BIONISCHE STRAP-ON

Het is niet mijn ding, maar ik wil de lesbiennes onder mijn lezers (en de vrouwen die een man hebben die wél van anale seks houdt (bij hem dus)) toch even op de hoogte brengen van het allernieuwste speeltje op strap-on gebied; de Ambrosia Vibe.

298591_main

Waarom is deze strap-on zo bijzonder? Nou! Dit is de eerste strap-on die reageert op aanraking; een bionische strap-on dus! Het is nogal een technisch verhaal, maar het komt er op neer dat wanneer je de strap-on draagt en je je partner penetreert, de strap-on gaat trillen. Geniaal! Echt geniaal! Hoe sneller je beweegt, hoe harder de strap-on gaat trillen! Zo wordt het dragen van een strap-on meteen iets wat voor beiden écht leuk is (althans, mij lijkt het nogal eenzijdig als je zo’n strap-on draagt en je daar zelf niets van voelt) (ja, ik snap heus wel dat het ook leuk is om je partner te laten genieten en dat je daar zelf niets anders voor terug krijgt dan zijn of haar genot).

De strap-on reageert dus op aanraking en je zou dus de dildo eventueel kunnen pijpen of aftrekken, al heb ik dat soort activiteiten in pornofilms nooit zo begrepen; waarom in Godsnaam een vibrator pijpen? Wat is daar nou leuk aan? Maar goed, met de Ambrosia Vibe wordt dat misschien net iets interactiever.

De Ambrosia Vibe is tot stand gekomen dankzij crowdfunding (HIER zie je de campagne), maar is nog niet verkrijgbaar. Maar hij komt SOON, very SOON! Check www.orgasmatronics.com voor meer informatie.

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Inge schreef:

    Ziet er wel goed uit moet ik zeggen, is goed uitgedacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.