VIBRATOR REVIEW #195: O-ZONE DELIGHT

Naam: O-zone Delight
Producent: Odeco
Prijs: € 39,90
Formaat: 180 mm x 30 mm (150 mm ‘invoerlengte’)
Batterijen/oplaadbaar: 2 x AAA
Het verkooppraatje: ‘Haar spitse top is ideaal voor het verkennen van de meest erogene zones.’
Is dat ook zo: perfecte vibrator voor beginners
Score: 8/10

ozonedelight

Het Chinese merk Odeco heeft heel goed gekeken naar de O-serie van het merk Lovers Premium. Wat zeg ik? Misschien komen al hun vibrators wel uit dezelfde fabriek en uit dezelfde mal! Wie zal het zeggen? En wie was er eerder met dat ronde gat aan de onderkant? Odeco of Lovers Premium?

De O-pal Roman (klik op de link voor mijn review) en deze O-zone Delight zien er qua onderkant, bedieningspaneel, LED-lichtje, materiaal en batterij-houder in ieder geval precies hetzelfde uit. En ook de trillingen zijn volledig vergelijkbaar. Dus dan is mijn conclusie over deze O-zone Delight ook dezelfde; het is een perfecte vibrator voor beginners!

Een metalen behuizing voor diepe trillingen

Maar zo gemakkelijk kom ik niet weg met deze vibrator review natuurlijk! De O-zone Delight heeft een behoorlijk zware metalen behuizing en daardoor komen de trillingen vanzelf dieper over dan bij ‘normale’ vibrators. Eenzelfde soort metalen behuizing (met daaroverheen dus een siliconen laag) zag ik ook al bij de nieuwste vibrators voor beginners van Fun Factory (de Jazzie, de Jam en de Joupie). Heel slim! Een metalen behuizing is waarschijnlijk iets duurder qua productie, maar is absoluut goed voelbaar qua trillingen.

Handig bedieningspaneeltje

De O-zone is niet oplaadbaar, maar doet het door middel van 2 AAA-batterijtjes die je er door aan de onderkant van de vibrator te draaien in kunt stoppen. Als je de ‘dop’ er weer opdraait moet je even goed opletten dat het ‘puntje’ van de vibrator onderaan weer omhoog wijst. Ik had ‘m dus scheef weer teruggezet en dit voelde ietwat onhandig, maar… op zich wel weer leuk dat je zelf kan beslissen of je de bedieningsknop (ja, er is maar 1 knop) dus onder, boven, links of rechts wil hebben. Ik heb ‘m dus het liefst bovenop. Als je de knop indrukt begint de O-zone zachtjes te trillen en met iedere druk op de knop scroll je door de verschillende vibraties.

Er zijn 3 steady vibratiestandjes en 4 pulserende standjes. Hartstikke leuk om mee te experimenteren als je een beginner bent op vibratiegebied! Ikzelf kon met de trillingen (tegen m’n klit dan hè, niet in m’n kutje) prima tot een orgasme komen, al heb ik liever een pulserend patroon dat van heel zacht naar heel diep gaat, dus heel sllllllloooooow (daarom vind ik de Minna Life en de Limon zo gaaf, want daar kun je zelf je patronen instellen).

odeco ozone delight

Een zwarte vibrator vs. een roze

Wat ikzelf heel gaaf vind is dat de O-zone Delight in het zwart is. En in geen enkele andere kleur (‘Any customer can have a vibrator in any colour that she wants, so long as it is black’, vrij naar Henry Ford). Ik kan me voorstellen dat vrouwen die hun eerste vibrator kopen liever een wat eh, vrouwelijker kleurtje hebben, maar ik vind het wel gedurfd van Odeco, dat zwart. De siliconen laag van O-zone heeft een ovaalvormig patroon en dat is vooral visueel grappig. Ik voel er niet heel veel van (maar ik voel ze wel ietsje, zeker als je de vibrator in je op-en-neer beweegt).

Maar is dit nou een G-spot vibrator?

Nou, eh, nee dus. De O-zone Delight wordt ‘in de markt’ gezet als een G-spot vibrator, maar er wordt wat mij betreft teveel gestrooid met dat woord. De O-zone Delight is geen G-spot vibrator, maar gewoon een prima vibrator voor beginners; niet te duur, genoeg opties om te experimenteren, leuk vormgegeven en trillingen die, zeker voor zo’n ‘simpele’ vibrator diep genoeg zijn om een orgasme mee te krijgen. Gevorderden kunnen de O-zone Delight meteen vergeten, voor beginners is het een leuk instapmodelletje.

DE O-ZONE DELIGHT IS HIER TE KOOP (€ 39,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ben schreef:

    Kijk, dat zijn prijzen waar de meeste mensen wel iets mee kunnen!
    Die gaat op het lijstje ;)

  2. Ar schreef:

    Is een lichte chemische geur normaal bij dit product? Ik ken alle geurtjes van dit soort materialen natuurlijk niet, dus vroeg het me af!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.