SOLDATEN KOSTUUM 5-DELIG- LINGERIE REVIEW #564

Naam: Soldaten kostuum 5-delig
Producent: Obsessive
Prijs: € 49,95
Formaat: S/M en L/XL
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t
Materiaal: 88% polyester, 12% elastaan
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘Dankzij de diepe decolleté en het korte rokje komen al je vormen perfect naar voren.’
Is dat ook zo: Met m’n decolleté is niets mis, maar de rest?
Cijfer: hou op met me

Dit is een afbeelding van sexy soldier uniform lingerie

Ik kreeg van de peoples van Obsessive zelf een setje uit hun Fun-collectie (THANKS peoples van Obsessive)!!! Ik heb al meerdere setjes uit die Fun-collectie getest en ik vond ze, op eentje na dan, allemaal be-ril-jant! Tot de Fun-collectie van Obsessive behoren sexy kostuums als een schoolmeisjes-uniform, een bunny-pakje, etc.! Ze pasten perfect, ze zaten lekker en ik voelde me er retesexy in! Ik kreeg het ‘sexy soldaten kostuum’ opgestuurd en ik was helemaal blij. Tot ik ‘m aantrok.

Ik ben nog steeds fan van het merk Obsessive, al moeten ze echt wat aan de maatvoering gaan doen, want ik krijg steeds vaker een naar gevoel als ik hun setjes aantrek. Jurkjes die bij mij als een hemdje zitten en slipjes die sowieso nooit passen ook al staat er XL op de verpakking. Word je niet blij van als vrouw met een gezond Hollands lijf.

Eerste indruk van het Obsessive soldaten kostuum

Zoals ik inmiddels gewend ben van Obsessive is er he-le-maal niets mis met de verpakking. Die is heel dik in orde! Mooie doos, alles mooi opgevouwen, leuk briefje erbij, keurig netjes, zoals je van een sexy lingeriesetje in deze prijsklasse mag verwachten. Het kan allemaal chiquer, maar dan kom je meteen in een duurder segment terecht.

Dit is een afbeelding van verpakking obsessive lingerie soldaten kostuum

En ook het soldaten kostuum zelf ziet er prachtig uit. Al moet ik eerlijk toegeven; ik had ‘m van een ‘beter’ materiaal verwacht. Het Obsessive Schooly-setje dat ik een tijdje geleden kreeg (OBSESSIVE SCHOOLY-SETJE – LINGERIE REVIEW #533) is ongeveer hetzelfde qua topje en rokje, maar van een dikkere, steviger stof gemaakt dan het topje en het rokje van dit soldaten kostuum. Dit kostuum is van een soort lycra een beetje een glibberige en glimmende stof. Niet lelijk, maar ik krijg er wel een minder luxe gevoel van.

In de doos zitten 5 onderdelen; een slipje, een rokje, een riem, een topje en een hoedje. Alles is met zorg gemaakt en afgewerkt. Complimenten hiervoor. Het hoedje en het topje hebben zelfs een soort metalen speldje erop! Net écht! Ik kon niet wachten om alles aan te trekken, want met dat Schooly-uniformpje ben ik over the moon zo blij en aangezien dit soldaten kostuum dezelfde vorm lijkt te hebben, what could possibly go wrong???

En dan trek je ‘m aan

Ik kan mezelf ‘vol’ noemen. ‘Chubby’ ook. ‘Lekker’, dat ook. ‘Voluptueus’, dat zeker. Maar Godgodgodallemachtig, toen ik het soldaten kostuum aantrok en in de spiegel keek kon ik maar aan 1 ding denken; dik. Wat dik.

Dit is een afbeelding van riem obsessive lingerie fun sexy soldier

Het topje is prima, het rokje ook wel enigszins (al zijn ze dus van dat glimmende materiaal gemaakt waar je ‘alles door kan zien qua vouwen en ribbels’), maar alles gaat volledig mis bij de riem. Zelfs al zou ik er een gaatje bij laten prikken, dan nog zou ik ‘m niet kunnen dragen op de manier zoals de bedoeling is, want ik krijg de 2 uiteindes niet eens bij elkaar gebracht rond m’n heupen!!!

Als je de riem in het laatste standje draagt dan is-ie 100 centimeter. Mijn taille is 85 centimeter, mijn heupen zijn op z’n breedst 115 centimeter. Ik zou de riem dus in m’n taille kunnen dragen, maar je hebt niet veel fantasie nodig om te bedenken hoe dat eruit ziet (rok in taille, daaronder ruim zichtbaar een veel te krap slipje. Hiervan geen foto’s, want ik vond bovenstaande foto’s al erg zat. Om te JANKEN!

De maatvoering van Obsessive

Ik kwam heel toevallig de maatvoering van dit setje tegen (en ik zag dat alle Obsessive-setjes die bij Maanzin.nl te koop zijn dit soort tabelletjes hebben bijgevoegd).

Dit is een afbeelding van maattabel obsessive lingerie

Check deze tabel. Check ‘m goed. Check de verschillen tussen een S/M en een L/XL. Die verschillen bestaan uit enkele luttele centimeters! Gaat helemaal nergens over. He-le-maal nergens! Ik denk dat mijn L/XL kostuum ook prima past bij iemand met een maatje S, want wat zijn die paar centimeter nou? Okay, je kan de stof oprekken, dus 1 centimeter zou misschien 1,5 centimeter kunnen worden? Man, wat slecht dit.

Anyway, ik paste de riem dus niet en toen had ik het eigenlijk helemaal en volledig gehad met dit hele ‘sexy soldier kostuum’. Dan maar wat foto’s maken zonder die riem, maar het hele effect (en vooral de zin om dit setje nog langer dan een minuut aan te hebben) was weg.

Dit is een afbeelding van soldaten kostuum lingerie review

Het topje is wel goed

Het topje van dit setje zit overigens wél goed en staat mij ook heel mooi. Ik had wel wat moeite om het strikje in het midden dicht te knopen, dus ik denk dat als je een grotere cup dan mijn 85C hebt dat ook dit topje niet past (net als het slipje, dat standaard niet past, daar ga ik me niet eens meer druk om maken) (oh, wacht, toch; Obsessive, GA GROTERE SLIPJES MAKEN, wij met een maatje meer op de heupen hebben niets aan 2 centimeter extra stof)!

Dit is een afbeelding van fun setje obsessive lingerie sexy uniform
Hier! De enige soort van sexy foto die ik van mezelf kon maken voordat ik alles weer uittrok en terug in de doos stopte om nooit meer tegen te komen! Goeie tieten Luun! Bedankt!

Zelfs het hoedje is te klein

Van die dingen die je je nog nooit hebt afgevraagd; heb ik een groot hoofd? Ik heb niet het idee dat ik een groot hoofd heb, maar ja, ik ben 1.76, 80 kilo, misschien groeit een hoofd wel mee als je dikker wordt? Groeit je schedel eigenlijk? Misschien heb ik gewoon te veel en te dik haar? Geen idee en ik kan er ook niet van wakker liggen, maar het hoedje dat bij dit soldaten kostuum hoort is veel te klein. Ik kon ‘m opzetten voor een foto en dan moest ik meteen een foto maken, want even later viel hij er weer af. Ik zou het hoedje eventueel vast kunnen zetten met wat haarspeldjes, maar dan zouden dan wel veel speldjes moeten zijn, want het hoedje is niet een beetje te klein, maar veel en veel te klein (en gekreukeld, dat ook).

Conclusie

Te klein hoedje, te klein slipje, te klein riempje. Zet dan Godverdomme geen XL op de doos.

HET 5-DELIGE SOlDATEN KOSTUUM IS HIER TE KOOP (€ 49,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. DP schreef:

  Het is inderdaad onbegrijpelijk die centimeter of 2 verschil tussen S/M en L/XL. Reken desnoods €5 meer voor de extra stof maar maak het dat ook echt L/XL. Ik ben geen kledingontwerper maar ik denk dat er bij bepaalde maatvoeringen, of het nu S of XL is, er bepaalde standaard maten zijn. Een gemiste kans dus.
  Ik snap dat je niet bepaald vrolijk wordt als maat L/XL er uit ziet als bij je eerst kwartet foto’s en de helft niet past maar je doet jezelf tekort als de alleen je laatste foto als “soort van sexy” ervaart. Je decolleté ziet er inderdaad prachtig uit maar op de foto daarboven, ook al is het zonder riem, zie je er ook fantastisch en heel sexy uit.
  Heb je wel voor M gezongen?
  “Ik sta op wacht, zonder slip, zonder riem, en denk aan jou zonder slip zonder riem”
  Luun, dank voor weer een fijne, eerlijke lingerie review.

 2. Patrick schreef:

  Hoi Luna. Nou, waar ik tot op heden de meeste lingerie reviews toch erg mooi vond valt dit setje zeker tegen. Gezien de vorige reviews kan het niet aan het model liggen. Misschien dat leger niet mijn ding is. Bedankt voor de goede review weer. :)

 3. Sandra schreef:

  Ahhh, fuck!
  Het had zo leuk kunnen zijn, private Luun.

 4. Ier schreef:

  Wat een bummer! Die maatvoering is absurd :-O. Op naar de volgende!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.