SEXTOY REVIEW #244: TARZAN VIBRATOR RABBIT

Naam: Tarzan Vibrator Rabbit
Producent: Toyjoy.com
Prijs: € 29,99
Formaat: 22 centimeter x 3 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: 4 AAA-batterijen
Verkooppraatje: ‘Deze vibrator Tarzan Rabbit heeft 4 rijen roterende metalen kogels voor een krachtige, vaginale ervaring.’
Is dat ook zo: Ik doe dit voor m’n lezers.
Score: 1

tarzan rabbit vibrator

Ik had het er onlangs nog met J.T. over: we krijgen de laatste tijd heel veel speeltjes opgestuurd van topmerken en dat is supergaaf voor ons, maar dat is toch iets minder gaaf voor jullie, de lezers, want op deze manier worden er alleen maar speeltjes getest van meer dan € 100,- en zo komen we haast nooit meer een goed speeltje tegen wat ook nog betaalbaar is voor de gemiddelde Nederlander (of Belg). Dit is voor mij iets voor op m’n TODO-lijst voor 2016. Tot die tijd zullen jullie het moeten doen met reviews van speeltjes die er hier nog op de plank liggen en dat zijn een hoop luxe toys, maar ik heb ook nog, speciaal voor jullie; deze ‘tarzan vibrator rabbit’, van het merk Toyjoy! Wat mij vandaag pas opvalt is dat het merk ‘Toyjoy’ net zoveel ‘y’s’ in z’n naam heeft als ‘yukiyuki’.

Deze ‘tarzan vibrator rabbit’ is het soort vibrator dat ik ‘een kermis in je kut’ noem. Oftewel; het design is allerminst subtiel te noemen. De basis is gemaakt van knal-fuchsia ABS-plastic (hard plastic) en hij is overtrokken met een roze doorzichtig velletje van TPE (thermoplastisch elastomeer). Dit ziet eruit als jelly, maar is het dus niet. TPE is overigens een veilig materiaal. Het is alleen minder duurzaam dan bijvoorbeeld siliconen (en wél poreus), dus zal sneller kapot gaan. De staaf ziet eruit als een piemel (met eikel) en de schacht heeft een gedraaid patroon. Het klitoris-trilding is een konijntje met oortjes; aaaaah, schattig. Not.

Goed. Hij doet het dus op 4 AAA-batterijen. En nu zijn speeltjes op batterijen sowieso al een beetje uit de tijd, toch worden ze nog geproduceerd en dus verkocht. Logisch, want speeltjes op batterijen zijn vaak stukken goedkoper om te produceren (en dus ook om te kopen). Je doet de 4 AAA-batterijen in de vibrator middels een enorm jaren-70-systeem. Je schroeft de dop aan de onderkant open, haalt er een soortement van houdertje uit, plaatst daar de batterijen in, doet het houdertje weer terug en schroeft de dop er weer op. Easy does it. Toch? Zou je denken, ja! Want de vibrator doet het niet! Hij doet het niet! Het houdertje maakt geen contact met de ‘contactjes’ in de vibrator op het moment dat de dop erop geschroefd is! De enige manier om deze vibrator-draaimolen te laten draaien is als je de dop er niet op schroeft en handmatig het houdertje tegen de contactjes aanduwt. Zit ik hierop te wachten? Neen.

Uiteindelijk heb ik deze ‘tarzan vibrator rabbit’ in de handen van mijn man gedrukt en die heeft het probleem gefixt, maar de schroefdop zit nu dusdanig strak vast dat ik ‘m nooit meer los krijg en waarschijnlijk een nijptang moet gebruiken om de batterijen er uit te halen. Maar… ik kon ‘m in ieder geval ‘testen’. Voor jullie! Voor volk! En vaderland!

tarzan vibrator rabbit

De ‘draaimolen’ kan draaien op 4 verschillende snelheden, maar als ik dat ding eenmaal in m’n kut heb, dan draait er dus helemaal niks. De metalen kogeltjes stoppen met draaien bij de minste aanraking en als de metalen kogeltjes niet meer kunnen draaien, dan draait de top van de vibrator ook niet meer. De boel slaat vast en het hele apparaat maakte al een teringherrie (tandartsboor), maar als hij ‘vastzit’ dan is het helemaal een gepiep van jewelste. De trillingen van de het konijntje zijn oppervlakkig en snerpend (al zijn ze ook weer niet supertjes vreselijk) en alle knopjes en geluidjes leiden vreselijk af van wat je moet doen (genieten).

Het ‘eenvoudige bedieningspaneel’ is in de praktijk dus helemaal niet zo handig, want de knopjes zijn heel klein en het knopje om door de ‘verschillende’ standjes te scrollen zit zo dicht op het uit-knopje dat je steeds het verkeerde knopje induwt, zeker met glibberige glijmiddel-vingers.

tarzan rabbit yukiyuki

Deze ‘tarzan vibrator rabbit’ ziet er trouwens bij nadere inspectie uit als een afgekloven lollie; niks geen smooth oppervlak, maar een slordig gegoten TPE-plastic wat je gemakkelijk van het ABS-bedieningspaneel lostrekt (deze vibrator zou trouwens waterproof zijn, maar gezien de afwerking van dit speeltje lijkt me dat erg sterk, er komt gemakkelijk water tussen het TPE-plastic en het bedieningspaneel) (en het TPE-materiaal is een enorme stofmagneet, dat ook nog). Bovenin de top zit een soort ranzige luchtbubbel op het ijzer en het is gewoon yukiyuki en bah. Je wil na het gebruik van deze draaimolen maar 1 ding en dat is rustig op de bank zitten met een kopje thee en aflevering van Dr. Phil.

Voor wél goede seksspeeltjes verwijs ik je graag naar mijn TOP 10 SEKSSPEELTJES VAN 2014.

DE TARZAN VIBRATOR RABBIT IS HIER TE KOOP (€ 29,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik heb vroeger ook zo’n ding gehad….. heel vroeger zeg maar… toen de regen nog schoon was en seks vies…. Die rabbit heeft het niet lang volgehouden, toen was hij nog 50 gulden….. boel geld voor een hoop plastic….. Ik vind die 1 voor de moeite, eigenlijk al te veel…. maar -1 bestaat ook niet zeker?

  Nou ja , ik heb in ieder geval heel hard gelachen om je avontuur met de rabbit….. ga ik nu ook op de bank met een kopje thee en Dr Phil….

  XX

 2. Robert schreef:

  Goedkoop is duurkoop, wij hebben er ook zo een gehad en heeft het ook niet lang volgehouden, wat een prutsding

 3. Henk schreef:

  Ik kijk wel eens op andere websites , bv. Op Willie .nl daar staan reviews van rabbit in speciale oplage, daar is de eerste review van iemand die wel heel tevreden is!

 4. Muisinhuis schreef:

  Ik heb dit ding ook ooit gehaald bij de pabo, na 2x was hij al kadoek afschuwelijk ding,zucht..

 5. J.T. schreef:

  @henk: en jij gelooft de reviews op sites zoals die van de Pabo…….
  Juist daarom bestaat er zoiets als climaximaal.nl!!!

  • henk schreef:

   Niet alle reviews geloof ik, maar deze review is wel heel leuk geschreven , trouwens ook de overige beoordelingen van deze schrijver heb ik gelezen en deze vind ik ook heel leuk!!

 6. Ricardo schreef:

  “Ik doe dit voor m’n lezers”. Heerlijk! ;-)

 7. Tessa schreef:

  Haha die foto van jou met dat ding ook echt! :D
  Vroeger had ik ook een tarzan, en daar zaten ook nog gekleurde lichtjes in, dat was écht kermis haha! Was toen heel lekker, maar ja, das wel langgg geleden hoor.
  Ik heb trouwens wel 1 vibrator van ToyJoy die ik erg lekker vind, gewoon zo’n staafvibrator, gyrating nog-wat. Daar gaan ook van die C-size batterijen in, en die trilt echt heel hard en diep. Zat wel in een ultralelijke verpakking, zo’n soort melkpak (why??).

 8. Anna schreef:

  Hee!

  Ik ben nog heel onervaren wat betreft seksspeeltjes… onlangs heb ik deze dus gekocht. Best teleurgesteld ook haha. Maar nog belangrijker: is deze wel veilig? Aangezien er op de verpakking staat: for novelty use only. Ik vind het soort plastic ook best gek voelen ofzo…

  • Luna schreef:

   Haa! Nou… er zijn veiliger speeltjes… qua materiaal… je krijgt echt niet meteen een enge ziekte als je deze vibrator gebruikt hoor, maar hij is dus gemaakt van TPE (zegt de fabrikant) en dat materiaal is poreus… daardoor is het moeilijker om echt 100% schoon te maken… je kunt beter kiezen voor merken als LELO (maar fucking duur) of Fun Factory (TOP en enigszins betaalbaar): http://www.maanzin.nl/merken/fun-factory

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.