WTF WOENSDAG: PRUIKJE VAN ECHT HAAR VOOR JE KUT

Ha. Haha. Hahahahahahaha! Ik kreeg een tip van een lezeres; ‘Is dit niet iets voor de ‘WTF woensdag?’ Nou, dat is het zeker! De Nederlandse site www.pubichairmakeover.com verkoopt ‘haarstukjes’ van ‘echt haar’ voor je kut! Voor een prijs tussen de € 45,- en € 55,-!

De hele site hangt nogal houtje-touwtje aan elkaar, dus ik vraag me ergens af of dit allemaal wel echt is, maar het lijkt erop van wel. Of niet? Of wel? De foto’s die getoond worden op de site laten nog het watermerk van de fotograaf zien (Chris Pelle) (misschien hebben de mensen achter Pubichairmakeover.com de fotograaf nog niet betaald), als je contact zoekt met het ‘bedrijf’ dan word je doorverwezen naar een e-mail-adres van Metis Kamerbemiddeling (wat niet werkt overigens) en er zijn teksten en afbeeldingen overgenomen van het Amerikaanse merk Kitty Karpet (zij verkochten haarstukjes die een paar jaar geleden ‘hot’ waren in de USA) (maar voornamelijk bedoeld waren als geintje). Het Kamer Van Koophandel-nummer verwijst overigens ook naar Metis Kamerbemiddeling). Spannend hoor! Ik voel een Paul Jambers opkomen: ‘Overdag werkt hij in de makelaardij en verhuurt hij studentenkamers, ’s nachts maakt hij pruikjes voor vagina’s en maakt daarbij gebruik van het haar van zijn zwangere tweelingzus.’ Het betaalproces van de kutpruikjes lijkt te werken (al heb ik het dus niet volledig uitgeprobeerd, want, ja, doei).

Anyway… als je de foto’s ziet van het ‘kut’-model met haar kuthaarstukje, dan kan maar 1 ding denken; Jesus, Christus, het is Godverdomme geen carnaval! En waarom zou je je kutje kaalscheren om er vervolgens een pruikje op te plakken? Een pruikje van écht haar! De site geeft een hele goede reden; ‘Voor wie een keer iets anders wil en in een speelse bui is. Fun voor je relatie.’ Hartstikke fun. Zucht.

Ook hartstikke fun is het tweetaccount van dit Nederlandse ‘merk’ (@pubichairmakeov); een mengeling van plaatjes van vrouwen met weelderig schaamhaar (inclusief complimenten over hun ‘bush’) (‘nice hair’) en tweets naar vrouwen met de opmerking dat ze wel een make-over voor hun kutje kunnen gebruiken: ‘I tink your need to pimp.your pussy www.pubichairmakeover.con’. Dat niveau. Zucht.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Else schreef:

  Een dag niet gelachen . . . dus deze dag zit alvast snor (oeps)

 2. An schreef:

  Ik vind het eigenlijk nogal ranzig….
  Als je in een speelse bui bent, laat je je eigen haar toch een keer staan? Vajazzling was al over the top maar ik snap nog dat je als geintje daar je lief een keer mee verrast. Dit? Nah, en zeker niet voor dat bedrag.

 3. Sandra schreef:

  Nee!! Nee!! Nee!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.