LUNA & DE BUCKET BOYS (FILMPJE)!

Een paar maanden terug kreeg ik bezoek van de Bucket Boys, die me wat vragen wilden stellen over seksspeeltjes. Hoe die ontmoeting ging, dat las je al eerder HIER en dat kun je nu ook een zien in bovenstaande video! Koel! Ik kreeg een heel leuk cadeautje van ze, een Diva Dolphin van Fun Factory met mijn eigen naam erop! Ik heb ‘m nog steeds niet gereviewed (heel slecht van mij) (sorry boys) (ziek geweest, ziekenhuis, operatie), maar ik verwacht er nog steeds heel veel van!

HIER VIND JE HET YOUTUBE-KANAAL VAN DE BUCKET BOYS!

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Tess tesst schreef:

  Wat een super leuk filmpje! Leuk om eens bij Fun Factory te kunnen kijken zo, en het stuk met jou is ook echt super tof! Grappig, maar zeker niet flauw ofzo. Fijn!

 2. Jorrit schreef:

  Geniaal! Best een compliment schat ik zo, als je opeens mannen van Discovery Channel over de vloer hebt, als zijnde sex-toy expert. ;)

 3. M schreef:

  Super leuk filmpje xxx aan luna

 4. Iknu schreef:

  Lekker chaotisch, helemaal jij :-)

 5. Josje schreef:

  Super leuk filmpje en wat een lief cadeautje voor jou :)! Leuk om je ‘seksstudio’ zo eens te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.