HAMACASUTRA: SEKS IN EEN HANGMAT

hamacasutra

Ik werd er door het programma ‘Amor met een snor’ (waarin Stef Biemans op zoek gaat naar de typische Latijns-Amerikaanse liefde (passievol, emotioneel en onbetrouwbaar dus)) op geattendeerd; het is nog niet zo gemakkelijk om seks te hebben in een hangmat. Want… je moet zorgen dat de hangmat stevig hangt, dat-ie 2 personen kan dragen en je kan het vooral niet al te wild doen. In het programma liet een dame Stef Biemans allerlei standjes zien die wél mogelijk zijn in een hangmat en ik vond wat plaatjes online. De standjes die je in een hangmat kunt doen staan dus in de Hamacasutra (al kan ik nergens een boek vinden). Geen hoogdravend nieuws, wel grappig, al heb je er hier in Nederland waarschijnlijk weinig aan.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. alx schreef:

  Hi Luna !

  Deze post doet me spontaan (glim)lachen, ik denk dat dit heel erg ongemakkelijk moet zijn in bepaalde posities. Ik denk vooral ‘wat als je eruit valt ?’. Dit doet me denken aan enkele bloopers die mijn vriend en ik zelf al eens maakten in ons seksleven ;). Best grappig, zo’n dingen die je eigenlijk wil rondvertellen omdat ze hilarisch zijn, maar je beter voor jezelf houdt omdat je vrienden nogal raar zouden opkijken !

  Ik lees je blog nu nog maar enkele dagen, maar vind hem wel erg interessant. Ik klik hier en daar wat rond. Sommige dingen maken me aan het lachen, sommige dingen laten mijn neus opkrullen (vooral wtf woensdag). Omdat ik nog niet zo bekend ben met je blog, vroeg ik me af of je zo een blooper-seksverhalen-sector had ;) ? Ik heb er vast al enkele om te vertellen, maar durf wedden dat er mensen zijn die er nog betere hebben ;) !

  Ik vind de nachtkastjes altijd heel leuk om door te nemen. Ik ben zelf nog maar een jaar en een half met mijn huidige vriend samen. Door hem en met hem ben ik ook eens een sekstoy winkel binnengestapt. We hadden dit beiden nog nooit gedaan, maar we vinden dit wel heel erg leuk. We hebben zelf al een kleine verzameling van dingen die we leuk vinden en niet leuk vinden.

  Ik vond seks nooit heel erg leuk, tot ik mijn huidige vriend leerde kennen. het vreemde was dat hij hetzelfde idee had. Ik denk dat je elkaar daarin echt moet tegenkomen ;). De eerste seks die we hadden was webcamseks (we zagen elkaar in de week wel, maar omdat we niet vlakbij elkaar woonden gingen we vaak op cam in het weekend, van het een kwam al gauw het ander…). Dit klinkt misschien een beetje vreemd, ik had dit ook nog nooit eerder gedaan, maar bij hem voelde dit allemaal zo naturel ! Het kon en het mocht, weet je ;) die vrijheid !

  Er is echter zoveel op de markt, dat je niet weet wat nu werkelijk goed is en wat niet. Daar helpt jouw blog wel in ;) ! Bij deze, bedankt, Luna !

  Er is wel een probleem: je maakt mijn verlanglijstje groter dan het al is ! Ik denk dat ik een verslaving aan het kweken ben – een verslaving in seksspeeltjes. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor hem – ik heb nu pas door dat er wél veel meer mogelijkheden zijn voor de man ;) hoera !

  Zelf hebben we de rabbit van de swan collectie – die ik overigens niet zo heel denderend vind. Ook de G-vibe2 ligt in ons nachtkastje, deze vinden we beter, omdat ze ook voor beide wel leuk is. Ik heb zelf heel veel genot van zo’n kralen dat je inbrengt (vaginaal), waarin dan gewichtjes zitten die je voelt bewegen. Heel erg subtiel. Wanneer mijn vriend me dan verwend down-under, duurt het meestal – jammer genoeg – niet lang !

  Ik zou zelf heel graag de Stronic Drei eens proberen, had die onlangs vastgenomen in de pabo, omwille van zijn grappige vorm en leuke kleur. Toen ik hem aanzette – o, jeetje… Werd zo nieuwsgierig. Ben hem dan ook gaan opzoeken en zo kwam ik op jouw blog terrecht. Verder is mijn verlanglijst best lang, weet totaal niet wat ik eerst moet kiezen en of ik al die verschillende speeltjes wel moet aanschaffen. Ze zijn verschillend, maar voelen ze ook zo verschillend aan ? Enz enz. Zoveel vragen spoken door mijn hoofd.

  Ook mijn verlanglijst voor hem is nu goed aangevuld. Thnks ;) ! Misschien kan ik hem binnenkort nog eens verrassen ;) !

  Verder zijn we nogal fan van de nu nog beginners-bondage, hoewel we hier ook nog niet zo heel veel in hebben aangeschaft, de volgende op de lijst zijn zweepjes (maar hoe gebruik je die !?) en touw. Zo’n schommel lijkt me ook wel nog wat (maar waar hang je dat !?).

  We proberen nu ook het anale van de seks. Hij al een jaartje ondertussen, ik nog maar sinds 2-3 maand. Kon er me niet over zetten… Maar hé, soms is ‘fout’ toch best wel leuk – toegegeven.

  Nou ja, sorry voor de lange reactie op je blogbericht. Vind het gewoon zo leuk om eens open te kunnen zijn bij mensen die hier wel over willen praten. Er ligt nog altijd zo’n taboe op ‘het seksleven’ delen met anderen, dit is zo jammer !

  Alex

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.