als voor haar.

DE SVAKOM PRIMO IS HIER TE KOOP (€ 62,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ier schreef:

    Klinkt goed, hier mogen ze wel een verbeterde versie van uitbrengen. Nu zou ik ‘m nog niet zo snel aanschaffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.