UNBOXING WILLIE-NL (FILMPJE)

Het is weer veel te lang geleden dat ik een Youtube-filmpje heb gemaakt! Sorry, sorry, sorry! Ik heb de afgelopen maand enorm veel seksspeeltjes gekregen en die ga ik allemaal aan een uitgebreide test onderwerpen! Hier zie je welke speeltjes ik allemaal van de dame van www.willie.nl kreeg! Binnenkort komen de reviews online en… ik ga écht proberen om meer Youtube-filmpjes te maken en om m’n kantoor op te ruimen, maar ja, dat gaat nogal lastig als je je kantoor moet delen met een wasbak en je er ook je was moet ophangen! “Maar Luna, dan ga je toch ergens anders filmen?” Ook een goed idee.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.