SEKS TOY REVIEW: HITACHI MAGIC WAND

De Hitachi Magic Wand is niet meer in NL te koop, maar de Hitachi Magic Wand Rechargeable is 100 keer beter! En die kun je kopen bij Bol.com

Wat zou je doen als? Als je blind of doof zou worden? Je moet kiezen! Je armen of je benen eraf? Nee, je moet kiezen! Wat zou je doen? En Luna, hé Luun, stel hè, stel, je gaat naar een onbewoond eiland en je mag maar 1 seksspeeltje meenemen en dat mag niet de verkering zijn, stel hè, welke zou je kiezen dan? Nee, je moet kiezen!

Okay. Okay. Dan kies ik de Hitachi Magic Wand.

Ik weet niet hoe het met de gemiddelde vrouw zit, maar ik sta niet te wachten op een stroomstoot van 220Volt tussen m’n schaamlippen. Kan aan mij liggen. Dus toen een mannetje mij ooit aansprak op de KamaSutrA-beurs en begon te vertellen over een geweldige, fantastische vibrator, superkrachtig en op 220Volt, viel het gesprek een beetje stil. “Eh, op stroom?”, vroeg ik hem. “Ja, echt, je moet hem een keer uitproberen. Iedereen die hem ooit probeert, wil nooit meer iets anders”, zei hij. “Eh, ja, maar, eh, op stroom, is dat niet gevaarlijk?”, vroeg ik hem. “Nee, joh, helemaal niet, hartstikke veilig!” En nu, jaren later heeft de Hitachi niet bewezen dat ik nooit meer wat anders wil, want ik wil wel degelijk wat variatie, maar hij heeft z’n plekje in mijn nachtkastje absoluut verdiend.

De Hitachi bestaat al meer dan 25 jaar in bijna dezelfde vorm, dus dat zegt wel wat. Dat zegt mij dat het een retegoed product is en dat de makers te beroerd zijn om de vormgeving iets aan te passen, want Jesus, wat een lelijk apparaat is dit zeg. In Amerika wordt de Hitachi Magic Wand momenteel verkocht onder de naam ‘Magic Wand’. In Nederland is de Hitachi wel verkrijgbaar, maar dan kun je eigenlijk beter voor een Europe Magic Wand gaan (check de rest van mijn site voor reviews). En in Australië is de Oz Wand Masaager een goed alternatief voor de Hitachi Magic Wand. Het is een witte microfoon waarop het woord ‘sexy’ zeker niet van toepassing is. Het woord ‘lomp’ trouwens wel . En hij maakt behoorlijk wat herrie, dus het woord ‘discreet’ past ook niet echt bij de Hitachi. Wel zijn er het afgelopen jaar een hoop copycats op de markt gekomen die qua vormgeving iets sexier zijn, maar toch, als het over de Hitachi gaat, dan ben ik merkvast en kies ik toch voor the real deal.


De Hitachi zelf is 30 centimeter, maar de trillingen bevinden zich alleen in de bovenste kop (die zo groot is als een tennisbal). Het is dus niet de bedoeling om de Hitachi in te brengen in welke lichaamsopening dan ook, maar je houdt de Hitachi tegen je clitoris aan. En daar trilt hij dan in 2 standjes. Megahard en Ultrahard. Het woord ‘voorspel’ komt trouwens ook niet in de gebruiksaanwijzing van de Hitachi voor. Dit is een speeltje dat meteen hardcore business betekent. Niks subtiele trillingen die je langzaam tot grote hoogten brengen. Nee. Meer dan 30 seconden en wat inlevingsvermogen heb je als vrouw niet nodig om tot een orgasme te komen.

Ja, maar als je zo gemakkelijk klaar komt, dan is er helemaal niks meer aan!

Oh nee?

DE HITACHI IS HIER TE KOOP »

De Hitachi is behoorlijk prijzig (€ 129,95), maar is naar mijn mening elke euro dubbel en dwars waard. Trust me! Wil je een seksspeeltje kopen, maar kun je deze niet betalen? Dan zou ik gewoon nog even verder sparen en ondertussen wat experimenteren met je elektrische tandenborstel, de producten in je groentelade of de buurman tot je het geld wel bij elkaar hebt! De Hitachi wordt geleverd met 2 opzetstukken; eentje voor G-spot stimulatie en eentje voor ‘gewone’ inwendige stimulatie. Allebei even lekker. De Hitachi is trouwens ook 1 van de weinige speeltjes die je écht als nek- of rugmassage-apparaat kunt gebruiken, omdat de trillingen zo intens zijn. Ook zijn er momenteel een hoop nieuwe opzetstukken te koop, maar daarover later meer.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 10 mei 2017

    […] Climaximaal.nl (Hollandsk) […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.