VIBRATOR REVIEW: #163 SVAKOM GAGA (VIDEO VIBRATOR)

Naam: Gaga
Producent: Svakom
Prijs: € 131,95
Formaat: 16,5 cm – Ø 2,5 cm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB-kabel
Waar te koop: Maanzin.nl
Het verkooppraatje: ‘Met deze unieke video vibrator kun je opnames maken van je sensuele lichaam, je binnenste, je orgasme… Het kan allemaal!’
Is dat ook zo? FUCKING HELL, wat een ellende en wat een schande
Score: 1/10

svakom gaga

De Svakom Gaga is nu ineens weer helemaal hot (althans, er verschijnen diverse berichten op diverse websites over de alllllernieuwste kekste vibrator, blablabla), maar hij bestaat al meer dan een jaar (en ik schreef er ook al eerder over; HIER). Ik heb ‘m al een paar maanden in huis, maar ik had geen zin om ‘m te testen (foei!). Het spreekt me gewoon niet aan; een vibrator met een lichtje erin en een videofunctie. De echtgenoot (toen nog ‘de verkering’) vond het idee een jaar geleden ook al niks: ‘Lijkt mij helemaal niets! Ik zou er geen geld voor over hebben.’

Maar… ik heb ‘m getest, want je kan natuurlijk iets pas echt afkraken als je iets ook daadwerkelijk hebt gebruikt. Ik zal alvast de conclusie geven; de Svakom Gaga is om te janken!

De Svakom Gaga komt in een mooie verpakking, net als alle andere producten van dit merk. Een mooie, glanzende hoes om een mooie, hard kartonnen doos. Daarin bevindt zich de Svakom Gaga in een zwart, schuimrubberen bedje. Naast de Svakom Gaga zit een soort dopje (dit is een dopje om de ingang van de USB-stekker dicht te maken en je krijgt 2 van deze dopjes, omdat ze zo gruwelijk klein zijn en dus gemakkelijk kwijtraken en zo’n dopje is eigenlijk niet eens nodig, want er zijn andere en betere oplossingen en de Svakom Gaga is trouwens niet eens waterproof, maar spatwaterproof, dus, aaaargh!!!). Okay, tot zover de positieve dingen. Oh, nee, ook positief is het materiaal; het is van een zacht siliconen en ruikt naar niks, dus naar mijn weten helemaal veilig om te gebruiken.

svakom2

De Svakom Gaga is oplaadbaar via een USB-kabeltje en aangezien iedereen tegenwoordig wel ergens een USB-poort in huis heeft hoeft dan geen enkel probleem te zijn (al blijf ik fan van oplaadbare speeltjes via het stopcontact, zonder USB-poort ertussen, gewoon omdat een stopcontact vaak makkelijker voorhanden is in de slaapkamer). Je kan de Svakom Gaga ook als ‘gewone’ vibrator gebruiken, dus zonder de videofunctie, maar hé, die hele videofunctie is het unique selling point van deze vibrator.

Ik kreeg de Svakom toegestuurd van Svakom zelf (en ik ben bang dat ik na deze review nooit meer iets van ze krijg) en ze waren vergeten om de video-software mee te sturen. Geen enkel probleem, want de video-software (AMCap) was gemakkelijk te downloaden. Tussendoor kreeg ik nog een virus meegestuurd en het duurde even voordat ik alles aan de praat had (kutkutkut, gedoe, veel te technisch allemaal, waarom is dit ding niet plug&play), maar uiteindelijk had ik beeld via de Svakom Gaga! Niet het allerbeste beeld, maar… ik had beeld! Omdat ik niet met mijn blote kut op video ga, heb ik even een keurig filmpje opgenomen, zodat je een indruk krijgt van de kwaliteit van de Svakom Gaga videofunctie.

Je hoort niks? Oh! Dat klopt, want je kan dus alleen maar filmpjes opnemen (van dubieuze kwaliteit) zonder geluid!! Ik ben dus wel aan het praten in het filmpje, maar je hoort niks. Wat ik dus aan het vertellen was; de beelden die je met de Svakom Gaga maakt zijn waanzinnig ranzig! Echt! Als mijn echtgenoot nog met mijn wil zoenen nadat hij bovenstaand filmpje heeft gezien is het een held! Overal verschijnen gele vlekken en plekjes en dingetjes en het is mij iets te confronterend allemaal en als ik in de spiegel achterin m’n keel kijk, dan zie je die vlekken gelukkig niet, dus het ligt echt aan de videokwaliteit. BAH! Ik weet niet welke man (of vrouw) het geil of interessant vindt om het binnenste van een kut te gaan bekijken, maar ik in ieder geval niet. Toch een soortement van grensje en dat grensje ben ik, voor jullie lieve lezers, overgegaan (dus blijf lezen). Overigens, toen ik nog een filmpje wilde maken, ditmaal met m’n mond dicht en de Svakom Gaga erin, om te checken of dat lampje echt wel werkte, toen deed de video-software het niet meer en crashte m’n hele pc. Thanks Svakom Gaga en AMCap!

svakomgaga1

Houd je laptop maar bij de hand, eh, in je hand

Nog een gigantisch minpunt; je kan alleen video-opnamen maken als de Svakom Gaga aangekoppeld is aan je pc! Dus… Je moet altijd binnen een straal van 1 meter van je pc of laptop blijven wil je gebruik kunnen maken van de videofunctie. Dus… lekker de laptop mee naar bed, geil joh! Misschien dat er stelletjes zijn het wél een geil idee vinden om een videootje te maken van elkaar, maar dan zou ik dat toch zeker doen met je mobiele telefoon, want die heeft een veel betere kwaliteit. Verder heeft de Gaga zelf geen geheugenkaartje, dus je kunt de opnamen alleen opslaan op je computer (en dat is dan misschien ook wel erg verstandig, want een videovibrator waarmee je binnen 1 klik alles publiceert op al je social-media-kanalen is niet zo handig (behalve voor webcam-chicks).

Verder wordt het lensje van de Svakom Gaga uiteraard nogal vochtig als je ‘m in je mond (of kut) stopt en ja, dan valt er weinig meer te zien hè? Verder gaat al dat vocht (spuug, speeksel, kutvocht, whatever) zich lekker ophopen in het randje rondom de lens, dus goed schoonmaken is heel belangrijk, maar of je ‘m 100% gedesinfecteerd krijgt? Ik vraag het me af.

De trillingen zijn niet zo heel slecht

Oh! Kan de Gaga ook nog trillen??? Nou, ik zou het bijna vergeten, want een bullshit speeltje dat maar liefst € 104,95 moet kosten ( en sommige sites verkopen ‘m zelfs voor € 165,-!!!!) wil ik eigenlijk niet eens meer testen op trilkwaliteiten. Maar de Gaga kan dus trillen (en dan hoef je ‘m niet aan je pc gekoppeld te hebben) en die trillingen zijn niet eens zo heel slecht (qua diepte iets minder goed dan bijvoorbeeld de LELO Mona) (daarom een 2 voor de moeite). Maar de Svakom Gaga had mij als enthousiast gebruiker eigenlijk al verloren bij de woorden ‘video vibrator’.

WTF????? SOA’s opsporen met de Svakom Gaga??

De Svakom wordt momenteel gepromoot als een speeltje dat je helpt om eventueel seksueel overdraagbare aandoeningen of andere ziektes op te sporen (door de Mail Online, met 11,7 miljoen lezers per dag en dit bericht wordt natuurlijk KLAKKELOOS overgenomen door weet ik veel hoeveel andere nieuwssites!!!!). Ben je boos Luna? Ja, daar kan ik boos van worden, want ik vind het schandalig. Wat zeg ik; het is grove misleiding (daarom weer 1 punt aftrek)! De Svakom Gaga bestaat al een jaar en omdat het speeltje waarschijnlijk niet zo goed liep hebben ze er nu maar een andere draai aangegeven; namelijk dat je nu écht zelf voor doktertje kunt gaan spelen en je op deze manier niet meer om de zoveel jaar een uitstrijkje hoeft te maken, omdat je zelf kunt zien of alles er van binnen nog wel een beetje bueno uitziet. De foto’s die ik te zien krijg van het binnenste van mijn kutje zien er zo uit.

svakomgaga3

Typisch een gevalletje; iedereen is roze van binnen, toch? Links is de linkerkant van mijn kut en rechts de rechterkant. Lekker wazig! Als je wilt weten of je een SOA hebt, dan ga je naar je dokter. En als je een goede vibrator wil, dan koop je dus niet de Svakom Gaga.

DE SVAKOM GAGA IS NIET MEER TE KOOP (€ 131,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Marjan schreef:

  Dank je wel!! Ik kan vanuit hier de stoom uit je oren zien komen (en dat zonder vibrator-cam zelfs)
  Misschien kun je dat ding nog ritueel verbranden in de vuurkorf of zo? Lijkt me een prachtig einde voor zo’n yukiyuki apparaat .

 2. giensie schreef:

  Waarom lees ik toch de hele tijd slakom?

 3. L schreef:

  Oh, genieten dit, heerlijk geschreven :)
  En wat een prutapparaat!

 4. Robin schreef:

  Filmpjes maken is best geil maar van je binnenste.. Hmm..
  Daarnaast zie je ook nog geen kut (Leuke woordspeling).
  Mee, de mobieltjes zijn much better!
  En deze filmpjes zien er ook niet opwindend uit.

 5. Kim schreef:

  Haha Luna ik vind het prachtig dat je die foto’s van je binnenste er toch bij hebt gezet want je ziet inderdaad helemaal geen kut letterlijk en figuurlijk! Je hebt humor en bent recht voor z’n raap, ik hou er van!

 6. liess schreef:

  Wat een geile kut heb jij.

  De naam van de vibo heeft een beetje een ikea naam, en dat zegt al genoeg.

  • Luna schreef:

   HAHAHAHA! Mooi roze hè? HAHAHA! Ja, de rest van de Svakom-producten hebben andere meisjesnamen (Alice, Amy, etc.)… Sja, en Gaga… zucht…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.