FUN FACTORY MINI VIBRATORS MET XXL KORTING

funfactoryminivibo's
Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan! Deze mini vibrators van het (geweldige) Duitse merk Fun Factory kosten normaal € 39,95, maar zijn nu maar € 9,95!!! Ze zijn dus niet heel erg groot (zo’n 15 centimeter lang, inclusief het handvat), maar je kunt ze daarom juist prima gebruiken als clitoris-vibrator (al kan je ‘m ook heus wel een stukje inbrengen). Het materiaal: 100% siliconen! En… ze zijn allemaal oplaadbaar via het Click ’n Charge-systeem van Fun Factory (dus 1 oplader doet het bij al je speeltjes van dit merk). Ze hebben 3 vibratiepatronen en kunnen harder en zachter trillen, al zijn het dus niet de allllllerdiepste trillingen die je kan vinden, maar… voor dit geld (en omdat je ze kunt opladen) zeg ik; doen! Je moet ze eigenlijk zien als een wat groot uitgevallen bullit! Ze staan op DEZE PAGINA (even scrollen, want ze staan verdeeld over die pagina).

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Suus schreef:

  Volgens Fun Factory zelf werken deze op batterijen (1xAAA) en zijn niet oplaadbaar. Of is dit weer een ander type?

 2. Luna schreef:

  Dat zijn anderen… ik zie nu overigens dat er in mijn rijtje boven wel eentje tussen staat die inderdaad op batterijen werkt; de lichtblauwe aan het einde… :-)

 3. Ronald schreef:

  Is het wat voor onervaren gebruikers?

 4. igoor33 schreef:

  Ik heb er eentje die ongeveer 1 jaar niet gebruikt is. ik heb hem 12 uur lang opgeladen, maar hij doet niets…..Heeft u nog een tip om hem aan de praat te krijgen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.