HOE MAAK JE DE BESTE FOTO VAN JE PIK?

Wie wel eens langere tijd in een chatroom heeft doorgebracht, of heeft ge-online-date weet; je krijgt regelmatig te maken met foto’s van pikken die je ongevraagd worden toegestuurd. Of (vooral toen www.chatroulette.com nog helemaal hip and happening was) je ziet ineens een webcam gericht op een man die met z’n stijve pik in de aanslag zit (zonder hoofd of lijf natuurlijk, want we willen natuurlijk wel anoniem blijven hè). Of je krijgt een pikfoto toegestuurd via de Whatsapp, omdat je in een dronken bui je telefoonnummer op een bierviltje hebt geschreven in de kroeg.

Nu ken ik geen enkele vrouw die geil wordt van een foto van een stijve pik. Want wat moet je ermee? En vooral; hoe moet je reageren als je zo’n foto krijgt toegestuurd? Wat zeg je als je zo’n foto in je inboxje aantreft? Eh, thanks, but no thanks? Mooi? Geil? Ziet er, eh, hard uit? Neuken? Zijn er vrouwen die hun smartphone vol hebben staan met toegestuurde stijve-pikken-foto’s en even lekker door die foto’s scrollen als ze ’s nachts liggen te vingeren? “Oh, wow, dat is dus echt de allermooiste piemel die ik ooit heb gezien, ik wil nu nog maar 1 ding en dat is die piemel, maar dan ook echt alleen die piemel, in mijn kutje, hier is m’n adres, ik zie je zo, ik kleed me alvast uit.” SAID NO ONE EVER!!!

Vrouwen willen namelijk graag méér zien. Meer van het mens achter de pik, meer van de omgeving, zodat ze de foto een beetje kunnen duiden, want een pik alleen is maar een pik alleen en ja, die ziet er vaak toch een beetje treurig uit. Een foto van een slappe penis is al helemaal treurig (maar die worden nooit gestuurd), maar ook van een foto van een stijve pik alleen kan ik niet warm worden. Over het algemeen ziet een foto van een dildo er een stuk appetijtelijker uit dan een foto van een penis (want gemaakt door een professional) en bij dildofoto’s heb ik soms nog wel zoiets van; nou, die zou ik wel eens naar binnen willen schuiven. Heb ik bij pikfoto’s nooit.

david1

Zie hier een pikfoto van David. Mijn eerste reactie: ‘Nou, nee… Je ziet alleen maar piemel. Het lijkt wel of David alleen maar uit piemel bestaat, met z’n piemel denkt, heel trots is op z’n piemel. En dat toefje haar erboven, raar! Waarom heeft-ie dat gedaan? Om z’n pik groter te laten lijken? Is niet echt gelukt hoor. Sukkel. Volgens mij is hij heel dik. En kaal. Beetje bier drinken de hele dag, beetje World of Warcraft spelen zeker. Sneu. En dan denken dat ik geil word van dat kleine pikkie van hem? Laat me niet lachen. Wacht, ik stuur de foto even door naar m’n vriendinnen, kijken wat die ervan vinden.’

david2

Zie hier dezelfde pikfoto van dezelfde David: ‘Heel leuk, die lichtinval. Bijzonder. Ik denk ook dat hij heel mooi woont, echt wat aandacht heeft besteed aan het uitzoeken van wat rustgevende kleuren op de muur. Z’n designmeubels zijn vast strak, maar ook gezellig. Ik denk dat David heel lief voor z’n moeder is. Ook voor dieren trouwens. Misschien heeft hij wel een kat, dat zou leuk zijn. Hij steekt vast elke avond wat kaarsjes aan. Goh, echt een leuk optrekje, ruim opgezet, ik zie mezelf er al zitten. Z’n lichaam ziet er goed uit hoor, strak. Hij besteed er aandacht aan, maar niet teveel. Precies goed. Grote handen ook. Benieuwd wat hij daar mee kan. Oh, verrek, staat z’n pik ook in beeld? Nou, was me niet eens opgevallen. Ja, het is misschien niet de grootste piemel ter wereld, maar misschien is het wel een bloedlul en geen vleeslul, ach, dat moet haast wel, anders ga je niet zo zelfverzekerd op de foto. Toch? Nee, ziet er goed uit. Ik mail hem meteen terug.’

Vrouwen zitten dus over het algemeen niet te wachten op een foto van een stijve Schwanz. En het lijkt me handig dat mannen alleen nog zulke foto’s sturen als een vrouw (of man) er expliciet om vraagt. Een vrouw die wél op pikfoto’s zit te wachten is de dame achter de Critique My Dick-tumblr-pagina. Stuur je pikfoto op en krijg een eerlijke beoordeling with love (en een cijfer)! Deze dame let niet op lengte of huidskleur, want dat zijn zaken waar je als man niets aan kan doen. Nee, deze dame heeft een missie; ervoor zorgen dat mannen wat meer aandacht aan hun pikfoto’s besteden. Ze zegt zelf: “I’m trying to help you improve, because in all likelihood your dick pics are artless and dull.” Hear! Hear!

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Lindaa schreef:

  Haha, geweldig geschreven!
  Gelijk maar even doorgestuurd aan m’n vriend ;)

 2. Eos schreef:

  Erg leuke post! Bij het idee van zo’n pik in het echt krijg ik het niet warm, maar het idee om vast gehouden te worden door een man met zulke grote handen… Oh la la!

 3. Patrick schreef:

  luna mijn blauwe ogen zijn mooier ;)

 4. Hanna schreef:

  Ik pink even een traantje weg. Ik dacht dat het aan mij lag dat ik niet geil werd van een “log”. Ik werd er stiekem een beetje misselijk van, terwijl ik een de contouren van een stijve mannenpik in een strakke boxer wél suuupersexy vind! En ik word veel heter van mannenbillen met donshaartjes dan mannenballen met een pluk shag.
  Geweldig dit! :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.