DIT IS DE MEEST GAVE TAS OOIT

1614551_10153230348448056_7110327365092961927_o
Ik wil, nee, ik MOET deze tas gewoon hebben! HOE GAAF is het om met deze tas je boodschappen te gaan doen? Heel gaaf! Niet alleen voor mij, want bij mij zou er zomaar eens écht een seksspeeltje in kunnen zitten, maar juist voor huis-, tuin- en keukenvrouwen die hun groente en fruit gaan halen bij de LIDL (voor de 5e keer op rij gekozen als ‘beste supermarkt voor groente en fruit’). Helaas, echt, heel erg helaas, is deze gave tas uitverkocht!! En hij kostte maar 6 dollar!! HUIL! Ik hoop dat ze ‘m snel weer gaan verkopen (bij www.smittenkittenonline.com).

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Mijke schreef:

  Zelf laten drukken op een boodschappentassen. En dan gaan verkopen in je store, of mag dat niet zomaar.

 2. Marjan schreef:

  Wat een gave tas! best een goed idee van Mijke ook….. (ik wil graag fietstassen met deze opdruk ;-)

  xx

 3. nikki schreef:

  Deze is leuk !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.