DOKTERTJE SPELEN 2.0: VIDEO VIBRATOR

Ik dacht dat een vibrator met een periscoop al heel hightech was? Eh? Ahum, think again! Er is sinds kort ook een vibrator met een VIDEOCAMERA aan het uiteinde! Een videocamera! Met zoeklicht. De Svakom Gaga beweert de eerste vibrator ter wereld te zijn met deze feature en daar hebben ze waarschijnlijk gelijk in.

video vibrator

Nu was ik in eerste instantie nogal van; nee, dat kan echt niet. Gatverdamme, dat wil je toch niet zien of laten zien? Maar toen dacht ik dat het misschien voor mannen wel heel geil is om hier filmpjes mee te maken. Dat je je eigen POV kan maken, maar dat je je niet hoeft te beperken tot het filmen van haar lichaam en hoe jouw pik bij haar naar binnen glijdt, maar dat je ook daadwerkelijk bij haar naar binnen kan gaan. Kan een interessante toevoeging aan een filmpje zijn. Eventueel. Misschien. Ooit. Ik ben niet zo van het filmen of fotograferen van onze seksuele handelingen, ik (75 kilo) zie er toch altijd net een paar kilo dikker (95 kilo) uit op film dan dat ik mezelf voel tijdens de seks (60 kilo). En ik vraag me overigens af of het allemaal nog wel een beetje scherp filmt als er eenmaal lichaamssappen op de lens zitten. De verkering liet mij net via een sms-je weten: ‘Lijkt mij helemaal niets! Ik zou er geen geld voor over hebben.’ Gelukkig zitten we wat dat betreft op 1 lijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. JT schreef:

  Misschien kun kun je je hiermee wil prostaatonderzoek doen…..
  Geeft dan wel een hele aparte dimensie aan”un film noir”

  ;-)

 2. Sofie schreef:

  Heel leuk zinnetje en herkenbaar!

  ik (75 kilo) zie er toch altijd net een paar kilo dikker (95 kilo) uit op film dan dat ik mezelf voel tijdens de seks (60 kilo)

  Sofie

 3. lala schreef:

  Oh bah, een interne camera. Daarvoor kun je toch beter even naar de dokter ;)

 1. 3 november 2014

  […] vibrator, blablabla), maar hij bestaat al meer dan een jaar (en ik schreef er ook al eerder over; HIER). Ik heb ‘m al een paar maanden in huis, maar ik had geen zin om ‘m te testen (foei!). […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.