WTF WOENSDAG: EEN MASTURBATOR DIE JE KUNT ONTMAAGDEN?

ontmaagding masturbator
Ik heb het al vaker gezegd, maar iedereen moet gewoon lekker doen waar hij of zij zin in heeft! Zolang je geen ander mens (of dier) pijn of verdriet doet; GAAAAAAAANNNN! De seksspeeltjes die ik deel op WTF woensdag zijn dan ook speeltjes waarvan ikzelf denk; ehm, nou, eh, ehhhhh, WTF, OMG, hoe verzin je het! Maar als het jou wat lijkt om een masturbator te ontmaagden, inclusief een zakje glijmiddel (in de kleur van bloed dus, whaaaaaa), dan zou ik ‘m gewoon bestellen bij www.kanojotoys.com (voor $ 36,-).

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Marjan schreef:

  Man o Man o Man o Man o Man….. wie verzint dit? Ik vind hier dus ook wat van……. maar de zon schijnt en ik ga daar gewoon van genieten.

  Xx

 2. Onno schreef:

  Jakkes bâh.

 3. Jan schreef:

  WTF!!

 4. Gina schreef:

  Pff… ik vind dat hier een heel verkeerd signaal mee wordt afgegeven. Ik word niet blij van dit speeltje.

 5. Ben schreef:

  Uh… ok…. dus….
  Nee, gewoon. Gewoon heel erg nee. Dus.

 6. Minke Maria schreef:

  Jammer dat dit speeltje dus weer het eeuwenoude fabeltje dat vrouwen bloeden als ze ontmaagd worden bevestigd. En dus indirect gevolgen heeft voor vrouwen op plekken waar de maagdelijkheid (en het bloeden bij ontmaagding) hoog in het vaandel staat.
  Ik ben vind, net als jijzelf, ook dat je gewoon moet doen waar je zin in hebt ‘zolang je geen ander mens (of dier) pijn of verdriet doet’ maar dat is in dit geval dus wel het geval. :) (Verder heb je een erg interessante blog, haha.)

 7. Hannah schreef:

  Is het niet gewoon een ik-word-net-ongesteld-masturbator?

 8. Sergio schreef:

  Echt weer iets voor de Japanners om zoiets te bedenken

 9. Nikkie schreef:

  Ik vind deze een beetje vreemd. Maar.. Als het je ding is, lekker doen!

 10. Madeleine schreef:

  Hoi ,
  Ik woon ruim 1,5 jaar samen en nog steeds geen sex. Help, zal ik dan met een dildo proberen? We proberen een oplossing te zoeken, ik ben langs de huisarts geweest en het duurt te te te lang..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.