SEX TOY TEST #24: VAGINA VIBRATING SUCKER (PUSSY PUMP)

Naam: Vagina Vibrating Sucker
Producent: You2Toys
Prijs: € 29,95 
Formaat: 140 mm x 80 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘Plaats eenvoudig de transparante, anatomisch gevormde zuigingsklok op de vagina en produceer met de handige pomp het wensvacuüm. Zie, hoe uw schaamlippen in enkele seconden reuze groot opzwellen.’
Is dat ook zo: Wil ik dit?
Aantal punten: 1/10

pussy pump
Sommige dingen moeten gewoon gebeuren. Dingen die ik liever niet doe, maar als ik het niet doe, doet niemand het. Vanmorgen heb ik een Pussy Pump getest. Een ander woord voor Pussy Pump is dus vaginapomp of Vagina Vibrating Sucker en ja, dat klinkt niet alleen stom, het is ook stom. Vroeger dacht ik altijd dat vaginapompen een soort betere befmachines waren en ook de verpakking van deze pussy pump schreeuwde: Vagina Vibrating Sucker, saugt und vibriert. Aha, een apparaat wat zuigt én vibreert. Toe maar.

Over de verpakking kan ik weer kort zijn; een kartonnen doos met een naakte slettebak en een bloot jochie van een jaar of 18. Zij ligt er ontspannen bij en hij helpt haar met het plaatsen van de Pussy Pump op haar geschoren kutje. Goedkope verpakking, goedkope fotografie en ook de Pussy Pump zelf schreeuwt aan alle kanten ‘yukiyuki’; goedkoop plastic en een Oostblokkerig design dus. Omdat de tekst op de doos te lachwekkend is (en totally Google-translate) deel ik ‘m graag: ‘Anatomisch gevormde vagina zuigschaal van harde plastic met integreerbaar vibratie-ei (met traploze prikkelregelaar) en pomp. Inclusief glijmiddelstaal. Kijk hoe de schaamlippen in een kwestie van seconden opzwellen!’

Opgezwollen schaamlippen?? Ehm… ik twijfel

Maar ik wil helemaal geen opgezwollen schaamlippen! Waarom zou ik dat willen? Nu weet ik heus wel dat schaamlippen vanzelf een béétje opzwellen als je opgewonden bent, maar hallo, schaamlippen die eruit zien als een broodje rosbief en een clitoris ter grootte van een golfballetje, no thanks! Prima als God je zo’n broodje rosbief of golfballetje gegeven heeft overigens, maar mijn kutje hoeft er niet anders uit te zien dan die ik nu heb. Ik ben er helemaal gelukkig mee.

pussy pump 2

Een pussy pump is niks voor mij

Maar uiteraard heb ik deze Vagina Vibrating Sucker wél getest, anders kan ik geen eerlijk oordeel geven. Je plaatst de zuigschaal (wat een woord) tussen je benen en met het bijgeleverde pompje kan je de hele handel dus vacuüm zuigen. Dit gevoel is het beste te omschrijven als ‘prikkeldraad’ (dat gevoel wat je krijgt als iemand 2 handen op je onderarm plaatst en dan tegengesteld aan elkaar draait (je huid van elkaar af)). Dit gevoel is niet lekker en pijnlijk (al ben ik niet vies van wat pijn, maar dit is gewoon niet mijn ding). Je kutje raakt hierdoor inderdaad opgezwollen en ik vind het er heel raar uitzien en totaal niet sexy en misschien had ik door moeten gaan met dat vacuümpompen en het dan zo een tijdje laten zitten (en dat trilei wat er ook nog eens opzit aanzetten), maar ik vond er niks aan. Toen ik de zuigschaal weer weghaalde zat mijn kutje binnen 1 seconde weer in haar oorspronkelijke vorm. Thank God.

Nu schijnen vooral mannen de aanblik van een opgezwollen kutje geil te vinden. Of laat ik het anders brengen; er is vast een aantal mannen dat het geil vindt. De mijne in ieder geval niet, want hij haalde z’n neus op nadat ik hem online wat foto’s showde van het resultaat van zo’n Pussy Pump. Maar goed. Iedere man zijn eigen voorkeur!! Geïnteresseerden in opgezwollen, vrouwelijke geslachtdelen verwijs ik graag HIER naartoe voor wat plaatjes (keiharde NSFW).

DE VAGINA VIBRATING SUCKER IS HIER TE KOOP (€ 29,95) »

Een speeltje wat overigens wél heel erg lekker aan je clitoris zuigt is de Womanizer! Of zuigen, zuigen, het is een extreem luxe speeltje dat werk op luchtdruk! Hier lees je mijn review van de Womanizer… Of je besteld ‘m meteen (hij kost € 159,-, maar is hij GEWELDIG!!!): HIER.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. kangaroo schreef:

  Wat een enorm slechte beoordeling zeg… Doordat je niet ruimdenkend bent hierover(want je andere reviews zijn dat soms dan weer wel, en zijn daardoor ook van kwaliteit) kunnen mensen hier absoluut niets mee (buiten dan dat dit bepaalde exemplaar er goedkoop uitziet, maar of het goed of slecht werkt weten we niet). Je hebt het niet eens rustig een uitgebreide kans gegeven… Normaal gezien test je een speeltje toch enkele dagen uit, en dan mag je daar nog je eigen mening over geven natuurlijk, maar om zo bevooroordeeld te starten en het niet eens te testen; je ontwijkt dan beter gewoon de dingen waar je niet voor open staat want het is voor jezelf niet leuk en wij hebben er niet veel aan hoor.. Buiten dat toch leuk dat je zo’n site hebt en bedankt voor de vele reviews die wel deftig zijn :-)

  • Luna schreef:

   Ik heb dit speeltje wél getest hoor… dat is toch ook duidelijk te lezen? Maar ik vond er niks aan… een opgezwollen kut niet en het gevoel dat het oppompen me gaf niet (gevoel van prikkeldraad)… enne, ik ben dan wel een seks toy tester, maar stoppen met testen als ik iets niet prettig of geil vind lijkt me heel erg belangrijk om plezier in m’n werk te houden :-)

 2. Andrea schreef:

  Wat ziet dat er onsmakelijk uit. Getver!

 1. 13 september 2013

  […] er ook meerdere gehad, maar ze pasten allemaal niet) (een review van mijn pussy pump staat hier: SEX TOY TEST #24: VAGINA VIBRATING SUCKER). Heb je nog seksspeeltjes op je wishlist? Iets waar ik erg nieuwsgierig naar ben is elektroseks. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.