EASYTOYS SEXTOY ADVENTSKALENDER 2019 – REVIEW #596

Naam: Easytoys Adventskalender 2019
Producent: Easytoys
Prijs: € 119,-
Formaat: divers
Batterijen/oplaadbaar: divers
Materiaal: divers
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De totale waarde van alles seksspeeltjes in deze kalender is maar liefst € 450,-. Je bespaart met de Easytoys Adventskalender dus meer dan € 300,- en je hebt al je toys direct in huis. Een leuke verzameling waarmee je direct kunt ontdekken wat jullie écht fijn vinden zonder veel geld uit te geven.’
Is dat ook zo: JA!
Cijfer: 10

Dit is een afbeelding van naughty and nice adventskalender 2

Ik zag dat de Easytoys Adventskalender 2019 te koop was bij Easytoys.nl en ik twijfelde. Zal ik wel? Zal ik niet? Vorig jaar was deze kalender voor het eerst te koop en hoewel-ie best leuk was (voor ultra-mega-beginners) vond ik ‘m eigenlijk vooral teleurstellend. Wat als ze bij Easytoys gewoon de cijfers ‘2018’ hadden vervangen door ‘2019’ en de doos in een ander kleurtje hadden gedrukt? Dan zou het weer zo’n teleurstelling zijn. Maar ja, daar zou ik pas achter komen als ik het zou zien. Ik vroeg het meisje van Easytoys.nl of ze de kalender kon sturen, ze stuurde ‘m op en toen ik ‘m eenmaal binnen had rukte ik in 10 minuten alle vakjes open! En… HOLY FUCK, for reals, OMG, WOW, ze hebben écht naar alle op- en aanmerkingen geluisterd en de kalender is nu, qua prijs-kwaliteit-originaliteit wat mij betreft bijna perfect! Ik krijg meteen zin om de kerstboom op te zetten!

De Easytoys-adventskalender 2018 scoorde een 7 (EASYTOYS ADVENTSKALENDER – REVIEW #502). En eigenlijk was dat nog aan de hoge kant, maar ja, ik vind alle mensen bij Easytoys zo lief en zo leuk en de verpakking was wél prachtig en een adventskalender is eigenlijk altijd wel een voldoende, want 24 keer kans op iets tofs en nou ja, het kerstgevoel, JOY TO THE WORLD, dat soort dingen! Maar m’n review was kritisch, want ik vond geen een van de producten echt heel erg leuk of geil en sommige producten vond ik zelfs ronduit stom. Dat is bij deze 2019-versie wel eventjes anders. Heel anders! Hij scoort een dikke 10! Ik noem ’t overigens de Easytoys-adventskalender, maar officieel heet-ie ‘Naughy & Nice advent calender’.

Dit is een afbeelding van naughty and nice adventskalender
Kijk mij eens even lachen dan! Ja, van deze Naughty & Nice adventskalender 2019 word ik BLIJ!

De verpakking van de Easytoys adventskalender 2019

Ik heb vorig jaar al heel veel complimenten gegeven voor de vormgeving van de Easytoys-adventskalender van dat jaar en die complimenten kan ik eigenlijk gewoon herhalen, want; WOW, wat ziet-ie er mooi uit! Misschien nog wel iets mooier dan vorig jaar zelfs! Vorig jaar was het een overwegend blauwe doos met gekleurde strepen, nu is het een blauw-zwart-gouden doos met prachtige patronen. Echt; kan zo bij de Bijenkorf in de etalage. De doos opent zich als een soort ‘boek’ en binnenin vind je de 24 verschillende doosjes (je mag dus elke dag een doosje open maken vanaf 1 december tot de laatste op 24 december) (en 25 december is het kerst en dan krijg je natuurlijk NOG meer cadeaus) (oh, nee, liefde is genoeg)! It’s the most wonderful time of the year! Ding, dong, ding, dong!!!! Ik blijf een sucker voor dit soort producten! They tick all my boxes!

Dit is een afbeelding van naughty and nice kalender verpakking

Wat ik heel goed en mooi vind is dat ook de inhoud van de doosjes nu volledig op elkaar is afgestemd. Vorig jaar was het een allegaartje van spulletjes en dingetjes en verpakkingen. Nu past ALLES bij elkaar. Zo mooi!

Dit is een afbeelding van verpakking los
Zelfs het plastic ziplock-zakje waar de toys in zitten is helemaal leuk met hartjes!

Ook heel goed; vorig jaar stond er ‘merry christmas’ en ‘happy new year’ op de binnenkant van de doos. Hartstikke leuk, maar deze 2019 versie is helemaal neutraal en gewoon feestelijk, zodat je ‘m ook kunt gebruiken voor ‘zomaar’ of voor andere feestdagen! Of voor elke zondagochtend, of voor stoptober, of voor elk doelpunt dat Ajax maakt.

Probeer ze niet allemaal, zoals ik, tegelijk open te maken, maar houdt het een verrassing en open 1 vakje per dag, of 1 per week! Leuk voor de decembermaand, maar ook gewoon voor tussendoor! En… als je alle vakjes hebt opengemaakt, dan kun je samen de vakjes weer vullen met briefjes met jullie wensen of fantasieën, of verschillende seksstandjes, the sky is the limit, zodat je de doos hergebruikt (want hergebruiken is helemaal klimaatvriendelijk)!!

Oh, en alles is in English, yes! Dus de aanwijzingen op het doosje, de namen van de producten, kortom, alles! En logisch, want Easytoys, oftewel EDC is very big and selling alllll over the world, yes!

De inhoud van de Easytoys adventskalender 2019

Wat TOP is; ze hebben geen lingerie-items meer in de doosjes zitten. Hulde, hoera, hieperdepiep, want lingerie-items in een adventskalender, sja, dat is toch een beetje vragen om moeilijkheden. De ‘one-size-fits-all’ fits dus helemaal niet all en ook niet most, maar eigenlijk alleen vrouwen met een maatje 34.

Wat er wél in zit? Genoeg! Wat dacht je van 11 sextoys, 5 glijmiddelen (of eigenlijk ‘apotheek’-producten), 4 x een soft bondage product en 4 accessoires! Ik zal alles per categorie bespreken, maar ik ga niet alles laten zien of uitgebreid bespreken, want dan is de verrassing eraf (en die verrassing is toch wel de helft van de pret)!

De 4 accessoires in de adventskalender

● Playing Cards: een kaartspel met daarop 54 verschillende standjes uit de Kamasutra; trek een kaart en doe het standje dat erop staat of… ga een potje strippokeren met de kaarten. Kan allemaal.
● Soft Toy Bag; van alle items uit de adventskalender is dit het minst leuke. Het is een handig product (al kunnen de 11 toys die er in het pakket zitten natuurlijk nooit allemaal in), maar je kunt er niet echt iets geils mee doen. Wel een prima tasje in goud en zwart, matchend bij de doos.
● Body Jewel; ‘Gouden’ lichaamsketting;niet echt handig om te dragen tijdens de seks, maar wel mooi om over een zwart jurkje te dragen of over mooie lingerie.
● Sexy Dice; 2 dobbelstenen met op de ene lokaties (slaapkamer, badkamer, keuken) en de andere seksstandjes.

Dit is een afbeelding van sexy kaartspel

De 4 soft bondage items in de adventskalender

● Bondage Rope; een stuk bondagetouw van 5 meter lang. Zwart en het voelt erg zacht.
● Tickler; een verending voor massages. Ze schrijven zelf al op de verpakking ‘a gift set without a feather tickler? We can not!’ En inderdaad; zo’n tickler hoort er eigenlijk wel een beetje tussen en is ook lekker goedkoop (voor de producent dus) (maar er zitten genoeg duurdere items in de kalender, dus zéker niet getreurd). Ik heb niks met het gekriebel van zo’n verending, maar mijn M. vind het zalig.
● Blinddoek; mooie blinddoek van nepleer met een elastiek aan de achterkant, zodat je ‘m gemakkelijk aan en uit kan doen. De voorkant is van nepleer en de binnenkant van een zacht materiaal, dus zit erg lekker.
● Handboeien (of enkelboeien) passend bij de blinddoek. Gemaakt van nepleer aan de buitenkant, zacht gevoerd aan de binnenkant en je zet ze vast met klittenband. Mooi.

Dit is een afbeelding van masker adventskalender

De 5 ‘apotheek’-items in de adventskalender

● Flesje massageolie; altijd handig, lekker en geil! Let op; massageolie is geen glijmiddel! Wat ik supertof vind is dat het flesje dezelfde vormgeving heeft als de adventskalender. Klein detail, maar erg leuk!
● Clitoral Arousel gel; ook dit flesje heeft dezelfde vormgeving (leuk) Op het doosje staat ‘repeat as much as you like’, op het flesje ‘it’s recommended that women use no more than 3 ml Clitoral Arousel Gel on a 24 hour period.’ Welke van de 2 het is? Er zit maar 10 milliliter in het flesje en het is leuker om er wat langer mee te doen. Je klit wordt er warm, gloeierig, HEET van trouwens.
● Massagekaars; ik heb een wat grotere, vergelijkbare massagekaars mogen testen ooit en het werkt! Als de ‘kaars’ smelt wordt het massageolie. Leuk en lekker.
● Oral Pleasure Gel; dit is het enige product wat ik niet zo goed begrijp. Volgens mij is het een soort glijmiddel met een smaakje, al zou ik het niet als glijmiddel gebruiken, want er zitten ook suikers in en dat is niet verstandig voor de PH-waarde van je vagina. Om deze reden lijkt orale seks bij de vrouw me ook niet heel handig met dit product. Misschien alleen bedoelt om een piemel mee te verwennen? Geen idee. Het smaakt niet vies in ieder geval, maar doe mij maar gewoon een neutrale piemel zo recht onder de douche vandaan.
● Glijmiddel; grote fles glijmiddel op waterbasis. Let wel op; in dit glijmiddel zit glycerine en het kan zijn dat je hier gevoelig voor bent.

Dit is een afbeelding van easyglide glijmiddel adventskalender
The world famous Easyglide hebben ze speciaal in een ander ‘adventskalender’-jasje gestopt! Is leuk!

De 11 sextoys uit de adventskalender

En dan nu de TOP-categorie uit de adventskalender! Er zitten maar liefst 11 sextoys in de kalender en het zijn allemaal leuke en bruikbare toys! En… het spreekt voor zich dat het geen speeltjes zijn van A-kwaliteit, want hé, ze moeten er daar bij Easytoys ook zelf nog wel iets op verdienen hè? Maar je vindt 11 diverse toys in dit pakket, voor samen, voor hem, voor haar (ja, allllles kun je samen gebruiken, maar you know what I mean)! Oh, en alle toys zijn zwart! Mijn favoriete toy-kleur! Gecombineerd met goud trouwens, helemaal feestelijk!

Dit is een afbeelding van sextoys adventskalender

● Bullet vibrator met 2 opzetstukken; een écht krachtige en oplaadbare bulletvibrator met opzetstukken. Het zijn geen superdiepe trillingen, maar ik heb vergelijkbare toys getest en die waren duurder dan 50 euro, dus!!!!
● Fun for Two; een soortement van nep-We-Vibe! Niet zulke diepe trillingen als een echte We-Vibe (Unite), maar wel heel leuk om mee te experimenteren of zo’n partner vibrator iets voor jullie is. Ook solo te gebruiken natuurlijk. En als het iets is, dan kun je altijd de ‘echte’ EASYtoys.nl bestellen (die trilt beter en met een afstandsbediening).
● Stroker Masturbator; soort masturbatie-eitje, maar dan een paar slagen groter. Leuk voor hem alleen, maar je kan ‘m natuurlijk ook samen gebruiken.
● Vibrating Egg; niet mijn favoriete speeltje. Deze niet en sowieso vibrerende eitjes niet, maar… best geinig om een keer te proberen als je er nog nooit eentje testte. Met afstandsbediening.
● Mini G-spot vibrator: okay, hij is wel heel mini, maar als je ‘m inbrengt raak je misschien net je G-spot. Ik zou ‘m eerder als bullet vibrator gebruiken. Als-ie 5 centimeter langer was geweest, dan had je er meer aan gehad (qua G-spot vibrator).
● Double Kegel Balls; balletjes om je vaginaspieren te trainen! Probeer ze binnen te houden tijdens het lopen, dansen, etc.! Er zitten ook weer balletjes in de balletjes zelf, dus die voel je tegen je vaginawand aan klikken (dat kan een fijn gevoel geven).
● Finger Vibrator; handige vingervibrator die je om een vinger klemt, zodat hij niet wegglijdt.
● Buttplug; siliconen buttplug met diamant! Hij is klein, dus geschikt voor beginners. Let wel altijd goed op met dit soort speeltjes en gebruik voldoende glijmiddel
● Vibrating Cockring; het zijn oppervlakkige trillingen, maar hé, hoe leuk is het om een keer te experimenteren met een vibrerende cockring? Heel leuk! En als het wat is, dan bestel je daarna natuurlijk een écht goede cockring met trillingen (de We-Vibe Verge bijvoorbeeld).
● Siliconen dildo; beetje slapjes wel, deze siliconen dildo, en daardoor niet heel gemakkelijk te gebruiken. Had wat harder gekund, maar toch; leuk.
● Wand vibrator; yes! Je leest het goed! In deze adventskalender zit een wand vibrator! Niet eentje met stekker, maar een via USB-oplaadbare! Met beweegbare kop en hij trilt écht erg goed! Niet zo goed als een Europe Magic Wand, maar hé, die kun je altijd nog een keertje kopen!

Conclusie

Ja!!!!! Ik vind ‘m leuk!!!! Heel leuk! Alles is prachtig uitgevoerd, van de verpakking van de doos zelf, tot de verpakkingen van de toys, tot de toys zelf, tot nou ja, alles, alles, ALLES! Hier is heel veel tijd en liefde ingestopt en dat is te zien. Heel veel complimenten voor het Easytoys-team! Dit is een superleuke, betaalbare, lekkere Hollandse (veel voor weinig) sexy, geile adventskalender!!

DE EASYTOYS ADVENTSKALENDER IS HIER TE KOOP (€ 119,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Sandra schreef:

  Ik wil hem, ik wil hem NU
  Damm, wat een leuk pakket.

 2. M. schreef:

  De Amorelie adventskalender zag ik vandaag gewoon ik een standaard supermarkt (REWE) naast de kassa staan. Die had ik daar niet verwacht! :)

 3. Marjan schreef:

  Ik blijf zo genieten van jouw enthousiasme, heerlijk gewoon! Ik zag je gisteren op insastories langskomen met deze set en je maakte me instavrolijk, Heel veel dank daarvoor alleen al!

 4. Anne schreef:

  Amorelie heeft dit jaar ook een selflove versie voor single vrouwen. Dat vond ik op zich wel een tof idee maar deze inhoud lijkt me toffer en het ziet er prachtig uit met dat zwart en goud

 5. DP schreef:

  Krijgen we binnenkort een lingerie review van de Body Jewel? :)
  Mooie doos, en tof dat alles op elkaar is afgestemd. Er is duidelijk over nagedacht.
  Leuke review.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.