SEX TOY TEST #61: AMETHYST PEARLS, ANAALKETTING

Naam: Amethyst Pearls
Producent: made in China
Prijs: € 19,97 (10-12-2013)
Formaat: 25 mm tot 55 mm breed
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Verrassend lekker deze buigzame, diamanten anaalplug! Smeer de ballen in met een beetje glijmiddel, schuif ze in je anus en de rest is geschiedenis’
Is dat ook zo? Koop dit niet!!!
Aantal punten: 1/10

Dit is een afbeelding van tumblr inline mj4swllfag1qz4rgp

Ja, ik wil eerst nog even de rest van het verkooppraatje dat op de achterkant van dit product staat hier neerzetten, omdat het gewoon NO SENSE at all maakt: ‘25,5 cm silicone anale ballenketting met EZ grip handvat. Mooie tweevoudig afgewerkte ballen worden glad na smering. Silicone is ultra hygiënisch. Waterdicht. Ftaalzuur-vrij.’ Wie heeft er nog zin in een anaalspelletje na het lezen van zo’n tekst? Ik niet!

Test al je seksspeeltjes eerst op het droge!

Maar… gelukkig test ik bijna al mijn speeltjes eerst op het droge. Dat wil zeggen; ik voel ze eerst een beetje achter m’n computer. Ik check dit en dat. En ik ruik dit en dat. Ik trek er wat aan zus en ik trek er wat aan zo. En waarom? Omdat je dus niet zomaar iets in je kutje moet stoppen! En dus ook niet in je kont! En Thank You Lord dat ik dit ook bij deze Amethyst Pearls anaalketting deed, want ik draaide er ietsje aan, echt, ietsje, en toen scheurde de hele ketting door de helft! I KID YOU NOT. En ook toen ik wat harder aan het handvat trok (want ja, hallo, je moet trekken en rukken en duwen aan seksspeeltjes), nou, toen, toen, toen trok ik hele handvat er vanaf! Schandalig! En misschien wel met stip op 1 in mijn yukiyuki-collectie!

Dit is een afbeelding van tumblr inline mj4sx4shlj1qz4rgp

Deze anaalketting is GEVAARLIJK

Sowieso een lelijk product dus, deze Amethyst Pearls anaalketting, want zeg nou zelf, met een roze ding in je reet lijk je net Miss Piggy en hoewel ik gek ben op Miss Piggy wil ik toch liever niet met haar vergeleken worden, zeker niet tijdens de seks! Maar het is vooral een gevaarlijk product! En ik moet er niet aan denken wat er was gebeurd als deze ketting uit elkaar was gescheurd terwijl we ‘m aan het testen waren! Aargh! Met een soort Miss Piggy-staart in m’n reet naar de Eerste Hulp!!!! Nee! Nee! Nee! Ik mag wel een extra verzekering gaan afsluiten als ik dit soort slechte producten ga testen! Schandalig dat dit verkocht wordt en moet meteen uit de handel genomen worden!

DE AMETHYST PEARLS ZIJN HIER TE KOOP (MAAR NIET KOPEN DUS) »

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 26 maart 2014

    […] 3. Amethyst Pearl, anaalketting Jelly speeltjes zijn gevaarlijk, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ze zijn vaak goedkoop, maar bevatten weekmakers en die zijn slecht voor de conditie van je kutje (en de rest van je lijf). Denk aan jeuk, uitslag en ontstekingen en dan heb ik het nog niet eens over kanker gehad. Gewoon niet kopen of als je het echt niet kan laten (want ze zijn dus erg goedkoop); gebruik ze dan altijd met een condoom eroverheen. Deze anaalketting is én gemaakt van jelly én scheurde in 2 stukken toen ik ‘m nog nog niet eens in me had (en ik wil er niet aan denken wat er zou zijn gebeurd als deze anaalketting was gescheurd terwijl ik ‘m wél in me had)! De yukiyuki-prijs gaat dus met stip naar deze Amethyst Pearl. Mijn uitgebreide review lees je HIER. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.