DUAL DIVA YOU2TOYS – VIBRATOR REVIEW #454

Naam: Dual Diva You2Toys
Producent: You2Toys
Prijs: € 84,95
Formaat: 24,5 centimeter lang, 4,5 centimeter op z’n breedst
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Dual Diva is een massager die speciaal ontworpen is voor de vrouw. Hij heeft twee verschillende uiteinden met elk een aparte motor.’
Is dat ook zo: Helemaal niet verkeerd!
Score: 7.5

Dit is een afbeelding van dual diva you2toys vibrator review

Ik kreeg onlangs weer een leuk doosje met lekkere dingetjes opgestuurd door het meisje van Easytoys.nl! YESSS! In dat doosje zat ook de Dual Diva, een ‘2 in 1 silicone massager’ van het merk You2Toys en die heb ik uiteraard weer aan een uitgebreide test onderworpen!

You2Toys is nog steeds niet mijn favoriete merk als het om seksspeeltjes gaat, maar ze komen de laatste jaren met steeds meer best goede sekstoys op de markt. Ze waren altijd al betaalbaar en met deze Dual Diva lijken ze een best goede, best betaalbare en vooral aan 2 kanten bruikbare toy te hebben gemaakt.

De verpakking van de Dual Diva

Qua chique verpakking moet je niet bij deze Dual Diva zijn. Het is een hele basic verpakking met kijkvenster. In die verpakking vind je de Dual Diva en een USB-oplaadsnoertje en dat was het dan. Geen bewaarzakje en geen gebruiksaanwijzing. Die gebruiksaanwijzing vind je her en de verspreid over de verpakking. Naast de ‘gebruiksaanwijzing’ vind je ook de tekst ‘Designed to contour the female body’. Ehhhhh??? Een seksspeeltje dat mijn lichaam gaat contouren? Ehhh, volgens mij heeft contouren te maken met make-up en je kaaklijn en je jukbeenderen en helemaal niks met sekstoys, maar goed. Copywritertje dat iets teveel vrouwenblaadjes heeft gelezen, denk ik.

Dit is een afbeelding van verpakking dual diva vibrator you2toys

De Dual Vibe is dus oplaadbaar via USB, is gemaakt van siliconen en volledig waterproof. Toch even wat kwaliteiten die eigenlijk standaard horen te zijn bij de betere sekstoys, maar die het benoemen waard zijn, omdat ze helaas nog steeds niet standaard zijn!

De look and feel van de Dual Vibe

De Dual Diva is, de naam zegt het al, een vibrator die je aan 2 kanten kunt gebruiken. Hou ik van! Hou ik heel veel van. Want ook al is deze toy € 84,95, daarvoor heb je toch wel mooi 2 toys voor de prijs van 1! En… de uiteinden zijn ook echt heel verschillend! De ene kant kun je gebruiken als vibrator voor ‘pinpoint stimulatie’, of eigenlijk ‘duo-pinpoint-stimulatie’, want je kan je klit tussen de 2 flapjes plaatsen. De flapjes zijn wat losjes, dus wanneer je kracht zet, dan duw je ze uit elkaar.

De andere kant ziet er heel bijzonder uit. Het heeft wel wat weg van een kaboutermutsje. Maar dit is waarschijnlijk hoe ze aan dat ‘contouren’ zijn gekomen bij de productomschrijving, want het topje van deze kant kun je tegen je klit aanduwen en dan past de rest precies tussen je schaamlippen. Helemaal gemaakt met de vrouwelijke contouren in gedachten, weetjewel! Nu vind ik de grote bal van een wand vibrator ook altijd heel lekker omdat die niet alleen tegen m’n klit trilt, maar ook m’n binnenste en buitenste schaamlippen meeneemt, maar deze vormgeving doet het ook heel leuk. Op deze ‘gecontourde puntmuts’ vind je allerlei bolletjes die voor extra stimulatie moeten zorgen, maar ik merk daar nooit wat van. Behalve bij het schoonmaken, want als er ergens allerlei restjes achter blijven haken, dan is het wel bij dit soort stimulatie-bolletjes.

Dit is een afbeelding van dual diva vibrator wand vibrator review

De knopjes en werking van de Dual Vibe

Dikke thumbs up voor het feit dat je de verschillende uiteinden van de Dual Vibe ook afzonderlijk kunt laten trillen. Hierdoor fungeert de andere kant dus als handvat (nou ja, dat sowieso), maar vooral als een niet-trillend handvat. Ik heb vaker dit soort toys getest en dan trilde het hele apparaat, waardoor dus ook je hand zo lekker meetrilt. Is bij de Dual Diva niet het geval. Fijn.

Er is een knopje voor beide kanten en beide kanten werken op dezelfde manier; je drukt het knopje 3 seconden in en hij begint te trillen. Daarna kun je met hetzelfde knopje door de vibratiemenu’s scrollen. Beide uiteinden hebben 3 snelheden, gevolgd door 4 vibratiepatronen. Heb je het menu doorgewerkt, dan kom je weer bij standje 1 uit. Druk je ‘m weer 3 seconden in, dan stoppen de trillingen. Je zou kunnen zeggen ‘easy does it’, maar de knopjes zijn heel erg lastig te voelen, want meegenomen in het siliconen. In the heat of the moment druk je gemakkelijk op het verkeerde knopje, waardoor dus het handvat ineens begint te trillen.

Maar hoe is de grote kop van de Dual Diva in het gebruik?

Ik moet toegeven; voor een You2Toys-toy valt deze Dual Diva mij helemaal niks tegen. Hij valt mij zelfs heel erg mee én ik vind allebei de kanten net zo leuk en lekker en het is me met beide kanten gelukt om tot een orgasme te komen en dat is, met mijn hyper-verwende klit, toch best een unicum.

De brede kant fungeert eigenlijk als een soort wand vibrator en kun je dus helemaal tegen je klit en schaamlippen duwen. De trillingen van deze toy zijn niet heel erg diep, maar ook weer niet oppervlakkig. Ik vond ze geen enkel moment, dus niet tijdens de steady trillingen en ook niet tijdens de vibratiepatronen, irritant oppervlakkig (nooooo tandartsboor dus). Ze bleven de hele tijd ‘zacht’ qua gevoel en dus heel lekker te hebben op mijn clitoris (tandartsboor-trillingen, dus heel oppervlakkige knoopcelachtige-trillingen bulletvibo-trillingen, daar wordt mijn klit écht niet blij van). De trillingen worden heel goed doorgegeven aan de gehele kop (ook fijn) en je kunt de kop op meerdere manier tussen je schaamlippen zetten; dus met het puntje naar boven of het puntje naar beneden. De kop zelf is hard, de nek is flexibel, maar ook weer niet zo flexibel dat-ie alle kanten op flubbelt.

Het is denk ik niet de bedoeling van deze toy, maar toch getest; de kop kun je inbrengen en dan kun je de ribbel over je G-spot heen bewegen. Niet optimaal, maar… best wel lekker en eigenlijk maakt dat van deze toy een 3-in-1 toy!

Dit is een afbeelding van dual diva vibrator sextoy you2toys

Hoe doet het kleinere uiteinde van de Dual Vibe het?

Als je je klit tussen de flapjes plaatst, dan is dat lekker. Een leuk opwarmertje. Ik heb liever wat steviger flapjes voor dit soort stimulatie, want op een gegeven moment duw ik de flapjes vanzelf harder tegen m’n klit aan en dan, ja, dan schuiven die flapjes uit elkaar en dan is het hele idee van door 2 flapjes gestimuleerd worden weg. Maar… als opwarmertje is het leuk. Je zou eventueel ook deze kant in kunnen brengen en dat heb ik ook geprobeerd, maar voelde niet heel bijzonder. Maar toch, maar toch, het maakt de Dual Vibe een 4-in-1-toy, kan mij het schelen!

Conclusie

Helemaal niet verkeerd, deze Dual Vibe! Als-ie 50 euro was geweest, dan had ik ‘m tot de budget-topper van het jaar gekroond. Nu is het een heel toffe toy die je op meerdere manieren kan gebruiken, die behoorlijk okay trilt en dat allemaal ook nog eens heel stil doet! Afgezien van het irritante schoonmaken van die stimulatieribbeltjes heb ik me prima vermaakt met deze vibrator! My female body is volledig gecontourd!

DE DUAL DIVA VAN YOU2 TOYS IS HIER TE KOOP (€ 84,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Edwin schreef:

    Aparte vorm heeft die wel en grappig dat die dubbelzijdig te gebruiken is. Hoe is het met het geluid, maakt die veel herrie ?

  2. Lola schreef:

    Hij lijkt een beetje op een roze pijlstaart inktvis..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.