LUNA’S SEKS TIP #3FM: VERBETER DE SMAAK VAN JE SPERMA

Over smaak valt niet te twisten, maar laten we eerlijk zijn; echt lekker zal de smaak van sperma nooit worden. En hoe graag mannen ook willen dat het doorslikken van sperma voor enkele heilzame effecten zal zorgen (“Je krijgt er minder rimpels van!”, “Het maakt je slimmer!” of “Sperma is gewoon hartstikke goed voor je, echt waar!”); als je mag kiezen tussen een spermashotje of een glaasje Chardonnay is de keuze wat mij betreft snel gemaakt.

Het tweede stukje dat ik ooit op het internet publiceerde (op mijn ‘gewone’ weblog www.maanisch.com) , op 17 april 2001, ging over de smaak van sperma.

SEMENEX; MAKES YOUR SPERM TASTE YUMMY
Nee, echt lekker is het niet. Sperma. Maar ik ga het niet uitspugen, dat vind ik een beetje een zielige vertoning. Wie A zegt moet ook B zeggen. Dat niet alle vrouwen hier zo over denken blijkt uit de verhalen die ik van vriendinnen hoor. Vriendin M. heeft standaard twee glazen water naast haar bed staan. Eén om het sperma in uit te spugen en een ander om haar mond mee te spoelen. Andere spugen het uit op de buik van hun partner en weer anderen vragen hem om te melden wanneer hij klaarkomt, zodat ze op tijd kunnen stoppen om het met hun hand af te maken. Voor mannen die graag willen dat hun vriendin doorslikt is er iets nieuws op de markt; Semenex. Dit is een soort poeder dat je moet mengen met water en 12 tot 24 uur na inname schijnt sperma daardoor een zoete smaak te krijgen. Semenex kost $2 per zakje en is te bestellen via www.semenex.com. Ik vind sperma dan wel niet lekker, maar de smaak is voor mij wel gekoppeld aan seks en aan het gevoel van macht; wanneer ik het proef krijg ik een ‘dit-kan-hij-lekker-zelf-niet-gevoel’. Dus voor mij hoeft die Semenex niet, het lijkt me onnatuurlijk smaken. Maar voor anderen is het misschien het proberen waard.

Semenex bestaat inmiddels niet meer, althans, niet meer als spermasmaakverbeteraar (nu is Semenex een soort herbal Viagra). Maar waarschijnlijk had dat hele Semenex nooit geholpen. Wat wél helpt zijn de volgende tips. En eigenlijk zijn het heel logische tips die erop neerkomen; eet gezond en doe gezond. Onderstaande 10 tips gelden trouwens ook voor vrouwen (want ook de smaak van je vaginavocht is afhankelijk van dat wat je eet en drinkt).

1. Gebruik geen alcohol, cafeïne, drugs of sigaretten (of matig).
2. Drink veel water, 2 liter per dag, om alle gifstoffen uit je lichaam af te voeren.
3. Eet elke dag meer dan die 2 stuks fruit per dag die het Voedingsbureau je adviseert. Het beste is ananassap. Of anders papaja, meloenen, mango’s, appels en druiven. Dit fruit bevat veel natuurlijke suikers en die halen de bitterheid uit de spermasmaak weg. No shit.
4. Eet veel groente.
5. Eet zo min mogelijk vlees, want vlees, net zoals melk en kaas trouwens, zorgt voor de zoute smaak van sperma. Met andere woorden; eet meer kip en vis.
6. Vermijd knoflook en ui, want die sterke smaak gaat in je sperma zitten.
7. Er zijn allerlei producten op de markt die zeggen dat je sperma er beter van gaat smaken. Hier is geen wetenschappelijk bewijs voor, dus gewoon niet doen, zonde van je geld.
8. Het schijnt dat peterselie, tarwegras en selderij voor een zoeter sperma zorgen, omdat dit kruiden/producten zijn die chlorofyl bevatten en dit stofje.
9. Kaneel, kardemom, pepermunt en citroen staan daar ook om bekend.
10. Eet zo min mogelijk junkfood, omdat zo’n BigMac vol zit met vetten en stoffen die je lichaam vervuilen en dus ook de smaak van je sperma aantasten.

Moet je nu helemaal in paniek raken als je elke dag bij de McDonalds eet en dagelijks een pakje sigaretten rookt en nooit kaneel, peterselie, fruit of citroen tot je neemt? Nee. Je sperma zal altijd naar sperma smaken en het wordt nooit the next Chardonnay, al drink je elke dag 2 liter ananassap. Maar een beetje op je gezondheid letten kan geen kwaad.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.