SEX TOY TEST: #26: BUTTPLUG FUN FACTORY BOOTIE

Naam: Fun Factory Bootie
Producent: Fun Factory
Prijs: € 34,95
Waar te koop: Bol.com
Formaat: 80 mm x 30 mm doorsnede
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘De Bootie Buttplug is de perfecte plug voor beginners. Dankzij zijn fluweelzachte buitenkant zorgt de Bootie voor extatisch anaal plezier.’
Is dat ook zo: Yep!
Aantal punten: 8/10

<fun factory bootie

Ik lag er vannacht wakker van. Ik schreef gisteren over een zilveren buttplug met (nep)diamant, maar ik bedacht me; kan een gewone huis-, tuin- en keukenvrouw die eigenlijk wel betalen? Ik krijg de seksspeeltjes opgestuurd, in ruil voor een eerlijke review, maar als ik de speeltjes niet gratis kreeg, dan zou ik de meesten niet kunnen betalen. Want hoe belangrijk mijn seksleven ook is en hoe leuk ik het ook vind om samen dingen uit te testen; ik vind het belangrijker om goed (en lekker) te eten, om in een fijn huis te wonen en om mijn rekeningen op tijd te kunnen betalen. Dus als ik mijn parttime baan als seksspeeltjes-tester niet zou hebben, dan zou ik liever elke maand uit eten gaan, dan elke maand de nieuwste vibrator aanschaffen. Daarom vandaag, ter compensatie, een korte review van een goed en betaalbaar seksspeeltje; de Fun Factory Bootie.

Ik denk niet dat ik de enige ben en mede hierdoor is het belangrijk dat er eerlijke recensies van sekstoys online staan (en dat je in een sekswinkel ook eerlijk en goed advies krijgt). Als je niet zoveel geld te besteden hebt, maar je wil wel een keer wat spannends proberen, laat je dan vooral goed voorlichten (door mij natuurlijk!).

Duurkoop is niet altijd goed

Je hebt yukiyuki-producten aan de ene kant en megachique, maar ook megadure speeltjes aan de andere kant. Die yukiyuki-producten kunnen het heus wel eventjes lekker doen, maar vallen, is mijn ervaring, na een paar keer gebruik uit elkaar (het motortje doet het gewoon niet meer) of zijn van een onveilig materiaal gemaakt. De speeltjes uit het duurdere segment hoeven het niet perse altijd goed te doen, maar ze zijn wél bijna altijd van veilig materiaal gemaakt en gaan ook vaak langer mee in gebruik (en ze hebben vaak krachtiger motoren).

Maar.

Daar tussenin zitten echter ook genoeg goede, lekkere en betaalbare speeltjes. De buttplug van gisteren, die echt helemaal geweldig is, en als je ‘m kan betalen, dan zou ik ‘m meteen bestellen, gewoon doen, wat kan jou het schelen, kost € 74,-. Dat is wel een bedrag wat een studente niet zo gemakkelijk kan missen. Of een caissière van de Albert Heijn. Of trouwens, gewoon iedereen met een normale baan van 9 tot 5 moet even nadenken over een aanschaf van € 74,- toch?

fun factory bootie 2

Minder yukiyuki, meer kwaliteit!

Ik hoop er met dit 365sextoys-project voor te zorgen dat er zo min mogelijk yukiyuki-producten worden gekocht. Een beetje dan. Want doorsparen voor een goed seksspeeltje is altijd beter dan na 3 gezellige sekssessies met een kapotte vibrator in je handen zitten (en wie durft er met een kapotte, gebruikte vibrator terug naar de winkel, ik niet).

De Fun Factory Bootie is goedkoop EN goed

De Fun Factory Bootie die ik vandaag testte is een buttplug van het merk Fun Factory. En dit merk is eigenlijk altijd wel okay als je op zoekt bent naar goede en betaalbare seksspulletjes. Hij is gemaakt van siliconen (dus veilig) en hij is klein (ongeveer zo groot als een flinke duim en ja, geef het maar toe, dat is precies wat je wil als je op z’n hondjes genomen wordt, dames; dat hij z’n duim in je stopt). De Bootie is flexibel, zacht en heel makkelijk schoon te maken (je zou ‘m zelfs uit kunnen koken, maar gewoon even afwassen onder de kraan met zeep (of eventueel met een sekstoy-cleaner) is ook okay. En… hij kost maar € 14,95.

DE FUN FACTORY BOOTIE IS HIER TE KOOP (€ 34,95) »

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Henk schreef:

  Zodra ik een buttplug besteld heb, kan ik niet wachten tot deze in huis is om te proberen.
  Intussen heb ik een aardige verzameling samengesteld van kleine modellen tot medium, en ook een prostaat massager.
  Tot op heden is er geen enkele buttplug geweest die mij echt goed beviel.
  Ze zijn te hard, niet flexibel genoeg, komen er vanzelf uit, raken plekjes die niet fijn zijn, en ga zo maar even door.
  Ik heb dus al iets ervaring heb die tot op heden niet 100% positief is, maar ik blijf zoeken naar de juiste… want het gevoel is spannend en kan erg lekker zijn.
  Zodoende was ik opzoek naar iets nieuws, en kwam ik op je site de Fun Factory Bootie tegen.
  Zoals te zien is op plaatjes en in andere reviews is hij klein, maar geschikt voor beginners als gevorderden.
  Nou denk ik niet dat ik een beginner ben, maar ik dacht laat ik hem eens aanschaffen gezien de goede verhalen.
  De buttplug gekocht, en eenmaal in huis natuurlijk direct uitgepakt. Hij is inderdaad erg klein, met een wat grotere kop erop.
  Eerst eens lekker ontspannen, wat glijmiddel erop en gaan…. :)
  Het inbrengen is iets wat lastiger omdat hij flexibel is, maar als hij eenmaal zit…. wauw!
  Dit is voor mij de eerste buttplug die wel echt lekker zit, goed meebuigt en de lekkere plekjes raakt. Zeker als iets gevorderde is dit nogsteeds een fantastische buttplug die je ook langere tijd prettig in je kan hebben.
  Wat een groot voordeel is, is dat het uiteinde smal en langwerpig is, zodat deze tussen de billen in komt te zitten. Hij blijft echt goed op z’n plek zitten.
  Hierdoor kun je gewoon je dagelijkse dingen doen zonder er last van te hebben maar wel lekker anaal gestimuleerd te worden.

  Ik hoop dat anderen wat aan mijn verhaaltje hebben, wat mij betreft echt een aanrader. (nee ik heb geen aandelen in Fun Factory)

  Nu ga ik sparen voor de Fun Factory Duke, ben benieuwd wat dat voor gevoel geeft, of een mooie metalen/zilveren buttplug welke je onlangs ook heb t ge-reviewd. Ik hou je site in ieder geval in de gaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.