SHAGGIES: CONDOOM-ABONNEMENT

Op bijna alles kun je tegenwoordig een ‘abonnement’ nemen, al heet dit dan geen ‘abonnement’, maar een ‘box’. Zo kun je elke maand de allernieuwste beautyproducten in een box bij je thuisbezorgd krijgen, of een box met streekproducten (om te koken). Of scheermesjes. Of maandverband (of tampons, inclusief repen chocolade, want alle ongestelde vrouwen hebben behoefte aan chocolade) (NOT). Er zijn ook abonnementen op ‘gezonde snacks’ (elke week een doosje met chiazaad op je deurmat), of abonnementen op een bosje bloemen. Nou ja, je kunt het zo gek niet bedenken of er is een box voor. Of een abonnement dus. Maar… er was nog geen condoom-abonnementen-box! En daar brengt Shaggies verandering in!

shaggies

Maar eh, wie zijn Shaggies? Shaggies is bedacht door Tosca Sel (journalist en date-deskundige) en Anne Kruister (webmarketeer). Ze kwamen op het idee toen ze tijdens 1 van hun eerste dates geen condooms konden vinden, maar er wel een doosje met scheermesjes (yep, van zo’n abonnement) op de deurmat lag. Het idee voor een condoom-abonnement-service was geboren! En omdat ze vinden dat niemand zonder condooms mag zitten in the heat off the moment natuurlijk. Op termijn willen ze ook andere soorten, merken en maten aan gaan bieden (en misschien ook wel met andere leuke en handige seksproducten erbij zoals glijmiddel of massageolie, who knows!).

Hoe het werkt? Simpel! Je gaat naar www.shaggies.nl (lees alles even goed door) en sluit een abonnement af voor 3 maanden. Op die manier krijg je dus 3 maanden lang, 1 keer per maand, een doosje (past door de brievenbus natuurlijk) met daarin 10 Durex-condooms (om precies te zijn Durex Glyder Ambassador condooms). De kosten? Voor 15 euro zit je 3 maanden safe! Dus eh; veel shag-plezier!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Marjan schreef:

  Het is een briljant plan natuurlijk, ik hoop dat het een groot succes wordt!

 2. RobertK schreef:

  10 per maand!! ;-)

 3. Ier schreef:

  Dus van de 30 dagen kun je er 10 seksen? Of 20, als je date ook doosjes door de brievenbus krijgt :’-)

 4. praline schreef:

  Wat een super goed idee!
  Man lief en ik hadden het er gisteren nog over. In the heat of the moment.
  Ojee de gewone condooms zijn op. Nou ja dan maar zo’n vieze met een geurtje/smaakje, die we gratis ergens bij hebben gekregen.
  Dus voor ons zou het werken. Hebben tenslotte ook zo’n voedsel box

 5. Angélique schreef:

  Je moet maar op het idee komen :-)

 6. Patricia schreef:

  Goed idee, ben benieuwd of het echt gaat lopen

 7. M schreef:

  Whoa wat duur. Voor 17 euro heb je 144 ambassador condooms….

 8. Judith schreef:

  Sinds ik mijn man opnieuw heb “ontdekt” heb ik aan 10 condooms in de maand niet meer genoeg! *grijnst diep gelukkig*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.