WTF WOENSDAG: DOLFIJNDILDO’S EN ORCAPIEMELS

Op ieder potje past een dekseltje. En voor iedere seksfetish is vast wel een leuke partner te vinden die precies diezelfde fetish met je deelt! Vind het leuk om in een clownspak rond te lopen met je piemel uit je broek? Dan is er vast wel een vrouw te vinden die het te gek vindt om jouw ballonnen op te blazen! Gek op seks in een grote bak erwtensoep? Een keukenprinses wil ‘m vast voor je bereiden en ondertussen een beetje in jouw bakje roeren!

Maar wat als het object van jouw affectie een dier betreft? En dan hebben we het hier niet over de gewone dieren, die je op een gemiddelde boerderij tegenkomt hè? En ja, ik vind seks met dieren ranzig, smerig, om te kotsen, maar wat ik pas écht smerig vind zijn de praktijken die dagelijks plaatsvinden in de bio-industrie, maar daar hoor je niemand over, want iedereen wil gewoon € 4,99 voor een kilo biefstuk betalen en dat die koe een kutleven heeft gehad, ach, dan had ze maar geen koe moeten worden, maar zo gauw er één of andere freak z’n pik in zo’n koe stopt, dan staat heel Nederland op z’n achterste benen.

Hypocrisie in z’n zuiverste vorm, maar daar wou ik het helemaal niet over hebben. Want wat als je als zoöfiel nou niet op honden of paarden, maar op orca’s valt? Of op zeehondjes? Of op dolfijnen? Dan kun je natuurlijk elk weekend naar het dolfinarium in Harderwijk om je langs die waterbassins te verlekkeren. Of… je bestelt bij Zeta Paws een dildo in de vorm van een orca-penis. Of een dolfijnen-piemel.

image
Ik vind het wonderbaarlijk en het is een fetish die ik totaal niet begrip, maar liever dit dan dat er elke week iemand uit die waterbassins van het dolfinarium gevist moet worden. Voor liefhebbers van landdieren; ze verkopen daar ook dildo’s in de vorm van een hondenpiemel, paardenpiemel en voor diegene die het liefst in de pornoversie van Harry Potter zou spelen; een hele grote, zwarte drakenpiemel. Check www.zoofur.com voor de totale collectie (maar doe maar niet als je bovenstaande dolfijndildo en orcapiemel al too much vond).

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. ruub schreef:

    Ik wil graag bestellen op http://www.zoofur.com maar lukt niet hoe moet je dat dan doen????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.