SEX TOY TEST #60: COMPROMISING POSITIONS (THE GAME)

Naam: The Game of Compromising Positions
Producent: Khepergames, Inc, made in China
Prijs: € 34,50
Formaat: 1200 mm x 1800 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Compromising Positions is een groot (1.2m x 1.8m) bordspel dat is bedoeld om op de top van het bed uit te spreiden, of voor de openhaard.’
Is dat ook zo? Ik vind het geen stom spel
Aantal punten: 7/10

Compromising Positions 1

Ik kan het niet met een 100% zekerheid beweren, maar ik denk dat elke vrouw in Nederland de volgende zin wel een keer heeft gehoord: “Heb je zin om te Twisteren? Naakt?” Ik wel in ieder geval. En dat zinnetje is nog nooit gekomen van een kerel waarmee ik daadwerkelijk wel een potje naakt zou willen Twisteren. Dus al stond ‘naakt-twisteren’ nooit op mijn try-before-you-die-lijstje, toch is het misschien wel iets wat je een keer moet doen in je leven.

Compromising Positions 2

Nu kun je naar de Bart Smit rennen om een originele Twister te halen, maar dit spel ‘The Game of Compromising Positions’ is eigenlijk een soort Twister voor Volwassenen. Of Twister XXX. Je speelt het met z’n tweeen (en je kan het niet met meer mensen doen, want er zitten dus maar 2 XXL pionnen in, al kun je er natuurlijk wel heel veel toeschouwers bij hebben, wij hadden 3 katten en 1 hond die toekeken alsof we gek geworden waren).

Compromising Positions is een grondspel, geen bordspel

Het spel bevat dus een groot zeil van 1,2 bij 1,8 meter en die kun je op bed leggen, maar dat is helemaal niet handig, want je moet je je in rare bochten gaan draaien en turnen en dan flikker je dus van het bed af. Gewoon in de woonkamer is het handigst. Bij de echte Twister ga je door tot iemand omvalt, bij The Game of Compromising Positions ga je door tot iemand het einde van het spel heeft behaald. Diegene is dan de winnaar (al zijn er geen winnaars en geen verliezers bij dit spel, want het is de bedoeling dat je aan het einde van het spel dus gaat seksen samen, maar de winnaar maar kiezen in welk standje, dat soort dingen).

Leuk en lachen

Je gooit met een dobbelsteen en dan voer je de opdracht uit die bij het desbetreffende vak staat. Zo staat er bijvoorbeeld op een vakje ‘Left Leg Wraps Other Leg’, maar ja, wat is dan ‘the other leg’? Is dat zijn linker- of zijn rechterbeen? Ja, daar ben je dan maar mooi een paar minuten over aan het bekvechten, dus je krijgt er gratis een soort relatietherapie bij! Andere voorbeelden van opdrachten: ‘Lips to any Cheek’, ‘Right Hand on Bum’, ‘Leftfoot to Either Arm’ en ’ Lips to Neck’.

Het is een heel flauw spel, waar je wel heel veel lol mee kan hebben. Ik heb mezelf bijna ondergepiest van het lachen. Gelukkig lag er een zeiltje onder.

THE GAME OF COMPROMISING POSITIONS IS HIER TE KOOP (€ 34,50) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.