SEX TOY REVIEW #142: PURRFECT SILICONE 3-IN-1 PLUG

Naam: Purrfect Silicone 3-in-1-plug
Producent: Made in China
Prijs: € 22,50
Formaat: 16 cm x 2,5 cm en 10 cm x 4 cm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Aan alles is gedacht bij deze plug. Voor vrouwen is dit een absolute aanrader.’
Is dat ook zo: Twijfelgevalletje.
Score: 6,5

purrfectsilicone2

Dit is een 3 in 1 plug (wat een woord) en volgens het promopraatje op www.willie.nl is dit speeltje vooral bedoelt voor anale spelletjes (en dan kun je de kant met de bolletjes gebruiken, of de kant met de ‘echte’ buttplug). Maar je kunt het kleinere gedeelte ook inbrengen in je vagina, zodat je de andere kant bij iemand anders in kunt brengen (bij een hem of bij een haar). Je kunt ‘m ook nog gebruiken om zijn prostaat mee te stimuleren, staat op de site. Dit zijn dus eigenlijk al 4 mogelijkheden en de verkering bedacht dat je ‘m misschien ook nog wel tegelijkertijd anaal als vaginaal in kunt brengen, dus dat zouden er 5 zijn.

Ik heb niet alle mogelijkheden geprobeerd. Sorry. De verkering is echt niet van het anaal bij hem en als ik heel eerlijk ben vind ik het ook niet echt een sexy gedachte om hém op die manier te penetreren. Doesn’t do it for me. Ook had ik geen geile buurvrouw in de buurt op wie ik de ‘strap-on-kwaliteiten’ van deze dildo uit kon testen al lijkt me dat ergens nog best wel eens geinig om een keer te doen, maar ja, dan wil de verkering natuurlijk ook meedoen en dan wordt het meteen zo’n gedoe. Triootjes vind ik een gedoe. En vreemdgaan met de buurvrouw ook. Vreemdgaan trouwens überhaupt.

Ik heb deze plug dus alleen op z’n plugkwaliteiten getest en daar ben ik best wel over te spreken. Deze plug kost € 22,50 en op de achterkant van de verpakking staat in kleine lettertjes dat het belangrijkste bestanddeel van de plug siliconen zijn. Let op; belangrijkste bestanddeel. Dus het is mogelijk dat er toch weekmakers in zitten, maar op de site van www.willie.nl staat van niet en op de voorkant van de verpakking staat ook 100% siliconen. Beetje raar. De plug voelt in ieder geval goed aan qua textuur en hij is erg flexibel (je kan ‘m dus volledig ombuigen). Dit flexibele is alleen niet zo prettig als je in je eentje aan de slag gaat met de plug, omdat je niet genoeg grip hebt en alles gewoon niet zo heel prettig vasthoudt. Het flubbert een beetje als je ‘m in en uit beweegt.

3in1plug

Ik zou dit speeltje er zelf niet zo snel meer bij pakken; ik vond ‘m een beetje middelmatig. De verkering vond ‘m wel leuk, maar die vindt alles wat met anaal te maken heeft leuk, zolang het er maar bij mij in gaat en niet bij hem.

Maar… als je nog nooit aan anale seks hebt gedaan, dan kan ik dit speeltje wél aanraden en zeker voor dit geld. Hij is veilig qua materiaal (daar ga ik dan toch maar van uit) en hij is veilig qua vorm (hij kan dus niet naar binnen schieten, want dat is het allerlaatste wat je wil). En met dit speeltje kun je dus 2 verschillende anaalspeeltjes uitproberen; een gewone plug (die is wat breder) en een soort van anaalketting (die is een stuk kleiner). En als je partner ‘m naar binnen brengt (voorzichtig uiteraard) dan heeft diegene net wat meer grip, want die ligt er dus makkelijker bij, zodat er niks floept (ja, dit is nogal lastig uit te leggen). En ik ga er vanuit dat je partner degene is die het speeltje eventueel in en uit beweegt.

Je kan het speeltje in je kont laten zitten tijdens het neuken (vaginaal bedoel ik dus), maar dat voelt dan wel heel apart! Zeker als je de gewone buttplug in je hebt lijkt het net alsof je een staart hebt (die anaalketting flappert dan dus een beetje). Wel humor! Anyway; voor € 22,50 is het een leuk speeltje om mee te experimenteren. En hij kan gewoon in de afwasmachine als je ‘m schoon wil maken!

DE PURRFECT SILICONE 3-IN-1-PLUG IS HIER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.