DORCEL DUAL ORGASM – VIBRATOR REVIEW #496

Naam: Dorcel Dual Orgasm
Producent: Dorcel
Prijs: € 87,95
Formaat: 23 x 4,1 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Deze ultrasofte clitorale stimulator kan ook gebruikt worden als G-spot massager. Twee krachtige motoren, 7 verschillende vibraties en 7 rotaties met metalen balletjes zorgen voor een 360 graden G-spot massage, met een ultiem orgasme als resultaat.’
Is dat ook zo: Ik vond ‘m best leuk…
Cijfer: 7.5

Dit is een afbeelding van dual orgasms dorcel vibrator review test sextoy

Alweer een tijdje terug kreeg ik een doos met allerlei leuks! En daar pak ik dan zo af en toe iets uit om te testen. De dingen die me meteen aanspreken liggen natuurlijk nog dezelfde avond in bed, andere toys laten ietwat langer op zich wachten. Zo’n toy is de Dorcel Dual Orgasm; hij ziet er mooi uit en is van een veilig materiaal gemaakt (en eigenlijk klinkt-ie ook tof, want aan 2 kanten te gebruiken, maar toch sprak dit speeltje me niet meteen aan. Onterecht eigenlijk.

Het is jaren geleden dat ik een speeltje van Dorcel testte. Volgens mij was dat toen een heel simpel cockringetje met een heel simpel trildingetje, maar toch scoorde dat dingetje een 10, omdat ik daarmee tijdens het neuken net iets gemakkelijker klaarkwam en hij zijn orgasme er juist iets meer mee uit kon stellen (DORCEL POWER CLIT COCKRING RING – REVIEW #37). Verder testte ik nooit iets van dit merk en dat is best jammer, want hun producten zien er goed uit en zijn ook nog eens betaalbaar! Ik mocht de Dorcel multitasker Dual Orgasms testen!

De verpakking van de Dorcel Dual Orgasms

Helemaal niks mis mee, met de verpakking van dit speeltje. Weer eens wat anders dan de standaard witte doosjes met een afbeelding van de toy! Dit is een zwarte doos met daarop een afbeelding van de toy. Zwart op zwart met een beetje glim. In de doos tref ik de vibrator, een USB-oplaadsnoertje en een mooi opbergzakje. Hoewel het voor mij niet echt hoeft, zo’n opbergzakje, vind ik het toch altijd wel een pluspunt als er eentje bij zit. De vibrator is 100% waterproof trouwens.

Dit is een afbeelding van verpakking dorcel dual orgasms vibrator sextoy review test

De look and feel van de Dorcel Dual Orgasms

De toy voelt behoorlijk zwaar aan voor een toy van dit formaat. Het doet me een beetje denken aan een wand vibrator, ,maar de kop is niet zo groot zoals bijvoorbeeld een DOXY of een Europe Magic Wand, maar meer een medium wand vibrator. De kop is 4 centimeter in doorsnede, dus ongeveer de helft van z’n grotere broertjes. De kop is behoorlijk flexibel.

Het handvat, of eigenlijk de andere kant van dit speeltje, zou een G-spot-speeltje moeten zijn. Qua formaat is het een gemiddelde vibrator (3,4 centimeter breed) en binnenin zitten roterende balletjes. Dit soort roterende balletjes ken ik eigenlijk alleen van ‘kermis-in-je-kut-tarzan-achtige-vibrators’ en ik vind het leuk dat deze optie nu in een speeltje terug te vinden dat er zo ‘keurig’ uitziet.

De wand vibrator van de Dorcel Dual Orgasms

Zet een goede wand vibrator op m’n klit en ik kom binnen zeer afzienbare tijd. Het moeten dan wel lekkere, goede, diepe trillingen zijn en ik moet er ook echt wel even voor in de stemming zijn, maar laat ik het zo zeggen; ik was in de stemming, de trillingen van de wand vibrator van de Dorcel Dual Orgasms waren zacht en diep en M. hield die kant van deze vibrator tegen m’n klit en ik kwam heel snel klaar. Niet dat snelheid ertoe doet, maar we waren allebei blij verrast zeg maar.

Dit is een afbeelding van dorcel dual orgasms vibrator test review luna

De wand vibrator kan vibreren in 7 standjes (3 steady en 4 patronen) en de trillingen zijn, zeker standje 1 en standje 2, diep. Bij standje 3 en de patronen wordt het iets minder diep, maar nog steeds wel krachtig (ja, het blijft lastig om ’trillingen’ uit te leggen hoor).

Die G-spot massager is ’t net niet

Het zou helemaal geweldig zijn als de andere kant van deze toy me net zo zou kunnen bekoren als de wand vibrator-kant. Het topje van de G-spot kant draait rondjes. Hele kleine rondjes. Ik voelde er eigenlijk maar weinig van en dat komt denk ik voornamelijk doordat ik met m’n spieren de boel gewoon dusdanig in elkaar druk dat het topje niet meer lekker kan bewegen. De kracht achter het rond-draaiende topje is dus niet heel erg groot. Ook de 360˚ ronddraaiende balletjes voel ik niet heel erg. Ik voel het allemaal wel en het is best leuk, zeker als je de vibrator in-en-uit beweegt (of laat bewegen), maar ik miste een beetje power. Hij kan in 3 standjes roteren en ik had bij standje 3 echt zoiets van; ik wil MEER!

“Doe de trillingen erbij aan dan”, zei ik. “Ehhhh”, hoorde ik. “Ja, doe nou, want dit is het niet helemaal”, zei ik. “Dat kan niet”, zei hij. “Tuurlijk wel”, zei ik. Maar even later staarden M. en ik naar de Dorcel Dual Orgasms en naar de knopjes en moesten gezamenlijk tot de conclusie komen dat het G-spot-gedeelte echt niet kon trillen. Bummer.

Dit is een afbeelding van dorcel dual orgasms vibrator review test

Het is of het een of het ander

Je kan dus of de wand vibrator laten trillen, of je kan het gedeelte met de draaiende balletjes laten draaien. Het is of de ene kant, of de andere kant. Tegelijkertijd kan niet. Okay. Prima! Wat jullie willen daar bij Dorcel. Ik snap de keuze, maar het maakt het ‘schakelen’ tussen verschillende dingen wat lastiger. Ik had het persoonlijk tof gevonden als allebei de dingen het zouden doen en je snel kon schakelen tussen ‘effe op je klit’ en dan ‘effe tegen je G-spot’ en dat dan achter elkaar. BAM! BAM! BAM! Kan niet. Voor vrouwen en mannen die wat meer geduld hebben maakt het waarschijnlijk niks uit. Ik ben geen vrouw met veel geduld.

Conclusie

Ik kan alleen maar zeggen; wat jammer dat het G-spot gedeelte niet net zo hard kan trillen als het wand gedeelte. Want met het wand gedeelte is niks mis. Lekker handzaam, leuk, lekker. Het G-spot gedeelte mist wat mij betreft wat aan kracht en daardoor vond ik het allemaal toch een klein beetje teleurstellend. Maar misschien moet je het G-spot-gedeelte zien als ‘opwarmertje’ en de wand vibrator als ‘afmakertje’. En dan is het overall een heel leuk en divers seksspeeltje is dat je op verschillende manieren kan gebruiken!

DE DORCEL DUAL ORGASMS IS HIER TE KOOP (€ 87,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sandra schreef:

    Prima prijs…..
    Ik moest wel echt even lachen op het ‘ehhhh’ en ‘even later staarde we samen naar de knopjes’. Hard werken daar in Huize Maanzin. Zou het zijn dat de accu maar 1 motor tegelijk kan bedienen? Zal wel een soort schakelaartje tussen zitten. Wel zonde. Mooi apparaat trouwens.

  1. 13 januari 2022

    2connecting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.