BRANDWEERMAN OPBLAASPOP (OMG)

Er zijn wel 100.000 belangrijkere dingen waar ik me mee bezig zou kunnen houden, maar nadat ik gisteren mijn top 10 met celebrity opblaaspoppen publiceerde ben ik in de wereld van de mannelijke opblaaspoppen gedoken. Dus… opblaaspoppen met een pik/vibrator (voor heterovrouwen, homomannen of vrijgezellenfeestjes). En… niet geheel verbazingwekkend; er zijn veel minder mannelijke sekspoppen dan vrouwelijk. Maar… de meest fascinerende opblaaspop die ik ben tegen gekomen is de Fireman Love Doll.

brandweermanopblaaspop

Nu ben ik gek op brandweermannen (breed, uniform, stoer, macho), maar dan wel graag een échte (oh nee, ik ben al getrouwd) (met een rechercheur, wat zo ongeveer net zo breed, stoer en macho is, maar dan zonder uniform). Want… wat moet ik me voorstellen bij een opblaaspop van een brandweerman?? Volgens de verpakking draagt de pop een ‘fire coat’ en een ‘hat’, maar ik wil weten hoe het eruit ziet!!!! Om te lachen! Maar nergens online een foto te vinden en om nou, just for fun, dit product aan te schaffen (hij kost € 29,95 bij www.willie.nl). Het enige dat ik kon vinden was onderstaand filmpje.


Hahaha! Gezien het feit dat deze dames alleen de doos presenteren lijkt het me duidelijk; de inhoud zal wel troep zijn.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Ze besteden meer aandacht aan het glijmiddel en het schoonmaakmiddel dan aan de brandweerman zelf…. wat moeten we daar nou van denken?

    Ik denk dat ik deze maar oversla… ik heb liever een echte man met warm vlees zeg maar…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.