SEX TOY TEST #27: VIBRATING NIPPLE PADS

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Vibrating Nipple Pads
Producent: Trinity Vibes
Prijs: € 12,95
Formaat: 60 mm doorsnede per stuk
Batterijen/oplaadbaar: per tepel 1 knoopcelbatterij
Het verkooppraatje: ‘Geniet van de heerlijke trillingen die de Razzles vibrerende tepelplakkers je zullen geven. Deze blijven comfortabel op je tepels plakken en geven extra trillend genot.’
Is dat ook zo: Nee! Nee! Nee!
Aantal punten: 1/10

nipple pads 1

Laat ik deze review beginnen met een lachsalvo; HAHAHAHAHAHAHA! Eigenlijk zou ik deze review ook meteen bij die lachsalvo willen houden, want dit product is zo slecht, zo lachwekkend dat ik er eigenlijk niet meer dan 1 zin aan zou willen besteden, maar omdat ik zoveel lol heb gehad met de verkering tijdens het testen, wil ik toch graag even vertellen waarom niemand deze Vibrating Nipple Pads zou moeten aanschaffen.

Dit is typisch zo’n product wat je aanschaft als je, eh, eh, eh, eh, eh… trillingen op je tepels wilt? Dit kan zowel voor mannen als voor vrouwen gelden en dit speeltje is vooral handig als je, eh, eh, eh, eh, eh, je mond niet vrijhebt? Of als je eh, eh, eh, eh, eh, iets anders met je handen aan het doen bent? Ik heb geen idee! Dit is in ieder geval een speeltje wat ik nooit zelf zou kopen, maar wat ik wel met alle liefde en aandacht aan een test onderwerp.

nipple pads 2

Die test is dus mislukt als in; ik werd er totaal niet geil van. En de reden daarvoor was supersimpel; de Nipple Pads plakten dus in het geheel niet op mijn tepels. Niet met mijn eigen spuug, niet met het spuug van de verkering, ook niet met koud kraanwater, ook niet met warm, maar toen pieste ik al bijna in m’n broek van het lachen. Deze tepelplakkers plakken gewoon niet. Nu niet. Nooit niet. Nergens niet. En dan sta je dus met die tepeldingetjes in je handen tegen je borsten aan gedrukt en dan sta je dus voor lul en dat is dan wel heel erg lachen, maar totaal niet erotisch.

Je krijgt de batterijtjes er gratis bij en daar is vast eenieder extreem dankbaar voor, maar waarschijnlijk heb je deze tepeltrillertjes al in de vuilnisbak gegooid voordat die batterijtjes überhaupt op zijn. Non-product. Zonde van je geld. Niet geheel zonde van mijn tijd, want ik heb erg gelachen. HAHAHAHAHA!

DE VIBRATING NIPPLE PADS ZIJN NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Andrea schreef:

    Ik heb echt buikpijn van het lachen. Ga zo door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.